Lionees Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Ewanka']Jak dobrze, że psiaczek idzie do domku :) ... jakas dobra duszyczka pozwoli mu (do)żyć w komforcie i miłości :)[/QUOTE] Oj tak...domek na pewno będzie super,dziewczyny przetrzepią właścicieli dokładnie,byle komu go nie dadzą:) Ja niestety musiałam podjąc decyzję,że nie mogę wziąc Groszka,bo mam taka maleńką 2 kilowa sunię,ale ze względu na wiek i stan zdrowia nie jest i nie będzie sterylizowana,a że malec jest że tak powiem takiego kalibru jak moja Niunia i tez nie jest kastrowany(dopatrzyłam sie na zdjęciach:razz:),więc za duże ryzyko mieć parkę,bo wiadomo co by mogło być,gdyby sie zdarzyło nie upilnować krasnali:roll:.Tak więc kamień z serca,bo malec bedzie miał domek:)
anetek100 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Grosiczek Brysiaczek jedzie do domku ale super juchuuuuuu jakw spomniała Magenka1 wcześniej ciekawe czy te z koszyczka staruszkowego w ktorym maluszek siedział znajda domki..jesli ktos ma i jeśli w ogóle są może wstawic link do wątku ktoregoś z nich??będe chociaż zaglądać:(
Lionees Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='anetek100']Grosiczek Brysiaczek jedzie do domku ale super juchuuuuuu jakw spomniała Magenka1 wcześniej ciekawe czy te z koszyczka staruszkowego w ktorym maluszek siedział znajda domki..jesli ktos ma i jeśli w ogóle są może wstawic link do wątku ktoregoś z nich??będe chociaż zaglądać:([/QUOTE] One jeszcze chyba nie maja wątków,APSA dopiero bedzie zakładać
magenka1 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 2 letnie bana :crazyeye: oj to musiała być bardzo kolorowe :)
emilia2280 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='APSA']Domek znany, z doświadczeniem w opiece nad starowikami i chorymi psiakami, zapewni małemu świetną opiekę, karmę w górnej półki, a w razie potrzeby (tfu, tfu, odpukać) wizyty u specjalistów. I będzie pisać o maluchu na forum, tylko nie na tym, bo tu ma dwuletniego bana za kolorystykę wypowiedzi :evil_lol: A co do kolejnego staruszka, to już mam jednego upatrzonego, mogę zaraz zmontować wątek. Nie zaraz, jutro, bo teraz dogo za bardzo muli.[/QUOTE] tu mozna by podawac kilka przykladów... ale mozna i wytypowac dosc nietrudno ;ppp
Awit Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ósme cudo świata:-) Jak domek ma bana za wyobraźnie, i to aż dwa lata, to najpewniej jest to ekstra domek!!
agata51 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No to domek będzie miał własne słoneczko przez okrągły rok [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_203.gif[/IMG] Cieszę się, Grosiku [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_218.gif[/IMG]
iwna5702 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='APSA']Tylko się o niego nie pobijcie ;-) Zastanawiam się imieniem dla paskudka. Chodzą mi po głowy takie przekorne, typu Guliwer :) Magenko, niestety sporo jest takich mikrusów. W innej sali geriatrium jest jeszcze zabytkowy ratler (wkleiłam zdjęcia na wątku Opala). A w tej misce nad maluchem jest mini pudliczka, niewidoma, z jednym zębem (znaczy z dwoma, jakaś resztka trzonowca się gdzieś uchowała). Ona też będzie miała wątek. Ale ta cała reszta jest praktycznie bez szans. Jeszcze dziś się dowiedziałam, że jeden z moich ulubionych dziadków, taki zwykły miły kundelek, nie żyje :-([/QUOTE] APSO - jestem pelna podziwu dla Ciebie i ciesze sie, ze dzielnie walczysz o staruszki. Ja czesm wpadam do geriatrii zeby wyciagnac na specer mojego psiunka, ktory znalazl sie tam na leczeniu i na przechowaniu - jest mlody ale w boksie ze wzgledu na jego slabosc zwiazana z choroba towarzysze niedoli za bardzo go gnebili . Przy okazji odwiedzin u niego milam okazje zobaczyc ogrom niedoli starszych psiakow w tym miejscu. Stare biedne schorowane, slabo chodza, ledwo widza - przydaloby sie im polezec na trawce, pobyc na starosc w prawdziwym domu - neistety rzadko kiedy ten pozytywny scenariusz sie sprawdza. Szkaradus cudowny - taki kruchutki , zycze mu duzo samozaparcia i wytrwalosci niech doczeka sie dobrego domku jeszcze:roll:
