ajlii Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Mój mąż właśnie dotarł do domu :) Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc... Quote
Iljova Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Super, bardzo się cieszę, że wrócił już do Ciebie !!! To teraz mogę iść spokojnie spać. Życzę wszystkim spokojnej nocy i przyjemnych snów :-). Quote
mari23 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 ajlii napisał(a):Mój mąż właśnie dotarł do domu :) Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc... uff.... uściskaj go gorąco!!!! na pewno zmarznięty..... dobrej nocy ! Quote
PACZEK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ajlii napisał(a):Mój mąż właśnie dotarł do domu :) Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc...To wielka przyjemnosc i obowiazek pomuc w potrzebie prosze utulic meza bo zrobil dzis duzo dla sabuni dzlekujemy:lol::lol::lol: Quote
mari23 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='mari23']i jeszcze fotki z tego WIELKIEGO ŚWIĘTA! niech Sabusiowe cioteczki jeszcze przed snem popatrzą na szczęście Sabuni - wszyscy możemy już odetchnąć i spokojnie iść spać... Quote
ajlii Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zmarznięty, ale zadowolony że już w domu. No i że auto wysypało się gdy psiaki były już bezpiecznie odstawione :) Właśnie robi się ciepła kolacja. Zaprosiłam też pana, który zabrał Grześka na stopa, ale odmówił bo na niego też czeka żona :) Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Podziękuj mężowi za ten ogromny wysiłek, za to poświęcenie czasu (cały dzień za kierownicą!) , za to , że nam nie domówił, że był na czas, że dał radę! ZE SWEJ STRONY BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ Quote
mari23 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 i jeszcze na koniec taka "przygoda"..... I ja dziękuję bardzo, bardzo!!!!!!! no i moich podziękowań oczywiście to nie koniec..... ;) Quote
bros Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 nisko się kłaniam panu mężowi - DZIEKUJĘ wszystkim zaangazowanym :) Quote
PACZEK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Pragniemy goraco podziekowac wszystkim osobom pomagajacym sabci znalesc dom pani ani z łodzi pani marysi i basi z wrocławia pani marji z okolic makowa panu grzegorzowi ktory sabcie przywiozł i tym nieznanym osobom ktore sponsorowały transport jeszcze raz goraco dziekujemy Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 A my dziękujemy panu za cierpliwość i za dom dla Saby :) Quote
PACZEK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Sabunia luz spi bo dzien był pełen wrazen mamy nadzieje ze z czasem zapomni o koszmarze ostatnich miesiecy Quote
mari23 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='PACZEK']Pragniemy goraco podziekowac wszystkim osobom pomagajacym sabci znalesc dom pani ani z łodzi pani marysi i basi z wrocławia pani marji z okolic makowa panu grzegorzowi ktory sabcie przywiozł i tym nieznanym osobom ktore sponsorowały transport jeszcze raz goraco dziekujemy drogą telefoniczno-komputerową - jeszcze ten słodki miś i bukiet kwiatów dla wszystkich - jako podziękowanie od Państwa i ich Sabuni....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tak,tak, Saba już nie jest bezpańska !!!! ma wspaniały dom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ten śliczny misiek dla Was był ruchomy - po dodaniu tutaj znieruchomiał:roll:..... nie wiem, jak to zrobić :shake: Quote
PACZEK Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 :lol:witamy noc minela spokojnie SABUNIA spala w korytarz bo w domu bylo jej za goraco nic nie narozrabiala super grzeczna ;)wieczorem bylismy na obchodzie podworka i na malym co nieco rano powtorka z wieczora ale juz samodzielnie koty osobno za siatka kury jeszcze nic nie wiedza szczekajaca pyskowka juz byla :evil_lol:ale bez agresji dzis bedziemy sie integrowac ........myslimy ze niezla byla impreza pozegnalna w schronisku skoro SABCIA ma tak czerwone oczy :eviltong:jeszcze nie wiemy czy sunia ma pchiely czy to uczulenie a moze nerwy bo bardzo czesto sie drapie :crazyeye:idziemy na podworko do oporzadku i nakarmic azora Quote
