yumanji Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Zgadzacie sie na Skinniego sesje w moim psie? Quote
yumanji Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/233625-Toby-w-typie-labka-wywalony-na-trasie-prosi-o-dom zajrzyjcie ,prosze,mam 16 psow na utrzymaniu,to jeden z nich Quote
yumanji Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Zbieram pieniazki na odrobaczenie wszystkich.Dwukrotnie po trzy tabletki tj 30 zl.Prosze o przelew.Nr "Mojego psa"prawdopodobnie dopiero grudniowy,ale tyle to trwa. Quote
yumanji Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Prosze o przelew za pobyt plus za odrobaczenie. Quote
yumanji Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 dziekuje,doszlo,jeszcze 30 zl za dwukrotne odrobaczenie,chyba,ze mozecie wyslac tabletki Quote
yumanji Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Bardzo prosze o terminowe ,czyli 15-ego wplacenie pieniedzy w tym miesiacu,oraz uregulowanie za odrobaczenie.Z sesji w "Moim Psie"nic nie bedzie,bo pismo konczy swoj zywot,niestety.Kontaktowalam sie z behawiorystka ,ktora kiedys konsultowala Skinniego.Warto byloby to zrobic ponownie,bo byc moze trezba bedzie ustawic mu jakies leki ,zeby sie troche wyciszyl.To Jej sugestia ,nie moja.Poza tym ponownie prosze o kontakt tel osobe odpowiedzialna za Skinniego,bo chcialabym o nim porozmawiac.tel 500 893 485 Quote
migama Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 jakos tak pesymistycznie, kurcze strasznego pecha ma ten nasz piesek,,, Quote
yumanji Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Bardzo prosze o wplate.380 zl plus za odrobaczenie.Swieta sa ,jakby ktos zapomnial,kazdy z Nas ma dodatkowe wydatki.Platnosc jest za okres od 15 listopada do 15 grudnia. Quote
yumanji Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 W dalszym ciagu nie mam wplaty,prosze pilnie o przelew. Quote
yumanji Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 migama napisał(a):Jak Skinny ??? prosze go pozdrowić. Skinni bez zmian,za pozdrowienia dziekujemy.Dzwonilam do jednej z dziewczyn z fundacji ,poniewaz chcialabym ,zeby Skinniego obejrzala behawiorystka ,ktora kiedys sie nim zajmowala. W dalszym ciagu nie mam wplaty.Swieta nie uplynely w milej atmosferze,bo to duza dziura w moim budzecie.Rece mi po prostu opadaja... Quote
migama Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 no tak, bardzo nieciekawy watek, Kurcze, wciaz brak kasy. Ile brakuje miesiecznie tak aby yumanji otrzymywala tyle ile sie nalezy za pieska. Mam wrazenie, ze tu wciaz jest problem finansowy. Zaprosilam kolezanke do stalej deklaracji. Umarly mi dwa wirtualne pieski. Prosze powiedziec ile brakuje tak aby mozna było spokojnie zagladac na watek Skinniego??? Ja ze swojej strony zaanagazuje jeszcze kogo sie da. Sprubujmy rozwiazac ten problem i zajmijmy sie Skinnim tak na spokojnie :) Quote
migama Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 chyba niezla kiszka, z tego co widze, trzy osoby to deklaracje stale, daje nam to okolo 70,00 zl miesiecznie. Skinni na hotelik potrzebuje 370,00. Rozumiem, ze wlasciwie deklaracji brak. a ktos zostal sam ze Skinnim...hmn...ktos tu jeszcze zaglada??? ja sie osobiscie martwie ale to nie wystarczy...jak pomoc? Quote
obraczus87 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Na 1 stronie widnieje wpis: [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]karma +hotelik (15,1[SIZE=5]1,2012-15,12,2012)- wpłacone 380 zł[/FONT] [/FONT] To już nie rozumiem czy wpłata jest czy jej nie ma... Quote
