Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JUPI! :multi::multi::multi: Raduś już w nowym domku!
Pierwsze zdjęcia spoza krat:

I stało się! Utonęłam w tych sarnich oczach.
Moje serce rozpłynęło się jak lód podczas upałów.
A to wszystko przez pewnego kawalera z boksu 171.
Powiedzcie sami, czy na ten widok jakiekolwiek serce może pozostać obojętne??

Wolontariuszki mieleckie trafnie przewidziały, że kto jak kto, ale ja się rudzielcowi niskopodłogowemu nie oprę, więc jeszcze podstępnie nazwały go RADUŚ :loveu:
Przecież nie mogę zostawić mego imiennika bez wsparcia :evil_lol:

Raduś jest 3 letnim przystojniakiem, stanowi niesamowitą mieszankę corgi z jamnikiem :loveu:

Jako godny przedstawiciel obu ras skupia w sobie wszystkie najlepsze cechy!
Jest rezolutny, mądry i grzeczny.

Co prawda jest też trochę nieśmiały, ale z pewnością poza kratami schroniska od razu odzyskałby wigor :)

Już sobie wyobrażam, jak leży z łepkiem na kolanach głaszczącego go właściciela i patrzy na niego tymi swoimi sarnimi oczkami...

W imieniu Radusia pięknie wszystkich proszę, aby pomogli zmaterializować ten obrazek z mojej wyobraźni.
W jaki sposób? Ogłoszeniami i odwiedzinami :cool3:

Pomóżcie znaleźć Radusiowi cudowny, kochający dom :modla:

Ja też bardzo proszę, zabierzcie mnie ze sobą do domku... Raduś:

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halciu, Halciu nie bądź taka,
daj przystojniakowi buziaka :loveu:

Oj... coś się błyska z całkiem bliska:

Jeszcze mnie będą na rękach nosili,
jeszcze mnie będą wszyscy wielbili.
Kanapa będzie mym legowiskiem
i zawsze będę miał pełną miskę.
Teraz więc każdy kto tylko może
w spełnieniu marzeń tych dopomoże.

Posted

tekst do ogłoszeń:
I stało się! Utonęłam w tych sarnich oczach. Moje serce rozpłynęło się jak lód podczas upałów. A to wszystko przez pewnego kawalera z boksu 171. Powiedzcie sami, czy na ten widok jakiekolwiek serce może pozostać obojętne??
Raduś jest 3 letnim przystojniakiem, stanowi niesamowitą mieszankę corgi z jamnikiem.
Jako godny przedstawiciel swych ras skupia w sobie najlepsze cechy!Jest rezolutny, mądry i grzeczny.
Co prawda jest też trochę nieśmiały, ale z pewnością poza kratami schroniska od razu odzyska wigor.
Już sobie wyobrażam, jak leży z łepkiem na kolanach głaszczącego go właściciela
i patrzy na niego tymi swoimi sarnimi oczkami...
W imieniu Radusia pięknie proszę, abyście pomogli zmaterializować ten obrazek z mojej wyobraźni.
Mam nadzieję, że Raduś podbije nie tylko moje serce i wkrótce znajdzie kochający, wspaniały dom.
Raduś przebywa obecnie w mieleckim schronisku w boksie 171.
W sprawie jego adopcji prosimy o knotakt:
[email protected]
(017) 583 15 32

Banerek:
od cioci Bili1

allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1206547224

Posted

Prawda, że cudny? A wiecie, że w Mielcu jest jeszcze jeden taki... Ja nie wiem, oni je chyba tam klonują ;)
tylko ten drugi to z Ostrowca i starszy. Pewnie tak dla zmyłki napisali ;)

Posted

Radus to taka psia mądrala, byl bardzo zainteresowany co tak blyska, ciekawie sie przygladal. Jakby chcial zapytac do czego sluzy aparat. Naprawde siedzialysmy chwile w boksie Radusia, bo to przekochany, przedobry psiak, trudno sie od niego oderwac.

Posted

Rymy prosto z Częstochowy ;)
Sporo tu takich na dogo :)
Ale słowa uznania z ust osoby po polonistyce :oops:... chyba print screena zrobię :evil_lol:
Może masz rację - dodam wierszyk, spróbujemy złapać kogoś na poczucie humoru :roll:

Posted

eloise napisał(a):
a czy Ogryzek jest nadal w schronie? Raduś wybaczy mi tego offa... :)
Jest Ogryzek, niestety jest. I IGA takze i super takie psiaki jeszcze czekaja. Naprawde musimy sie spiąć z ogloszeniami, zeby te przekochane psiaczki opuscily schronisko i znalazly domy.

Posted

Ogryzek ma duzy boks,i chyba dalej krązy na dwa boksy,tak,ze przynajmniej miejsce ma.Gorzej biedne ONki i inne duze które sa w malutkich boksach.Tak jak np.Ilian długie lata.Po remoncie moze sie to zmieni....Ty juz Radus bedziesz w domku,wierzę w to mocno!

Posted

Na pewno sie zmieni po remoncie, wieksze psy musza przejsc do wiekszych boksow. Boks Ogryzka jest duzy, jest w nim kilka psow niezbyt 'dorodnych'.

Radus pewnie dlugo miejsca nie zagrzeje, ale lepiej byloby mu znalezc jakis znajomy dom z kontaktem na przyszlosc.