Cantadorra Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Podnoszę wątek Skiniego. Do góry chłopczyku :) Quote
Kasiaw201 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Co tam u Ciebie chłopczyku, czas iść juz do najlepszego na świecie domku Quote
Monika z Katowic Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Na moim bazarku "Magiczny Podróżnik dla Skinniego" zebrałam kwotę 915 złotych. Pieniądze właśnie wysłałam na konto Skinniego. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Po otrzymaniu wpłaty proszę serdecznie o wpis na moim wątku bazarkowym oraz dokładny wpis w poście rozliczeniowym wątku Skinniego.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziękuję wspaniałym uczestnikom bazarku, których wymienię tutaj z wielką radością:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Vasco[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Monika z Katowic, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Pani Bożenka P. z Zabrza[/FONT][FONT=Comic Sans MS], AGA35[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Aimez_moi[/FONT][FONT=Comic Sans MS], BERKANO, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]MALWA, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Livka, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Egradska[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Mimiś, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Czerda[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Jo37, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Ania Shirley, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]DIF[SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium], [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]Poker, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Maruda666, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]koleżanka z pracy Moniki z Katowic, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]TERESA BORCZ, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Jolanta08, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Annika[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Swagnieszka, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Czorcik, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Ola851[FONT=Franklin Gothic Medium], [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]Ghanima[/FONT][FONT=Comic Sans MS], SkarpetKa[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Caryca26, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Maria1957, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Beatrx, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Kasiaw201, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Tulsa, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Madcat1981[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Agat21[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Grazia60[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Mąż Moniki z Katowic,[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Bjuta[/FONT][FONT=Comic Sans MS], J_ulia, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Anula1959[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Ukryty Smok, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Haliza[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Czarna Kafka, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]anett, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Bazyli3101[/FONT][FONT=Comic Sans MS], Bela51. [/FONT] Quote
Vasco Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Monika z Katowic, to my Tobie bardzo dziękujemy za wspaniały bazarek i zaangażowanie w jego prowadzenie :Rose::Rose::Rose: Quote
AGA35 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 pieniążki już mam na koncie :-) Przelałam od razu do hoteliku zaległość za poprzedni miesiąc i za bieżący. Jeszcze raz bardzo , bardzo serdecznie dziękuję :-) Quote
Monika z Katowic Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 AGA35 napisał(a):pieniążki już mam na koncie :-) Przelałam od razu do hoteliku zaległość za poprzedni miesiąc i za bieżący. Jeszcze raz bardzo , bardzo serdecznie dziękuję :-) Cieszę się, że dzięki wspaniałym ludziom mogłam pomóc Skinniemu!:loveu: Tylko jeszcze mam serdeczną prośbę o dokładny wpis w poście nr 1 (rozliczeniowym) o brzmieniu: " 915 zł - Monika z Katowic za bazarek Magiczny Podróżnik". Quote
Monika z Katowic Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 AGA35 napisał(a):wpisane ;-) Serdecznie dziękuję!:lol: Mizianko dla Skinniego!:loveu: Quote
Kasiaw201 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Skinny co tam u Ciebie chłopczyku? Bardzo tu cicho Quote
kakaicezar Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 witaj Skinusiu cioteczka deklaruje 10 zł/m-c proszę o dane konta. Co słychac u misia? Quote
