Ulka18 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Radusiem interesuje sie Fundacja. Jesli nikogo tutaj nie znajdziemy, to ma miejsce zaklepane. Quote
kaskadaffik Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ulka18 napisał(a):Radusiem interesuje sie Fundacja. Jesli nikogo tutaj nie znajdziemy, to ma miejsce zaklepane. O żesz w mordę to super, choć tyle że ma na co czekać już malizna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Raduśko hasaj po dom! Mówię Wam ciotki, z niczym się nie wyrabiam. Miałam teksty popisać i też nie mam czasu, żeby przysiąść i się skupić. Jeszcze nam dzisiaj amstaff Jarcia zaatakował. Sąsiedzi-debile puszczają psa bez smyczy i kagańca. A co to jest za Fundacja? Quote
Ulka18 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Na razie szukamy tutaj, moze sie ktos znajdzie w ciagu 2 miesiecy, to w razie czego nie zostanie na zime w schronisku, to juz jakas perspektywa. Quote
Nutusia Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Radosny Radosławie - najwyraźniej Twoja przyszłość maluje się w jasnych barwach! Jak fajnie! Quote
karolciasz28 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Eloise ja go dopiero w poniedziałek ogłoszę. Quote
Aimez_moi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ale super wiesci......:) no coz....:)....:) takie oczka majac..... Quote
Ra_dunia Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Wiedziałam, że to nie tylko ja się zakocham ;) Muszę jeszcze drugiemu słodziakowi wątek założyć. W sumie mam nadzieję, że tutaj się szybciej dla Radusia domek trafi, szkoda, żeby jeszcze 2 miesiące czekał ;) (swoją drogą trochę "śmiesznie" mi się pisze "Radusia", bo tak na mnie często moi rodzice wołają ;) ) Ja wreszcie wróciłam na trochę dłużej i mogę się zabrać za założenie wątku dla radusiopodobnego z mielca, teksty, allegra i bazarek. Quote
Nutusia Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Wiedziały Dziewczyny co robią, dając mu imię, co?... :) Quote
halcia Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A pewnie,ze to była prowokacja......samo sie takie imę nasuwało. Quote
kaskadaffik Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Bo by było aż niaładnie Swemu imiennikowi wątku nie założyć:diabloti::evil_lol: Quote
eloise Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ra_dunia, czy oryginalnie masz na imię Radosława? czy to zdrobnienie od innego imienia? :) mam brata Radosława :)czyli Radzia ;) tylko trochę się na nas wkurza, jak do niego tak mówimy ;) w końcu ma "już" 25 lat :) Quote
Ra_dunia Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 tak jest - pełne imię to Radosława :) Zdrobnień od tego całe mnóstwo ale akurat też nie lubię ja do mnie Radzia mówią. Wolę Radka ;) Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 zapraszam do następnego przystojniaka. Ostrzegam, że i w tym przypadku zakochanie jest nie do uniknięcia...: http://www.dogomania.pl/threads/190212 Quote
Aimez_moi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Faktycznie .... ostrzezenie bylo na miejscu...... Radus i Ptys...... zakochanie gotowe.....:) Quote
Nutusia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Aimez_moi napisał(a):Faktycznie .... ostrzezenie bylo na miejscu...... Radus i Ptys...... zakochanie gotowe.....:) Na szczęście w przypadku piesów... bigamia w kwestii uczuć nie jest karalna! :) Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 ależ w kwestii uczuć bigamia nigdy nie jest karalna ;) nie można ich tylko legalizować :D ponowiłam allegro Radusiowi. Mam nadzieję, że teraz ktoś się wreszcie na niego zdecyduje a nie tylko z ukrycia będzie obserwował: http://allegro.pl/show_item.php?item=1174976923 Na poprzednim allegro Raduś miał... 422 wejścia. Przyznać się ciotki ile z tego waszych?? ;) Quote
Nutusia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 A ja ani razu, z czego wynika, że wchodzą potencjalne domki! :) Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Nutusiu - no wiesz co? Raz to byś mogła wejść - popodziwiać :D Właśnie u Ptysia wpadłam na pomysł, żeby go dodawać w gratisie do adopcji Radusia. Może miłośnik słodkości się skusi a potem może się nie zorientuje, że ma dwa, tylko będzie myślał, że mu się w oczach dwoi?? ;) Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ale numer.......:) to sa w koncu dwa Ptysie czy dwa Radusie.......:) Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Ha - Aminez_moi! Mamy Cię! :) Prawda, że podobni? Oba słodziaki i te oczka cudne... Jakby jeszcze im Gajkę dodać to ktoś by miał cudną niskopodwoziową trójeczkę :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nie wiem czy pisalam, ale chyba tak, ze Radus w razie w ma miejsce zaklepane. Bo chyba nie zauwazylyscie Cioteczki ;-) Quote
Recommended Posts