migama Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 a jest mozliwosc odwiedzenia Skinniego jako, ze sie jest jego wirtualnym opiekunem???? tak w pryzszlosci??? Quote
obraczus87 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Jesli tylko ktoś chce odwiedzić Skinniego to wystarczy umówić się z Yumanji. :) Quote
olala. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 cześć, deklaruję wpłatę co miesiąc 10 zł. Podajcie mi proszę numer konta, chyba, że jakoś penei jest na początku tego wątku?:) Quote
Cantadorra Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Aga35 czy będziesz skarbnikiem Skinniego? Yumanij, czy można do Ciebie wpłacać deklaracje i wszelkie wpłaty na Skinniego? Quote
yumanji Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 migama napisał(a):a jest mozliwosc odwiedzenia Skinniego jako, ze sie jest jego wirtualnym opiekunem???? tak w pryzszlosci??? Mozna go odwiedzic w kazdej chwili,tel do mnie na watku. Quote
yumanji Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Cantadorra napisał(a):Aga35 czy będziesz skarbnikiem Skinniego? Yumanij, czy można do Ciebie wpłacać deklaracje i wszelkie wpłaty na Skinniego? Wolalabym,zebyscie to ustalily z Aga,zeby nie bylo nieporozumien.Decyzja nalezy do Niej. Quote
migama Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 czyli ustalajmy, bo mam juz dwie osoby zwerbowane i musze podac im konto. Nie wiemy. Aga 35 czy chce podejmowac sie dalej monitorowania wpłat. narazie mamy trzy osoby, no cztery zdeklarowane, ze placa. Pozostaje nam poszukac jakos 28 osob, ktore stale wysyac beda po 10,00 zł..albo jakos tak. Wnoskuje, że mozna byłoby wpacac na konto Yumaji. Kwestia jest tego, zewatek Skinniego zamarł. Trzeba mu przywrócic zycie. Aga35 prosze daj nam znać, co robimy??? Masz wielkie serce, dzieki Tobie jestesmy tu wszyscy. Czy masz czas i jeszcze siły na prowadzenie Skinniego? Czy organizujemy sie jakos inaczej? Quote
AGA35 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 (edited) [quote name='yumanji']21 .11 byl przelew na kwote 380 zl i opisane jako wplata za pobyt psa od 15.10 do 15.11. 31.12. -wplata na kwote w sumie 70 zl,opisana jako oplata za okres od 15.11 d0 15.12. Do meza zadzwonilam przez pomylke,bo taki numer tel mi wyskoczyl .kiedy wpisalam nazwisko osoby robiacej przelewy i nazwe fundacji.Zreszta obylo sie bez zadnej ostrej wymiany slow,wiec mozna to chyba uznac za pomylke. Kilkakrotnie prosilam na watku o kontakt tel w sprawie psa, i jak pisalam,nie tylko w kwestii platnosci ,ale zeby obgadac jego problemy psychiczne.Bez odzewu.Wiem,ze fundacja ma na glowie nie tylko Skinniego,ale sms albo tel to chyba nie wymaga zbyt wiele wysilku. Natomist chcialabym oficjalnie powiedziec,ze jesli jeszcze raz uslysze grozby pod swoim adresem,to ten pies wyjedzie ode mnie natychmiast.mimo tego,ze moim marzeniem jest ,zeby nie musial juz sie tulac ,tylko ode mnie trafil do fajnego domu.Nie chce byc szantazowana i stawiana pod sciana,tylko dlatego,ze probuje doprosic sie o pieniadze. To nie jest w porzadku i nie pozwole sie tak traktowac,mimo calej mojej ogromnej sympatii i przywiazania do Skinniego.[/QUOTE nie wypowiem się na temat twojej wypowiedzi , i ja także nie życzę sobie RZUCANIA we mnie ku............ i ttp.Do tej pory wywiązywałam sie płatności pomimo że daklaracji jest " tylko " 70 zł. DODAM ZE TEL DO MOJEGO MĘŻĄ PRZYSPOZYŁ MI SPORO PROBLEMÓW Edited January 3, 2013 by AGA35 Quote
AGA35 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 bardzo dziekuję nam dziewczyny że i tym razem mogę liczyć moge na waszą pomoc. Jest w chwili obecnej dla mnie i Skinniego BEZCENNA . Nie mam nic przeciwko temu żeby składki wpłacać bezpośrednio na konto YUMANJI oczywiście jeżeli ona nie ma nic przeciwko temu . Przyznam szczerze opadły mi ręće i jestem załamana sytuacją .Osobiście mam problemy i Fundacja także ma problemy finasnowe . Quote
