Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ra_dunia']sprawdziłam i pisałaś ;)
ale jeszcze raz się pocieszę :multi::loveu:
Kurcze, gdybym tylko mogła mieć więcej psiaków... takie całe stadko niskopodłogowców...
serdecznie polecam ;) co 4 to nie jeden :) i kota do kompletu :)

Posted

niestety - mogę sobie na razie tylko pomarzyć :( przy mojej częstotliwości wyjazdów nie miałby się kto stadkiem zająć...
Kota też bym chciała - oczywiście rudego ;)
Może, kiedyś... jak już będę na emeryturze :D

Posted

eloise napisał(a):
tak tylko żartowałam ;) u nas na szczęście się udało, takie stado jest, ale to jest 5 razy więcej obowiązków :)

Beee tam, więcej obowiązków! U nas stado w łącznej liczbie 5 (do niedawna było 6...) i tylko kłopoty miewamy z doliczeniem się... misek! :)
A co do kotów, to jak już się Raduniu zdecydujesz - mam wypasioną metę, która koty w dobre ręce wyadoptowywuje (tylko w najlepsze!!!!) :)

Posted

Będę pamiętała ;) tylko że to wiesz - perspektywa jakiś 30 lat :D
Chyba, że wcześniej nerwowo nie wytrzymam, walnę wszystko w cholerę i zaszyję się w jakiejś głuszy :D
Wtedy stadko stworzonek będzie na pewno pożądane ;)

Posted

W ogółe cos cisza o nowych adopcjach,pewnie P.iza nie ma czasu....Miziak miał szanse w niedziele i pewnie nic.Radusia jesli ktos jedzie obejrzec osobiscie,to wierzę,ze wezmie,psisko ma niesamowity urok osobisty:evil_lol: