mari23 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 niestety Saba na razie w kagańcu, bo te koty tak ja nęcą BUSKA OBSERWUJE SWOJEGO OPIEKUNA BO TO PANA OBRAŁA NA SWOJEGO PRZYWÓDCĘ Quote
mari23 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='PACZEK']bo SABCIA nie wie ze koty to tez tak jak ona pełnoprawni członkowie naszej rodziny ale jej najlepszy, najukochańszy pan wszystko Sabci wytłumaczy i wszystkiego nauczy ! a to jeszcze jedna fotka z cudownego domku Sabuśki aby obejrzeć wszystkie zdjęcia, trzeba wrócić na stronę poprzednia, podzieliłam, bo chyba tylko 5 fotek na 1 post można wrzucać Quote
Ania i Kajber Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No to będzie w Orzycu teraz wesoło :-). Quote
wolf122 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 :loveu::loveu:Super foty:loveu::loveu::loveu: Quote
bros Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 CUDOWNE wiadomości i fenomenalny domek :) Quote
Basia1244 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 I tak miało być :D - teraz już wszystko będzie dobrze . Tylko troszkę ją jeszcze ustawić do kotów i podporządkować. Quote
PACZEK Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 witamy p Basiu :loveu:SABUNIA jest w domu dopiero 24h napewno jest w szoku po transportowym malo jadla jak spi to cos jej sie sni bo sie trzesie nawet w pokoju przy 20 stopniach C kury nie interesuja ja wogole konia tez zignorowala azora za plotem przy kolacji tez zlekcewazyla mimo ze byl metr od niej postaramy sie jej znalezc jakas rozrywke poza kotami:evil_lol:nawet kijkiem nie umie sie bawic choc to ulubiona zabawa naszych psiunkow Quote
Basia1244 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Wierzę, że pan sobie wszystko ustawi zgodnie z planem :) Pozdrawiam. I prosze jej czasem tam na ucho szepnąć, że ma mi wstydu nie narobić i że trochę tęsknię :D Quote
Cantadorra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Zza tych kratek to nie było widać jaka Sabunia jest ładna. To naprawdę ładna owczarka. Fajnie, że już na swoim. Widzę, że Sabcia nie umie się bawić, jak i moja sunia. Ale najważniejsze, że będzie mieć swój dom. To jest tak wiele... A mała na pewno da miłość za miłość :) Quote
PACZEK Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Sorry ze dopiero dzis ele sprzet nam zachorował dopiero teraz odpalił SABCIA o.k.nie ma sie za kogo wstydzic jest cudowna chodz durzo wody upłynie zanim zrozumie ze jest u siebie nie ma co tesknic mozna zawsze ja odwiedzic bo ona tez zawsze bedzi miała miejsce w pani sercu zapraszamy zawsze tez podeslemy foto na karzde zyczenie:lol::lol::lol::lol: piesek jest nasz i kochamy go takim jaki jest niech bedzie soba co by to była za miłosc gdyby ona musiła ja odwzajemniac miłosc jest bezinteresowna a inaczej to biznes Quote
Basia1244 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 :loveu: oby takich domków było więcej! Ba ! chcę tylko takie! Jeszcze raz dziękuję !:Rose: Quote
mari23 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 PACZEK napisał(a):Sorry ze dopiero dzis ele sprzet nam zachorował dopiero teraz odpalił SABCIA o.k.nie ma sie za kogo wstydzic jest cudowna chodz durzo wody upłynie zanim zrozumie ze jest u siebie nie ma co tesknic mozna zawsze ja odwiedzic bo ona tez zawsze bedzi miała miejsce w pani sercu zapraszamy zawsze tez podeslemy foto na karzde zyczenie:lol::lol::lol::lol: piesek jest nasz i kochamy go takim jaki jest niech bedzie soba co by to była za miłosc gdyby ona musiła ja odwzajemniac miłosc jest bezinteresowna a inaczej to biznes a ja znów placzę z radości..... dziękuję za szczęście Saby !!!!!!!!!!!!! Quote
elisse Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 wreszcie mogę się naprawdę cieszyć :) witam Domek Saby! będę zaglądać Quote
Ania i Kajber Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Nie zdawałam sobie sprawy, że Sabulina ma już 8 lat - faktycznie pyszczek siwiutki... Ale w domku na pewno odmłodnieje :-). Quote
PACZEK Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Witamy SABCIA ma dopiero 8 lat :lol: dzis maz poszedl do sklepu po zakupy najpierw cicho szczekala a potem zaczela wyc proby uspokojenia nic nie daly bo saba robila focha i tak wyla :roll:jak maz wrocil po 40 min to bardzo sie cieszyla a mnie to po prostu toleruje :razz:na razie malo je ugotowalam ryz z kurakiem wedlug zalecen ale nie wzbudzil jej sympati ale paroweczke wciela :eviltong: c d n ........... Quote