AGA35 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 jupi:-) mamy kolejna dyszke;-)Super !!!! Bardzo dziękuję :-) Quote
yumanji Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jakis czas temu zglosilam Skinniego ,jako najb potrzebujacego psa ode mnie, do sesji zdjeciowej z p.Dorota Gardias.Jesli chcecie,oczywiscie. Quote
AGA35 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 oczywiście Asiu że chcemy :-) bardzo prosimy o taką sesję ;-) Quote
Kasiaw201 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Witaj chłopczyku, co tam u Ciebie słychać? Quote
AGA35 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 nadal siedzę w hoteliku , nikt o mnie nie dzwoni :-( Quote
obraczus87 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Czy ta sesja z p.Dorota miała miejsce?? Z takimi zdjęciami pewnie by było większe zainteresowanie chłopakiem... Quote
Bonsai Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 obraczus87 napisał(a):Czy ta sesja z p.Dorota miała miejsce?? Z takimi zdjęciami pewnie by było większe zainteresowanie chłopakiem... Jeszcze nie. ;) Próbujemy dograć lampy do sesji, i miejsce, co nie jest łatwe (ani tanie ;) ). Quote
obraczus87 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Bonsai napisał(a):Jeszcze nie. ;) Próbujemy dograć lampy do sesji, i miejsce, co nie jest łatwe (ani tanie ;) ). A to Ty będziesz wykonywać zdjęcia?? :) Jejku jak Ty zrobisz fotki Skinniemu, to szybko znajdzie domek :) :loveu: Quote
Bonsai Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 obraczus87 napisał(a):A to Ty będziesz wykonywać zdjęcia?? :) Jejku jak Ty zrobisz fotki Skinniemu, to szybko znajdzie domek :) :loveu: Mam nadzieję, że znajdzie domek. :) On bardzo potrzebuje człowieka. Quote
Kinia1984 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zapraszam na bazarek "słoma dla Klembowa" spraw żeby psiakom było ciepło w dupinki:smile: Jedyne 3 zł !!! http://www.dogomania.pl/threads/2182...5#post18064155 Quote
Bonsai Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Małymi kroczkami powoli udaje nam się zebrać do kupy wszystkie elementy niezbędne do sesji - w pierwszym albo w drugim tygodniu grudnia powinna odbyć się sesja w pałacu w Wilanowie z Dorotą Gardias. ;) tymczasem mam ogromną prośbę o głosowanie w konkursie: http://www.dogomania.pl/threads/217513 Jeśli spodoba Wam się zdjęcie, to byłabym bardzo wdzięczna za głosy na zdjęcie nr 2 - Rudzika z Psiego Anioła, który całe życie służył człowiekowi, a umarł... samotny w schronisku. Nie pozwólmy by podobny los spotkał Kostka - a na niego chciałabym przeznaczyć ewentualną wygraną. Quote
yumanji Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 A ja juz o nic nie prosze.poniewaz moje prosby sa konsekwentnie ignorowane. Kiedy pies do mnie trafil umawialysmy sie na oplate za hotel z gory,przynajmniej za okres 2-tygodniowy.Z powodu klopotow finansowych Aga wymogla na mnie placenie z dolu,co i tak nastepowalo z opoznieniem i rozlozone na raty.Rozumiem problemy finansowe.Nie rozumiem braku zrozumienia i kompletnego lekcewazenia mojej osoby.Poniewaz Skinni nie jest jedynym psem,w taki sposob oplacanych borykam sie stale z klopotami finansowymi i zapewnieniem zwierzetom wyzywienia. Ucieszyla mnie inf,ze na bazarku uzbierala sie tak duza kwota przeznaczona na potrzeby Skinniego. Poprosilam Age o przeslanie w zwiazku z tym pieniedzy za okres od 15.11 ,czyli z gory.B liczylam na zrozumienie i jakikolwiek odzew,skoro ja wykazaywalam sie przedtem cierpliwoscia w stos do Was. jEST MI SZALENIE PRZYKRO,ZE NIE OTRZYMALAM,JAK ZWYKLE ZRESZTA ,ZADNEJ ODPOWIEDZI. Postaram sie,jak tylko bede mogla ,pomoc Skinniemu w znalezieniu domu,na ktory zasluguje.Stad moja propozycja ,zeby to wlasnie on mial sesje z p.Gardias,choc "kandydatow"bylo kilkunastu,towniez psy bedace wylacznie na moim utrzymaniu,poznajdywane w mojej okolicy. Mam nadzieje,ze Skini,ktorego b polubilismy znajdzie wspanialy dom,a ja juz nigdy w zyciu nie bede musiala sie kontaktowac z osobami,ktore serce maja tylko dla zwierzat. Quote
AGA35 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 serducho mam nie tylko dla zwierząt ale głównie i bardzo dobrze mi z tym . Kasa nabierana z bazarku jest przeznaczona tylko i wyłącznie dla Sinniego ;-) Nikt ze mną nie ustalał płatności z góry absolutnie , nie wpłaciłam częściowo pieniędzy bo jak tak robiłam to mówiłaś że odsyłasz bo jest za mało więc wyśle a pełny miesiąc. Quote
yumanji Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Skinniego przywiozla do mnie Kago i taka byla umowa dot platnosci z gory.Ty rowniez o tym wiedzialas.Poprosze o zaplacenie za okres od 15.11 do 30.11.Obiecywalas ,ze bedziecie placic co dwa tygodnie. Quote
AGA35 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 a ja ci mówię że nie było mowy o płaceniu z góry!!!!!!! Ja na pewno nic takiego z tobą nie ustalałam!!!! i tyle w tym temacie. Quote
Recommended Posts