Ulka18 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 To jeszcze zdjecia BOBa wstawie, on nie ma swojego watku biedaczyna, a tez jest rudy i grubasek jak Radus. Mysle, ze sie nie obrazicie :wink: Quote
eloise Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 :D od razu widać, który zadek jest Boba :evil_lol: Bob ma typowo mielecką sylwetkę-cudo ;) Quote
Ulka18 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Karawane zamyka mielecka kluska czyli Bob :D Quote
halcia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Kluska,bo swieżo mielecki:pA Radus:multi: Quote
MagdaNS Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Raduś widać że szczęśliwy, Pan przystojny :) Radusiu kochany, dużo szczęścia dla Twoich przesłodkich oczysków :loveu: Halcia, nie martw się, ja mam talent do "obijania" samochodu, dwa dni temu przejechałam sobie tyle na drzwi na parkingu :) TZ jeszcze nie wie, a ja wolę nie wiedzieć, co znów będzie narzekał na mnie :diabloti: "Tobie nie ma sensu kupować innego samochodu, wszystko zniszczysz, jak ty jeździsz babo" :evil_lol: Ale przy rozbitym zderzaku z przodu i z tyłu jedna rysa mniej czy więcej, jaka to różnica :evil_lol: Quote
eloise Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 jeżdżenie po Warszawie większość ludzi odczula na takie :drobiazgi" jak zderzak czy rysy- jedziesz do marketu, zostawiasz auto, wracasz- drzwi wgniecione, zderzak zarysowany... norma ;) a winnego brak :) Quote
Ra_dunia Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 To chyba tak we wszystkich większych miastach ;) Zwłaszcza te wgniecenia... Bo ktoś za blisko zaparkował i otwierając swoje drzwi łupnął w bok Twoich... Ja się nawet nie spodziewałam, że aż tyle wieści będziemy mieli o Radusiu :D Bardzo, bardzo to cieszy :multi: Quote
Ulka18 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Radus nasz malutki mieszka w Hannoverze. To dopiero piekne miasto. Mialam tam praktyki studenckie. Mozna by odwiedzic Radusia przy okazji wyjazdu np. na targi hannoverskie. Quote
Aimez_moi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 O Boziu,........:) Pieknoiszek w domku.....:) i to jeszcze jakim......:) Szczescia i duzo milosci maluszku......:):) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ciekawe co tam słychać u Radusia... Quote
halcia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jak to co?Kochany i szczęsliwy! Nie widze innej opcji...Ja tez mam porysowane auto z kazdej strony,jak sie zbierze do "kupy" plus stłuczka,wtedy robie porzadek z bokami.A co do stłuczek TZ mówi,ze mam swój styl,zawsze to samo,czasem dodatkowo chłódnica.Wie,ze tak mam,wiec tylko wzrusza ramionami. Quote
halcia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 he,he,he cudności!SUPERowe to na krześle z choinką w tle,no i sylwetka w biegu:evil_lol:Też chyba zwierzątko odchudzone:eviltong: Quote
eloise Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 super zdjęcia, widać, ze psiak szczęśliwy :) Quote
Ra_dunia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Słodzizna moja kochana :loveu: cudo po prosu :loveu: A pakerkowaty niczym Ptysiek :evil_lol: Miód, cud i maliny :loveu::loveu::loveu: Quote
MagdaNS Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Raduś... cudowny jesteś :loveu::loveu::loveu: Zdjęcie z choinką po prostu super, Raduś na śniegu też. Całusy :loveu::loveu::loveu: Quote
Nutusia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 U Radosława już Święta - cholercia, trza się jednak brać za lepienie pierogów :) Słodki rudzielec - i jak go zima cieszy (w przeciwieństwie do mnie...) Quote
kaskadaffik Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dobrze, że wszystkie wiemy, który to Raduś ;) :) Quote
Nutusia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Nio... trochę nam chłopak... "urósł w siłę" ;) Quote
Ra_dunia Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Wstawiłam nie tu zdjęcia i nie mogę usunąć postu... Quote
Recommended Posts