morisowa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Kim trzeba być, żeby pozbyć się staruszka, żeby pozbyć się jakiegokolwiek psa ... A Cziłek nawet mi wydaje się wyjątkowo biedny - taki okruch - on całkiem nie pasuje do schroniska, no i niezbyt potrafi odnaleźć się w takich warunkach Quote
jovi Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Syla napisał(a):...Kim trzeba być, żeby pozbyć się takiego okruszka. Człowiekiem, bo człowiek brzmi dumnie ! Jak widzę tą ogromną masę zwierząt potrzebujących pomocy to szlag mnie trafia ! Ludzie , to ludzie zgotowali im ten los !!! Quote
madcat1981 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Cudny cudaczek:loveu: Ulvhedin pisała o swoim wyjeździe, czy potem są jakieś szanse dla malucha? Quote
Ewanka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Co dzisiaj słychac u dziadeczka słodziaka ... przesłodki brzydalek :) Quote
migdalena Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 morisowa napisał(a):Apsa, fajnie, że zrobiłaś mu wątek. Dzięki! Maluch waży chyba 0,8 kg (był ważony, pytałam dziewczyn). Trafił wychudzony i generalnie w złym stanie. I tak mu zostało. Dostawał (lub dostaje, nie wiem) leki przeciwzapalne na stawy. Zanim zaczęły się te upały ciągle marzł, zagrzebywał się w kocyki. Apsa, jesteś DEBEŚCIAK:bigcool:. Czy był potrzebny ochronny sprzęt na ręce ? Podziwiam,że udało się wyciągnąć Bestię:evil_lol: ,taki ciężar... Nie wiedziałam, że on taki powyginany.Widziałam go tylko leżącego. Dzięki ,że zaczęłaś wątek, bo Mshume nie dała rady przed swoim wyjazdem wysłać mi zdjęć. Ale za 2 tygodnie powstanie wątek i będą fotki koleżanki z posłanka ,czyli maleńkiej, ok. 15 "pudliczki".:-( Widzę,że Renata odwiedziła Cziłka;) To właśnie o nim pisałam na wątku Lady. Quote
malibo57 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Dzień dobry! APSA, Ty to potrafisz. Fakt, nie trzeba się wysilać, wystarczy być człowiekiem. Jak tam konkurs na imię? Quote
Ewanka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Nie mogę się napatrzeć na te filmiki, cuuuudowne ... :D jaki on odważny, żwawy, galopuje przed siebie i niczym się nie przejmuje ... luzak ;) Czy on dobrze słyszy? a imię , może jakies przekorne ... np. Max, Big, Long ... itp. Quote
anetek100 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 ja bym dała mu na imie GROSIK, bo jest tak jak grosik malutki, "złoty" i musi przynieść szczęście:):):):) Quote
magenka1 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ile cioteczek odwiedziło malucha na pewno coś wymyślimy Quote
Nadalle Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ewanka napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na te filmiki, cuuuudowne ... :D jaki on odważny, żwawy, galopuje przed siebie i niczym się nie przejmuje ... luzak ;) Czy on dobrze słyszy? a imię , może jakies przekorne ... np. Max, Big, Long ... itp. Zapisuję sobie to cudeńko :loveu: I chciałam zapytać, chodzi o filmik z tym pięknisiem? Quote
Ewanka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Nadalle napisał(a):Zapisuję sobie to cudeńko :loveu: I chciałam zapytać, chodzi o filmik z tym pięknisiem? Tak, linki do filmików są chyba na drugiej str. tego wątku ... rewelacja :) Quote
Nadalle Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 O na 1 str są! Nie zauważyłam... Jaki on jest kooochany! I te jego ząbeczki :loveu: Ostatnimi czasy pokochałam wręcz takie małe szczurki! A szczurki staruszki to już totalnie! :evil_lol: Quote
Iv_ Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Trafiłam tu z banerka jakiejś ciotki. Mały jest niesamowity :loveu: Nie wiedziałam jeszcze psa tak szybko drepczącego :-o i to ma być staruszek? niemożliwe ;) Biedny maluch, jest taki fajny, a ktoś się go pozbył :roll: Quote
malibo57 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Pięknie się prezentujecie, APSA - Grosik:) Bardzo ładnie. Quote
li1 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 malibo57;15082708.........Jak tam konkurs na imię?[/QUOTE napisał(a): [quote name='agata51']ło matko, ale cudny małysz!!! A moze Adas ? Quote
magenka1 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 APSA a więcej szczegółów? To możesz teraz następnego z tego "legowiska" bierzemy na wątek? Quote
zeberka4 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 o matko Grosiczku ty,ty jestes piekny i cudowny facet :D Mówicie ze jedzie do domku!? Byłoby swietnie dla niego,a domek sprawdzony?? i oczywiscie dajcie kolejna bidulke która potrzebuje pomocy Quote
Lionees Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 APSA napisał(a):Wszystko wskazuje na to, że maluch w czwartek pojedzie do nowego domu :cool3: I że zostanie Grosikiem :) Uff...ulżyło mi,świetna wiadomość:).Miałam na glutka chętkę,ale mój rozsądek(nie mylić z TZ-tem:evil_lol:) powiedział NIE:-(,dlatego baaaardzo ucieszyła mnie ta wiadomośc,że malec idzie do domku:multi: Quote
ogonek2 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 to przecież BRYŚ z Legalnej Blondynki:evil_lol: Quote
Litterka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 O, jak się cieszę! Uciekaj, piesku, do domu! Paluch to nie miejsce dla Ciebie! Quote
Ewanka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jak dobrze, że psiaczek idzie do domku :) ... jakas dobra duszyczka pozwoli mu (do)żyć w komforcie i miłości :) Quote
Recommended Posts