Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raduś widać że szczęśliwy, Pan przystojny :) Radusiu kochany, dużo szczęścia dla Twoich przesłodkich oczysków :loveu:
Halcia, nie martw się, ja mam talent do "obijania" samochodu, dwa dni temu przejechałam sobie tyle na drzwi na parkingu :) TZ jeszcze nie wie, a ja wolę nie wiedzieć, co znów będzie narzekał na mnie :diabloti: "Tobie nie ma sensu kupować innego samochodu, wszystko zniszczysz, jak ty jeździsz babo" :evil_lol: Ale przy rozbitym zderzaku z przodu i z tyłu jedna rysa mniej czy więcej, jaka to różnica :evil_lol:

Posted

jeżdżenie po Warszawie większość ludzi odczula na takie :drobiazgi" jak zderzak czy rysy- jedziesz do marketu, zostawiasz auto, wracasz- drzwi wgniecione, zderzak zarysowany... norma ;) a winnego brak :)

Posted

To chyba tak we wszystkich większych miastach ;) Zwłaszcza te wgniecenia... Bo ktoś za blisko zaparkował i otwierając swoje drzwi łupnął w bok Twoich...

Ja się nawet nie spodziewałam, że aż tyle wieści będziemy mieli o Radusiu :D Bardzo, bardzo to cieszy :multi:

Posted

Radus nasz malutki mieszka w Hannoverze. To dopiero piekne miasto. Mialam tam praktyki studenckie. Mozna by odwiedzic Radusia przy okazji wyjazdu np. na targi hannoverskie.

• 4 weeks later...
Posted

Jak to co?Kochany i szczęsliwy! Nie widze innej opcji...Ja tez mam porysowane auto z kazdej strony,jak sie zbierze do "kupy" plus stłuczka,wtedy robie porzadek z bokami.A co do stłuczek TZ mówi,ze mam swój styl,zawsze to samo,czasem dodatkowo chłódnica.Wie,ze tak mam,wiec tylko wzrusza ramionami.

• 1 month later...
  • 10 months later...
  • 5 weeks later...