AGA35 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 (edited) dziś przelałam 70 zł. MUSZĘ SPRWADZIĆ WYCIĄGI BO WG. MNIE PŁACIMY Z GÓRY ALE NIE JESTEM JUZ PEWNA ZA JAKI OKRES NIE MAM WIĘCEJ A FUNDACJA NIE JEST W STANIE DALEJ MI POMAGAĆ W UTRZYMANIU SKINNIEGO TYM BARDZIEJ ŻĘ NIE DOSTAJEMY ŻADNEGO RACHUNKU !!!! pomysłu na tą chwile nie mam żadnego co dalej robić a dzwonienie do mojego meżą nie spowoduje tego że te pieniądze się rozmnożą !!! Edited December 31, 2012 by AGA35 Quote
yumanji Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 21 .11 byl przelew na kwote 380 zl i opisane jako wplata za pobyt psa od 15.10 do 15.11. 31.12. -wplata na kwote w sumie 70 zl,opisana jako oplata za okres od 15.11 d0 15.12. Do meza zadzwonilam przez pomylke,bo taki numer tel mi wyskoczyl .kiedy wpisalam nazwisko osoby robiacej przelewy i nazwe fundacji.Zreszta obylo sie bez zadnej ostrej wymiany slow,wiec mozna to chyba uznac za pomylke. Kilkakrotnie prosilam na watku o kontakt tel w sprawie psa, i jak pisalam,nie tylko w kwestii platnosci ,ale zeby obgadac jego problemy psychiczne.Bez odzewu.Wiem,ze fundacja ma na glowie nie tylko Skinniego,ale sms albo tel to chyba nie wymaga zbyt wiele wysilku. Natomist chcialabym oficjalnie powiedziec,ze jesli jeszcze raz uslysze grozby pod swoim adresem,to ten pies wyjedzie ode mnie natychmiast.mimo tego,ze moim marzeniem jest ,zeby nie musial juz sie tulac ,tylko ode mnie trafil do fajnego domu.Nie chce byc szantazowana i stawiana pod sciana,tylko dlatego,ze probuje doprosic sie o pieniadze. To nie jest w porzadku i nie pozwole sie tak traktowac,mimo calej mojej ogromnej sympatii i przywiazania do Skinniego. Quote
migama Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 moze by zrobic jakies wydarzenie na FB???? jestem w tym kiepska,ale moze ktos chetny??? nr konta bankowego podac, historie. Wyjasnic, ze szukamy stalych opiekunow wirtualnych. Skoncentrujmy sie na domie tymczasowym, poki, co. Zabezpieczyc Skinniego finansowo musimy. Placilam 10,00 zl miesiecznie, Teraz deklaruje 30,00 z racji tego ze moje podopieczne psiaki przeszły za TM. I moze wreszcie watek Skinniego bedzie watkiem o nim a nie o problemach. Kurcze ja nawet nie wiem jak zrobic baner na dole z linkiem na Skinniego. Prosze go ucalowac. Quote
migama Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 z moja deklaracja, pozostaje nam poszukac 280,00 złotych stałej deklaracji. Quote
Cantadorra Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Migama, trzeba porozsyłać wątek, rozreklamować. A pomysł z FB bardzo dobry. Jutro napiszę do DONki. Zobaczę, czy ma czas. Może ona założy, a Ty będzie tego pilnować na FB? Quote
bela51 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Biedny ten Skinni, od poczatku mial pod górke. Nie dosc, ze bez ogona, to jeszcze wieczny niefart.:shake: Quote
migama Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 moj szwgaier wspoltworyz blog, odlotowe psy czy cos w tym stylu. poprposze go o umieszczenie info na temat Skinniego. Trzeba poszukac swirow pozytywnie zakreconych, ktorzy zmobilizuja sie i stana sie wirtualnymi opiekunami tego biednego Skinniego. Dam znac nastepnym razem co mi sie udalo. No , to teraz priorytet! Quote
migama Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Oczywiscie, Zaczynamy walczyc. Popilnuje :)Cantadorra napisał(a):Migama, trzeba porozsyłać wątek, rozreklamować. A pomysł z FB bardzo dobry. Jutro napiszę do DONki. Zobaczę, czy ma czas. Może ona założy, a Ty będzie tego pilnować na FB? Quote
Recommended Posts