Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

AGA35 napisał(a):
a my jakieś informacje o psie .....

Minal termin ,wiec poprosze o wplate.Jedno od drugiego chyba nie jest uzakleznione?
Zdjecia beda,ale do tej pory walczylismy z aura,bo kiepsko sie robi zdjecia przy minus 30 stopniach.U Skinniego po staremu,jest w formie,nie schudl,chodzi na spacery.Bardzo sie zzyli z moim starszym synem,natomiast to kojcowe krecenie sie wkolko nie uleglo zmianie ,niestety.Mrozy znosil ok,choc na spacery wychodzilismy raczej krocej niz dluzej.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jak pogoda pozwoli - bardzo fajnie byłoby zobaczyć nowe zdjęcia Skinniego. :)

Dzis wyadoptowuje psa,w poniedzialaek przychodzi nowy,we wtorek sterylka,ale postaram sie w przeciagu paru dni zrobic i wrzucic.

Posted

yumanji napisał(a):
Dzis wyadoptowuje psa,w poniedzialaek przychodzi nowy,we wtorek sterylka,ale postaram sie w przeciagu paru dni zrobic i wrzucic.

Oczywiście jak będziesz miała czas i warunki (pogoda) :)

Posted

yumanji napisał(a):

oczywiście będziemy wdzięczne za zdjęcia ;-) w poniedziełek przelew wjdzie ;-)

Posted

yumanji napisał(a):
Minal termin ,wiec poprosze o wplate.Jedno od drugiego chyba nie jest uzakleznione?
Zdjecia beda,ale do tej pory walczylismy z aura,bo kiepsko sie robi zdjecia przy minus 30 stopniach.U Skinniego po staremu,jest w formie,nie schudl,chodzi na spacery.Bardzo sie zzyli z moim starszym synem,natomiast to kojcowe krecenie sie wkolko nie uleglo zmianie ,niestety.Mrozy znosil ok,choc na spacery wychodzilismy raczej krocej niz dluzej.

nie jest uzależnione ale lepiej wypisuje się przelew jak się widzi uśmichniętą gębe psa na bieżąco ;-)

Posted

Odwiedziłam dzisiaj Skiniego i ten pies jest nie do poznania w porównaniu ze starymi fotami z początku wątku... W życiu bym nie powiedziała, że był kiedyś taki chudy.

I naprawdę nie da się mu zrobić zdjęć bez pomocy drugiej osoby...

PS. Mam nadzieję, że nie pomyliłam zdjeć...

Posted

[quote name='AGA35']cudny jest po prostu ;-) dziękujemy za fotki przelew poszedł ;-)[/QUOTE]

Ciesze sie ,ze prawie wszyscy sa szczesliwi.
Bardzo prosze o respektowanie terminow platnosci i zrozumienie.Termin minal tydzien temu,pieniedzy nie mam w dalszym ciagu,a bank ,w ktorym mam hredyt hipoteczny dzwoni i grozi wymagalnoscia splaty calosci ,jesli nie bede przestrzegala terminow splaty.
Musze stawac przed dylematem,.czy zaplacic rate ,czy przeglodzic psy pzrez tydzien?Wiadomo,ze tego nie zrobie,ale narazam sie w ten sposob na ogromne klopoty.
Budzi to naprawde moje rozzalenie,bo podchodze b serio do mojej pracy z psami i chcialabym tak samo powaznie byc traktowana przez Was.
Psow jest w tej chwili 23 ,bo chocby w ubieglym tyg zgarnelam dwa z ulicy,wiec to sa naprawde spore koszty,wyzywic wszystkich.

• 4 weeks later...
Posted

Podnoszę facecika z nadzieją, że na górze wyrosną jakieś pieniądze na utrzymanie bezogonowego tyłka :)
A na PRIV, jeśli mogę prosić, jakieś zdjęcia i charakterystyka do ogłoszeń Skinniego i Nexta (-jeśli nadają się już do adopcji). Dużo nie porobię, ale zawsze coś.

Posted

znalazłam zdjęcia Bonsai :) Cudne są :) Rozumiem, ze mogę je w głoszeniach zamieszczać?
Ale opisu nie znalazłam :( Chodzi mi o typowe info do ogłoszeń: jaki ma charakter, jak się z psami dogaduje, z ludźmi, kotami, czy jest zdrowy, (wykastrowany jest), czy ma mieszkac w domu czy w kojcu itp.
:)

Posted

zoja. napisał(a):
znalazłam zdjęcia Bonsai :) Cudne są :) Rozumiem, ze mogę je w głoszeniach zamieszczać?
Ale opisu nie znalazłam :( Chodzi mi o typowe info do ogłoszeń: jaki ma charakter, jak się z psami dogaduje, z ludźmi, kotami, czy jest zdrowy, (wykastrowany jest), czy ma mieszkac w domu czy w kojcu itp.
:)

Napisze na priv.