Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewanka']Jak dobrze, że psiaczek idzie do domku :)

... jakas dobra duszyczka pozwoli mu (do)żyć w komforcie i miłości :)[/QUOTE]
Oj tak...domek na pewno będzie super,dziewczyny przetrzepią właścicieli dokładnie,byle komu go nie dadzą:)
Ja niestety musiałam podjąc decyzję,że nie mogę wziąc Groszka,bo mam taka maleńką 2 kilowa sunię,ale ze względu na wiek i stan zdrowia nie jest i nie będzie sterylizowana,a że malec jest że tak powiem takiego kalibru jak moja Niunia i tez nie jest kastrowany(dopatrzyłam sie na zdjęciach:razz:),więc za duże ryzyko mieć parkę,bo wiadomo co by mogło być,gdyby sie zdarzyło nie upilnować krasnali:roll:.Tak więc kamień z serca,bo malec bedzie miał domek:)

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grosiczek Brysiaczek jedzie do domku ale super juchuuuuuu jakw spomniała Magenka1 wcześniej ciekawe czy te z koszyczka staruszkowego w ktorym maluszek siedział znajda domki..jesli ktos ma i jeśli w ogóle są może wstawic link do wątku ktoregoś z nich??będe chociaż zaglądać:(

Posted

[quote name='anetek100']Grosiczek Brysiaczek jedzie do domku ale super juchuuuuuu jakw spomniała Magenka1 wcześniej ciekawe czy te z koszyczka staruszkowego w ktorym maluszek siedział znajda domki..jesli ktos ma i jeśli w ogóle są może wstawic link do wątku ktoregoś z nich??będe chociaż zaglądać:([/QUOTE]
One jeszcze chyba nie maja wątków,APSA dopiero bedzie zakładać

Posted

[quote name='APSA']Domek znany, z doświadczeniem w opiece nad starowikami i chorymi psiakami, zapewni małemu świetną opiekę, karmę w górnej półki, a w razie potrzeby (tfu, tfu, odpukać) wizyty u specjalistów.
I będzie pisać o maluchu na forum, tylko nie na tym, bo tu ma dwuletniego bana za kolorystykę wypowiedzi :evil_lol:

A co do kolejnego staruszka, to już mam jednego upatrzonego, mogę zaraz zmontować wątek.
Nie zaraz, jutro, bo teraz dogo za bardzo muli.[/QUOTE]

tu mozna by podawac kilka przykladów...

ale mozna i wytypowac dosc nietrudno ;ppp

Posted

No to domek będzie miał własne słoneczko przez okrągły rok [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_203.gif[/IMG] Cieszę się, Grosiku [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_218.gif[/IMG]

Posted

[quote name='APSA']Tylko się o niego nie pobijcie ;-)
Zastanawiam się imieniem dla paskudka. Chodzą mi po głowy takie przekorne, typu Guliwer :)

Magenko, niestety sporo jest takich mikrusów. W innej sali geriatrium jest jeszcze zabytkowy ratler (wkleiłam zdjęcia na wątku Opala).

A w tej misce nad maluchem jest mini pudliczka, niewidoma, z jednym zębem (znaczy z dwoma, jakaś resztka trzonowca się gdzieś uchowała). Ona też będzie miała wątek.
Ale ta cała reszta jest praktycznie bez szans.
Jeszcze dziś się dowiedziałam, że jeden z moich ulubionych dziadków, taki zwykły miły kundelek, nie żyje :-([/QUOTE]

APSO - jestem pelna podziwu dla Ciebie i ciesze sie, ze dzielnie walczysz o staruszki. Ja czesm wpadam do geriatrii zeby wyciagnac na specer mojego psiunka, ktory znalazl sie tam na leczeniu i na przechowaniu - jest mlody ale w boksie ze wzgledu na jego slabosc zwiazana z choroba towarzysze niedoli za bardzo go gnebili .
Przy okazji odwiedzin u niego milam okazje zobaczyc ogrom niedoli starszych psiakow w tym miejscu.
Stare biedne schorowane, slabo chodza, ledwo widza - przydaloby sie im polezec na trawce, pobyc na starosc w prawdziwym domu - neistety rzadko kiedy ten pozytywny scenariusz sie sprawdza.

Szkaradus cudowny - taki kruchutki , zycze mu duzo samozaparcia i wytrwalosci niech doczeka sie dobrego domku jeszcze:roll:

Posted

[quote name='APSA']Domek znany, z doświadczeniem w opiece nad starowikami i chorymi psiakami, zapewni małemu świetną opiekę, karmę w górnej półki, a w razie potrzeby (tfu, tfu, odpukać) wizyty u specjalistów.
I będzie pisać o maluchu na forum, tylko nie na tym, bo tu ma dwuletniego bana za kolorystykę wypowiedzi :evil_lol:
[/QUOTE]

[B]Znam ten domek osobiście, telefonicznie, mailowo, forumowo![/B]:eviltong:

[B]"Wredny" jest strasznie i każdego psa bym tam dała![/B] :evil_lol:

Trzymam bardzo kciuki! :thumbs:

Posted

ja chcialam oprotestowac banerek
napis powinien głosić
"małe jest piękne"
a nei "brzydkie jest piękne"

albo przynajmniej "małe jest piękne choc nie wygląda" ;)

Posted

Czekałam na wątek małego brzydala. Cieszę się, że tak szybciutko znalazł domek. On jest tak uroczo brzydki,że nie sposób przejść obojętnie i się nie zakochać

Posted

[quote name='Gosiapk']Chwalipięta! :eviltong:[/QUOTE]

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ostatnio udało nam się wyadoptować sporo zgredków, ale sie zorientuje, bo niestety ciągle jakies staruszki trafiają.[/QUOTE]
No pewnie, że trafiają. Po co wydawać pieniądze na leczenie, mieć kłopot, skoro można wyrzucić starego i kupić nowego?:angryy::angryy::angryy: Musiałam się wyżalić...

Posted

[quote name='magenka1']DIF to będziesz pośrednikiem dostarczania nam zdjęć Groskia [/QUOTE]

Oczywiście, że będę. :p

Maluszek jest od wczoraj w nowym domu.
W drodze zrobił kupinkę wielkości szpilki w transporterku (cuchnęła strasznie) a w ogródku maleńkie siusiu.
Nic nie chciał jeść i mamy nadzieję, że to "tylko" stres.
"Domek" jak już wiemy jest bardzo doświadczony w psich sprawach, ale nigdy jeszcze nie widział tak małego psa.

Dzisiaj maluch piorunem z samego rana grzeje do weta. Przede wszystkim trzeba zrobić morfologię geriatryczną a potem dalsze badania.
Będę Was informować. ;)

Posted

[quote name='APSA']Maluszek pojechał wczoraj do domu :multi:
Szczegółowa relacja [URL="http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=45&t=1670&start=520#p139484"]tutaj[/URL].[/QUOTE]
:multi:trafił rzeczywiscie do najlepszego domku:multi:

Posted

ciesze się że maluch już w DS ale zaglądałam ostatnio na strone Palucha i na kwarantannie co drugi pies to geriatryk, ja nie wiem jakaś zmasowana akcja "wymień psa na nowszy model"

Guest Elżbieta481
Posted

Dobrze się domyślałam gdzie trafił maluteńki dziadzio-dziękuję domku!Bardzo dziękuję za złote serce!
Elżbieta

Posted

Kora przeprasza za offa , ale chciała zaprosić na swój bazarek :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190056-książki-gazety-Mój-pies-i-inne-na-Korę-!-Do-05.08-do-godziny-20-00-.ZAPRASZAMY-[/url]!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...