Hotel KADIF Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='APSA']Domek znany, z doświadczeniem w opiece nad starowikami i chorymi psiakami, zapewni małemu świetną opiekę, karmę w górnej półki, a w razie potrzeby (tfu, tfu, odpukać) wizyty u specjalistów. I będzie pisać o maluchu na forum, tylko nie na tym, bo tu ma dwuletniego bana za kolorystykę wypowiedzi :evil_lol: [/QUOTE] [B]Znam ten domek osobiście, telefonicznie, mailowo, forumowo![/B]:eviltong: [B]"Wredny" jest strasznie i każdego psa bym tam dała![/B] :evil_lol: Trzymam bardzo kciuki! :thumbs:
Gosiapk Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='DIF'][B]Znam ten domek osobiście, telefonicznie, mailowo, forumowo![/B]:eviltong: (...)[/QUOTE] Chwalipięta! :eviltong:
3 x Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ja chcialam oprotestowac banerek napis powinien głosić "małe jest piękne" a nei "brzydkie jest piękne" albo przynajmniej "małe jest piękne choc nie wygląda" ;)
Atomowka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Czekałam na wątek małego brzydala. Cieszę się, że tak szybciutko znalazł domek. On jest tak uroczo brzydki,że nie sposób przejść obojętnie i się nie zakochać
Hotel KADIF Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Gosiapk']Chwalipięta! :eviltong:[/QUOTE] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
magenka1 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 DIF to będziesz pośrednikiem dostarczania nam zdjęć Groskia :)
ulvhedinn Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Ostatnio udało nam się wyadoptować sporo zgredków, ale sie zorientuje, bo niestety ciągle jakies staruszki trafiają.
Litterka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='ulvhedinn']Ostatnio udało nam się wyadoptować sporo zgredków, ale sie zorientuje, bo niestety ciągle jakies staruszki trafiają.[/QUOTE] No pewnie, że trafiają. Po co wydawać pieniądze na leczenie, mieć kłopot, skoro można wyrzucić starego i kupić nowego?:angryy::angryy::angryy: Musiałam się wyżalić...
Hotel KADIF Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='magenka1']DIF to będziesz pośrednikiem dostarczania nam zdjęć Groskia [/QUOTE] Oczywiście, że będę. :p Maluszek jest od wczoraj w nowym domu. W drodze zrobił kupinkę wielkości szpilki w transporterku (cuchnęła strasznie) a w ogródku maleńkie siusiu. Nic nie chciał jeść i mamy nadzieję, że to "tylko" stres. "Domek" jak już wiemy jest bardzo doświadczony w psich sprawach, ale nigdy jeszcze nie widział tak małego psa. Dzisiaj maluch piorunem z samego rana grzeje do weta. Przede wszystkim trzeba zrobić morfologię geriatryczną a potem dalsze badania. Będę Was informować. ;)
rita60 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='APSA']Maluszek pojechał wczoraj do domu :multi: Szczegółowa relacja [URL="http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=45&t=1670&start=520#p139484"]tutaj[/URL].[/QUOTE] :multi:trafił rzeczywiscie do najlepszego domku:multi:
Ewanka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Wspaniały domek, bardzo się cieszę, trzymam kciuki za malutkiego dziadeczka !!!!!!!
Astaroth Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ciesze się że maluch już w DS ale zaglądałam ostatnio na strone Palucha i na kwarantannie co drugi pies to geriatryk, ja nie wiem jakaś zmasowana akcja "wymień psa na nowszy model"
Guest Elżbieta481 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Dobrze się domyślałam gdzie trafił maluteńki dziadzio-dziękuję domku!Bardzo dziękuję za złote serce! Elżbieta
Tymonka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Kora przeprasza za offa , ale chciała zaprosić na swój bazarek : [url]http://www.dogomania.pl/threads/190056-książki-gazety-Mój-pies-i-inne-na-Korę-!-Do-05.08-do-godziny-20-00-.ZAPRASZAMY-[/url]!!!
Recommended Posts