PACZEK Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 :lol::lol::lol::lol:na Azora nie szczekała wypiła kotom z miseczki kapke mleczka zjadla makaron z sercem wołowym ale nie duzo poł michy zostawiła teraz lezy w kuchni bardzo grzeczna jemy sniadanie aona nic nie łasuje super cudowny pies:multi::multi::multi: Quote
Basia1244 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Wykąpcie Sabę w szamponie Hexoderm - jest dostępny u weterynarzy i w zoologicznych, można zamówić przez internet - bardzo skuteczny na wszelkie zmiany skórne, po nim ustąpi drapanie - nie żałować psu tego szamponu - solidne szorowanie, bo po schronisku niestety mogą być nadkażenia skórne - tak jest u prawie wszystkich schroniskowców , natomiast pcheł nie powinno być, bo jeszcze krople działają (4 miesiące) ale zawsze można kupić obrożę przeciwpchelną i założyć po kąpieli - ja używam sabunolu, bo to jedyna bezzapachowa, tania i skuteczna. Quote
Basia1244 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 A oczy ona takie ma - to alergiczne u niej jest , są zaczerwienione cały czas, ale nie ropieją, nie ma wysięku ani obrzęku. On nawet tych oczu nie trze. Istnieje zawsze ryzyko , że jest uczulona na pyłki lub roztocza, bo testów nie miała, i wówczas i oczy będą czerwone i może się drapać, ja jeszcze zmieniłabym makaron na ryż , bo może pszenica uczulać. Serca wołowego o uczulanie nie podejrzewam. A i jeszcze jedno - prawie wszystkie schroniskowce mają biegunkę po wyjściu ze schroniska - to jest efekt tego, że w schronie jedzą syf. I tylko najsilniejsze organizmy wytrzymują bez biegunek. proszę się tym nie martwić, taka biegunka szybko mija na normalnym wikcie i nie wymaga leczenia. Quote
PACZEK Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 witamy z oczami to zartowalismy wiemy ze takie ma kapiel bedzie napewno co do makaronu to dajemy taki dla psow napewno bez pszenicy jutro bedzie po chinsku ryz ha ha biegunki nie ma napewno ani wieczorem ani rano ogolnie jest lepiej niz sie spodziewalismy koty nadal sa atrakcyjne i tak smacznie wygladaja Quote
wolf122 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Cudowny dzień się zaczął skoro takie dobre wieści!!!A i przygody jak w dobrym filmie,dobrze,że solidarność dogomaniaków trwa do końca!!!Sabuniu żyj długo i szczęśliwie i oddaj całe serce nowym właścicielom za miłość i nowy dom!!! Quote
PACZEK Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 sa nowe foty z integracji ale padl mi tel i musze go ladowac przesle pozniej a poprosze mari23 to wklei bo ja nie umiem Quote
Ania i Kajber Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Pozdrawiam Sabcię, jej nowy dom i wszystkich, którzy ją do tego domu dowieźli. Oczywiście jetem przekonana, że Państwo dadzą radę z integracją. Quote
mari23 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='PACZEK']sa nowe foty z integracji ale padl mi tel i musze go ladowac przesle pozniej a poprosze mari23 to wklei bo ja nie umiem wklejam poranne foty, opis Państwa jest taki: ach, jak te koty smakowicie za szybą wyglądają.... siedzi i je hipnotyzuje a ja myślę, że Saba chce po prostu poznać BLIŻEJ swoich nowych przyjaciół, a nie schrupać ;-) Quote
mari23 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 a teraz..... foty z integracji - z autentycznymi opisami Państwa... (proszę o cierpliwośc, bo musze przebrnąc przez te... reklamy na fotosiku, a potem dodam opisy :0 zabawa z Sarą - Sara ma ogonek, ale jak sie cieszy, to całym dupskiem kreci :) Quote
mari23 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 u dołu: Saba obserwuje koty, u góry: obserwowani czyli kotki dwa :) ale pańcia kochamy ! spotkanie z Zosią Miecio jest tak ufny, ze sam lezie w paszczę lwa Quote
PACZEK Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 bo SABCIA nie wie ze koty to tez tak jak ona pełnoprawni członkowie naszej rodziny Quote
Recommended Posts