Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PACZEK']:placz::placz::placz:Ale bida:placz::placz::placz:sliczny pewnie dobrzy ludzie sie go pozbyli.Po prostu brak słow:placz::placz::placz:Nalezało by odwiedzic byłych włascicieli :mad::mad::mad:z wizyta edukacyjna:mad::mad::mad:Trzymaj sie psiaczku ciocia Marysia nie da Cie skrzywdzic[/QUOTE]

bardzo mi się "argumenty" podobają, szczerze - to jakem spokojna i łagodna, już nie raz jeden miałam chęć zorganizować jakiś "gang mścicieli skrzywdzonych psów" i wpadać nocą do byłych właścicieli - odpłacić tym samym, co swojemu pieskowi zrobili...
skuteczniejsze to by było, niż 100 ustaw i zakazów!
a jakby się wieść rozeszła.... oj, opustoszałyby schroniska pewnie...

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Pozdrawiam całe stadko w smutny niestety, deszczowy dzień, a z powodu odejścia szczurzynki bardzo współczuję :-( .

i ja współczuję serdecznie... żal biedactwa... :(

dostałam śliczne fotki Saby, ale format zdjęć jest taki, że nie da się ich tu dodać - szkoda, bo śliczne!

Posted

PACZEK napisał(a):
Prosimy choć o słówko że z Tiarunią lepiej bardzo się o psinkę martwimy.

jestem wyczerpana....przepłakałam cały dzień...
ale z Tiarusią lepiej..... dostała zastrzyki, kroplówkę.... jutro na 11.00 jesteśmy umówione na "powtórkę"

dostałam piękne fotki Sabusi, ale wrzucę jutro, nie mam już dzisiaj siły...:(

Posted

Nie płacz Ciociu Marysiu,robisz dla Tiary wszystko co możliwe reszta należy do weta i wiesz kogo.Przytul i ukochaj od nas Tiarunię a Busia poczeka ze zdjęciami, reszcie Cioteczek to tylko zaostrzy apetyt na foty!Sabci prosiła żeby przekazać Tiaruni życzenia zdrowia.

Posted

[quote name='PACZEK']Nie płacz Ciociu Marysiu,robisz dla Tiary wszystko co możliwe reszta należy do weta i wiesz kogo.Przytul i ukochaj od nas Tiarunię a Busia poczeka ze zdjęciami, reszcie Cioteczek to tylko zaostrzy apetyt na foty!Sabci prosiła żeby przekazać Tiaruni życzenia zdrowia.

już trochę lepiej z Tiarusią - dostała znów dzisiaj kroplówkę i zastrzyki...

a to wczorajsze fotki Sabusi i Mieczysława....
(te dzisiejsze znów są w "innym" formacie i nie da się ich tu dodać

to ulubiona (czy wygodna???) pozycja do spania - Mietek tylko czeka, kiedy pani usiądzie...

i jak tu nie kochać takiego kota ?!?!?!

Posted

Mnie sie na tym zdjęciu podoba Mieczyslaw i.... to, że Saba nie patrzy w górę ;)

a jednak..... zobaczyła kota!

na pociechę? zamiast mięciutkiego i puszystego kotka dali Sabusi twardy patyk ;)

Posted

Basia1244 napisał(a):
Zaglądam! Ciekawa jestem, czy Saba pokochała Mietka czy go zjadła hmmmmmmmmm ?
"Kocha" Sabcia Mietka od "pierwszego wejrzenia" tym szczególnym rodzajem miłości,po prostu kot się szarogęsi a do Busi powoli dociera że przecież jest w spół gospodynią z innymi naszymi pieskami więc koty muszą być tam gdzie ich miejsce a nie plątać się pod nogami.

Posted

PACZEK napisał(a):
Prawie tydzień nikt nie zaglądał do Busi:niewiem: Chyba Sabcia postawi focha:obrazic:.A są pewne zmiany :eviltong:

ja zaglądam, choć czasu brak, by coś napisać...
mam fotki, wrzucę dopiero w czwartek wieczorem....

buziaczki dla Sabusi i jej zwierzęcego towarzystwa, pozdrowienia dla Państwa i wszystkich Sabusiowych cioteczek !