obraczus87 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 AGA, wstaw tutaj tekst i zdjęcia Skinniego do ogłoszeń. Będzie nam łatwiej :) Quote
migama Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ASGA35 damy rade, trzeba sie teraz zebrac RAZEM i odciazyc Ciebie i yumanji. Najwaznieszy jest dla nas Skinni. Wlasciwie Ty zostalas sama z dlugami Skinniego i Yumanji zostala sama ze Skinnim i jego dlugami. Teraz jakos trzeba wybrnac z tej dramatycznej sytuacji. napiecie wyelimnowac, skupic sie na piesku :) Yumanji, napisz prosze tylko gdzie miesci sie Twoj hotelik, Moze dwa zdania na ten temat. Zrobilam male info na swoim FB i chce napisac gdzie piesek jest a za wiele nie wiem . Chyba gdzies kolo Warszawy? Quote
migama Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 dobra, moja kolezanka Edyta, siostra agnieszka, kolega Lukasz wplacą na Skinniego. podalam konto , to ktore jest na Agnieszke. Nie wiem ile znich to beda stale deklaracje ale pracuje nad ty. Bede im przypomnac. Olala - wielkie- dziekujemy- za reakcje :) Quote
AGA35 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 olala BARDZO DZIĘKUJĘ ZA DEKLARACJĘ - 10 ZŁ ;-) Quote
AGA35 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 obraczus87 napisał(a):aga, wstaw tutaj tekst i zdjęcia skinniego do ogłoszeń. Będzie nam łatwiej :) oki jutro wszytko uaktualnie i wstawię ;-) i jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję ;-) Quote
bric-a-brac Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='obraczus87']AGA, wstaw tutaj tekst i zdjęcia Skinniego do ogłoszeń. Będzie nam łatwiej :) W milczeniu czytam wątek. Bardzo ładne zdjęcia, profesjonalne zrobiła Bonsai, wklejone w tym poście: http://www.dogomania.pl/forum/threads/189887-Skinni-powrót-z-adopcji-!!!!Komplentny-brak-kasy-!!?p=18273270#post18273270 Moje zdjęcia, brzydsze, amatorskie w tym poście: http://www.dogomania.pl/forum/threads/189887-Skinni-powrót-z-adopcji-!!!!Komplentny-brak-kasy-!!?p=18687638#post18687638 Quote
migama Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Vasco - 10 zł. Asiaf1- 50 zł. migama - 30,00, olala 10zł, i cantadorra 20 zł to daje nam jakies 110,00 zl....to jeszcze troszke nam brakuje :) Quote
Cantadorra Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='migama']Vasco - 10 zł. Asiaf1- 50 zł. migama - 30,00, olala 10zł, i cantadorra 20 zł to daje nam jakies 110,00 zl....to jeszcze troszke nam brakuje :) Ano brakuje, ale trzeba wątek rozsyłać. Dziewczynki, proszę roześlijcie wątek Skinniego tam gdzie wchodzicie. Może ktoś dołączy. Quote
egradska Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Czy ktoś miałby czas, żeby w pigułce przedstawić info o piesku, które można wykorzystać w wydarzeniu na FB? Quote
egradska Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Bonsai'] Skoro Skinni to owczar, można się zwrócić po pomoc także do naszej Skarpety Quote
migama Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 stale deklaracje: Vasco - 10 zł. Asiaf1- 50 zł. migama - 30,00, olala 10zł, i cantadorra 20 zł, moj kolega nie zalogowany w tytule poda pająk 10,00zł. Poza tym jednorazowo zwerbowanych ludzi z mojego FB: moja siostra Aga:50,00, Ania: 10,00, Edyta :10,00. Daje to nam razem 200,00 zł w tym miesiacu ( w tym stalych deklaracji 130,00 zł). Czas gnebienia na FB ciag dalszy, bo wciaz za mało. Quote
migama Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 mamy tydzien zeby znalesc jakies 180,00 zł. Ja swoje zaplace na dniach, Nie wiem jak z terminami Vasci i Asiaf...mam nadzieje, ze jakos to sie da zlepić, Aga 35 , podaje oczywiscie Twoje konto moim znajomym. Maja wpisywac Skinni w tytule. Quote
migama Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 poszla jeszcze jednorazowo 10,00 zł od Lukasz. Wiec Skinni powinien miec 210,00 zł Quote
bela51 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Zwróccie sie do Skarpety Owczarkowej, moze jednorazowo wspomoze Skiniego finansowo, albo zakupi karme. Quote
Recommended Posts