Basia1244 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ona jest ciut moim zdaniem przytyta, więc jeśli schudnie co nie co , to tylko na zdrowie jej pójdzie - nie ma co się martwić dbaniem o linię :) i co sie okazuje - Saba kocha facetów, to było do przewidzenia, w końcu tyle lat miała pana, potem w schronisku też pielęgniarz był u niej na co dzień opiekunem, więc....trzeba zmusic psice do wspłpracy -= mąż na bok i małżonka za smycz i na spacer, zdyscyplinować, nie dać michy dziś wcale , tylko smaczki z ręki za wykonanie polecenia - za zwrócenie uwagi i proponuję, że od dziś tylko pani ją karmi - to będzie dla niej czytelny sygnał -kto jest dystrybutorem żywności, można nawet zamiast stawiać miskę, trzymać ją w ręce, aż zje. Jak widać Saba znalazła guru, teraz trzeba jej pokazać, że guru są dwa. Quote
PACZEK Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Witam czytam ze panie sa uprzejme zawiazac koalicje musze byc czujny:evil_lol: pani basia miała racje dzis ja pogoniło dwa razy na szczescie wiecej pije ale prawie nie je moze dac jeden endex choc ogolnie jest ciut weselsza:multi: Quote
PACZEK Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 elisse napisał(a):wreszcie mogę się naprawdę cieszyć :) witam Domek Saby! będę zaglądaćwitamy witamy zagladaj lubimy miłych gosci:loveu::loveu::loveu: Quote
Iljova Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Czytając to wszystko łzy płyną ze szczęścia. Nie ma takich słów które wyraziłyby ogromną radość która czuje. Czuje się szczęśliwsza wiedząc że Sabusia po tym wszystkim co przeszła ma tak cudowny, wspaniały wyrozumiały domek. DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA ŻE PRZYJĘLIŚCIE JEJ ODDANIE I MIŁOŚĆ OFIARUJĄC JEJ TO CZEGO POTRZEBOWAŁA NAJBARDZIEJ W ŚWIECIE !!! Quote
Ania i Kajber Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Bardzo przepraszam gospodarzy wątku ( moda proszę o niedawanie mi bana :-) ), ale widzą tu dużo owczarkowych Cioteczek ( Cioteczka Cantadorra już tu jest) : dziewczyny proszą o wszelka pomoc, takze w znalezieniu płatnego hoteliku/DT dla starszej, chorej i "trudnej" owczarki-uciekinierki, też Saby-zajrzyjcie proszę :-( : http://www.dogomania.pl/threads/196383-Saba-chora-i-stara.-Potrzebuje-tylko-(aż-)-kawałka-ciepłej-piwnicy-garażu-!-Traci-DT Quote
mari23 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='elisse']wreszcie mogę się naprawdę cieszyć :) witam Domek Saby! będę zaglądać Eliza nie zapominała o Sabie :)..... bo o niej zapomnieć się nie da - kto ją raz zobaczy - już ją kocha! ja to wiem, bom przetestowała na własnej skórze... a to dzisiejsze fotki i opisy państwa do nich: dzisiaj pani przejęła smycz, ale Saba woli koty, niż foto.... no i dzisiaj bez kagańca już, ale na smyczy tłumaczymy jej: koty to kumple, nie żarcie Nie sposób nie umieścić tu fotki nowego kumpla Saby -Mietek jest nie tylko słodki, śliczny i fotogeniczny, ale jeszcze bardzo dzielny - zobaczcie na zdjęciu środkowym..... ani drgnie :) a Moim zdaniem Mietek wie, że Saba nie chce ich zjeść tylko się bliżej poznać i zaprzyjaźnić ;) Quote
PACZEK Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 w imieniu SABUNI bardzo dziekujemy pani Marysi za umieszczanie foto :lol:bo my nie potrafimy tego robic :oops: Quote
mari23 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 PACZEK napisał(a):w imieniu SABUNI bardzo dziekujemy pani Marysi za umieszczanie foto :lol:bo my nie potrafimy tego robic :oops: dzięki temu jeszcze się Sabuni na coś przydam... ;):eviltong: Quote
PACZEK Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 siedzimy jak na gwqzdziach obie ONKI w kuchni:crazyeye: razem kazda na swoim posłaniu bez kagancow przy wchodzeniu było warczenie i szczekanie musiałem wejsc miedzy nie i posadzic je kazda na legowisku:evil_lol: na poczatek godzina starczy jeszcze spacer fizjologia i spac :lol: oczywiscie wdomu bo za oknem 18stopni na minusie Quote
mari23 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='PACZEK']siedzimy jak na gwqzdziach obie ONKI w kuchni:crazyeye: razem kazda na swoim posłaniu bez kagancow przy wchodzeniu było warczenie i szczekanie musiałem wejsc miedzy nie i posadzic je kazda na legowisku:evil_lol: na poczatek godzina starczy jeszcze spacer fizjologia i spac :lol: oczywiscie wdomu bo za oknem 18stopni na minusie a to ilustracja do tekstu ;) i mróz u nas też straszny, właśnie się wybieram na obowiązkowy spacerek ze ślepaczkami..... oj, ziiiiiiiiiiiiiiimno!:placz::placz: w dodatku :razz: ja mam Mróz przez cały rok za płotem - starszy Mróz, którego wołają dziadek Mróz, młodszy Mróz i dwa małe przymrozki,:evil_lol: no i jeszcze Mrozowa czyli sąsiadka Quote
Recommended Posts