Posted

ciepło, wiosennie..... Saba ma nowy podest na lato :)

dziewczyny się ostatnio trochę pokłóciły.... ale nikt ran nie odniósł
nie upłynie dużo czasu i znów będą się radośnie bawić razem - jak na tym zdjęciu

Posted

Jakie super zdjęcia. :-) Teraz wie że żyje :-)
Chciałoby się żeby inne psiaki też takie domki znalazły. :)
Jestem na wątkach 2 suniek które też mają na imię Saba mam taka cichą nadzieję że to imię przyniesie go szczęście, bo bardzo tego potrzebują.
Na takich wątkach można odetchnąć, uśmiechnąć się cieszyć się szczęściem tych zwierzaków bo one już są szczęśliwe.

Posted

ten kij był grubszy..... owczary go tak spiłowały

zbiórka kotów ?

śliczna Andzia.... leżenie cały dzień to jej główne zajęcie ;)

Saba gapi się na koty...

Posted

a cóż to stało się Mietkowi? poluje czy też zasłabł ???

eeeee, nic mu nie jest, będzie żył.... o! drugi kot!!!

Mietek prezentuje swoje wdzięki w całej okazałości.... ;)

na koniec pytanie do naszego kochanego eksperta:
Basiu, państwo martwią się troszkę, bo Saba dziwnie mocno wylizuje sobie "intymną" okolicę na brzuszku, nawet sierść wylizała trochę....

Posted

mari23 napisał(a):

Basiu, państwo martwią się troszkę, bo Saba dziwnie mocno wylizuje sobie "intymną" okolicę na brzuszku, nawet sierść wylizała trochę....

Moja Amy co wiosnę wylizuje sobie/wygryza sierśc tak od wewnetrznej stonie udek blisko sromu - alergia na trawy. Mamy na to mercoltolon n.

Posted

Korenia napisał(a):
Moja Amy co wiosnę wylizuje sobie/wygryza sierśc tak od wewnetrznej stonie udek blisko sromu - alergia na trawy. Mamy na to mercoltolon n.

przekażę państwu, choć pewnie czytają...
PACZEK ma bana..... szkoda :(

• 4 weeks later...
Posted

Jestem i od razu prośba zajrzyjcie proszę kochane Cioteczki na wątek Azorka tam jest link do wątku maleńkiej Poli może coś doradzicie bo my jesteśmy trochę bezradni.
U Sabci też smutno bo koń ta męda na naszych oczach stratował na łące naszą kochaną Sarunię(to ten czarny piesek na zdjęciach). to było 22kwietnia a my dalej nie możemy się z tym pogodzić.Sarunia była z nami 14lat....... .
Reszta stada też ciągle jej wypatruje widać że bardzo tęsknią.

Posted

[quote name='PACZEK']Jestem i od razu prośba zajrzyjcie proszę kochane Cioteczki na wątek Azorka tam jest link do wątku maleńkiej Poli może coś doradzicie bo my jesteśmy trochę bezradni.
U Sabci też smutno bo koń ta męda na naszych oczach stratował na łące naszą kochaną Sarunię(to ten czarny piesek na zdjęciach). to było 22kwietnia a my dalej nie możemy się z tym pogodzić.Sarunia była z nami 14lat....... .
Reszta stada też ciągle jej wypatruje widać że bardzo tęsknią.

to wątek Poli:

http://www.dogomania.pl/threads/207117-Maleńka-śliczna-Pola-DT-potrzebny-natychmiast!-POMOCY-!!!

• 2 weeks later...
Posted

Przeczytałam początek i koniec wątku. Zakończenie jak w bajce: ... i żyła długo i szczęśliwie. Tego Sabuni i jej nowym opiekunom życzę z całego serca !!!