Ra_dunia Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 sprawdziłam i pisałaś ;) ale jeszcze raz się pocieszę :multi::loveu: Kurcze, gdybym tylko mogła mieć więcej psiaków... takie całe stadko niskopodłogowców... Quote
eloise Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Ra_dunia']sprawdziłam i pisałaś ;) ale jeszcze raz się pocieszę :multi::loveu: Kurcze, gdybym tylko mogła mieć więcej psiaków... takie całe stadko niskopodłogowców... serdecznie polecam ;) co 4 to nie jeden :) i kota do kompletu :) Quote
Ra_dunia Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 niestety - mogę sobie na razie tylko pomarzyć :( przy mojej częstotliwości wyjazdów nie miałby się kto stadkiem zająć... Kota też bym chciała - oczywiście rudego ;) Może, kiedyś... jak już będę na emeryturze :D Quote
eloise Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 tak tylko żartowałam ;) u nas na szczęście się udało, takie stado jest, ale to jest 5 razy więcej obowiązków :) Quote
Ra_dunia Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 to Ptyś podobny do Radusia ;) Raduś był pierwszy :D Quote
Nutusia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 eloise napisał(a):tak tylko żartowałam ;) u nas na szczęście się udało, takie stado jest, ale to jest 5 razy więcej obowiązków :) Beee tam, więcej obowiązków! U nas stado w łącznej liczbie 5 (do niedawna było 6...) i tylko kłopoty miewamy z doliczeniem się... misek! :) A co do kotów, to jak już się Raduniu zdecydujesz - mam wypasioną metę, która koty w dobre ręce wyadoptowywuje (tylko w najlepsze!!!!) :) Quote
Ra_dunia Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Będę pamiętała ;) tylko że to wiesz - perspektywa jakiś 30 lat :D Chyba, że wcześniej nerwowo nie wytrzymam, walnę wszystko w cholerę i zaszyję się w jakiejś głuszy :D Wtedy stadko stworzonek będzie na pewno pożądane ;) Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Dzień dobry Radusiu :) Może dzisiaj się ktoś w tobie zakocha... Quote
Ra_dunia Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 musieć nie musimy, ale za to zawsze możemy :D Quote
halcia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Taki sympatyczny mały...i nikogo jeszcze serce nie piknęło? Quote
Ra_dunia Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Piknęło :) ciotkom na dogo :D i naszym sąsiadom... Teraz czekamy aż piknie komuś tutaj. Quote
agusiazet Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Raduś prezentuje swe wdzięki wieczorową porą! Quote
Ra_dunia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Oj Radusiu, coś spaaadłeś... Cioteczki - nie zapominajcie o Radusiu. Zaglądajcie do niego jak mnie nie będzie ;) Quote
Ewanka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Trzymaj się dzielnie Radusiu ... ciotki pamiętają, tylko strasznie zabiegane są :) Quote
MagdaNS Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Radusiu musimy się Tobą "opiekować" pod nieobecności Raduni :) Quote
Ulka18 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Jest chetna Pani na Radusia, ma przyjechac w sobote do schroniska. Moze cos z tego wyjdzie, zobaczymy. Quote
halcia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 W ogółe cos cisza o nowych adopcjach,pewnie P.iza nie ma czasu....Miziak miał szanse w niedziele i pewnie nic.Radusia jesli ktos jedzie obejrzec osobiscie,to wierzę,ze wezmie,psisko ma niesamowity urok osobisty:evil_lol: Quote
Recommended Posts