Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hotelamok napisał(a):
Jestem witam, w razie nasuwających się pytań proszę pisać

WITAMY :) Założyłam Bonie wątek - już Jej własny :)!

Posted

hotelamok napisał(a):
Jestem witam, w razie nasuwających się pytań proszę pisać

Witamy na dogo :lol:

Biorac pod uwage okolicznosci i zupenie nieprzeiwdziany final, czy mozemy liczyc na odrobine nizsza dobowa taryfe?

Czeka nas oplacenie sterylki, nie wiemy, czy sunia nie wymaga dodatkowego leczenia po podtruciu wiec nalezy sie liczyc znow z kosztami a prawda jest az zbyt rzeczywista - zebrac pieniadze nie jest latwo. Suni nie mozemy zostawic bez naszej pomocy.

Prosimy o wyrozumialosc :lol:

Posted

Paulina78 napisał(a):
WITAMY :) Założyłam Bonie wątek - już Jej własny :)!

Paulina, podaj prosze link i tam sie przeniesiemy z dalsza dyskusja :lol:

Posted

[quote name='dusje']Witamy na dogo :lol:

Biorac pod uwage okolicznosci i zupenie nieprzeiwdziany final, czy mozemy liczyc na odrobine nizsza dobowa taryfe?

Czeka nas oplacenie sterylki, nie wiemy, czy sunia nie wymaga dodatkowego leczenia po podtruciu wiec nalezy sie liczyc znow z kosztami a prawda jest az zbyt rzeczywista - zebrac pieniadze nie jest latwo. Suni nie mozemy zostawic bez naszej pomocy.

PRZECIEŻ JUŻ NAPISAŁAM, ŻE 15 złotych!!! :)!!!

Posted

[quote name='Paulina78']PRZECIEŻ JUŻ NAPISAŁAM, ŻE 15 złotych!!! :)!!!

Zgadza sie, a ja pytam Hotelamok o mozliwosc obnizenia stawki :lol:

Siedzimy na mieliznie, nie mamy praktycznie deklaracji, nie wiemy jaki stan suni, z pewnoscia musi przejsc szczegolowe badania, czylo money, money,money :-(

Posted

dusje napisał(a):
Zgadza sie, a ja pytam Hotelamok o mozliwosc obnizenia stawki :lol:

Siedzimy na mieliznie, nie mamy praktycznie deklaracji, nie wiemy jaki stan suni, z pewnoscia musi przejsc szczegolowe badania, czylo money, money,money :-(

Jeszcze :)??? No to już fakt pytajta :)
Bazarki chyba też będą, nie???

Posted

dusje napisał(a):
Witamy na dogo :lol:

Dużo razy obniżałam stawki niestety po nowym roku moja karma poszła w góre jak chyba wszystko:( a ja mam zasadę, że hotel to nie schronisko i ma być na pewnym poziomie, którego nie obniże.

Posted

hotelamok napisał(a):
Dużo razy obniżałam stawki niestety po nowym roku moja karma poszła w góre jak chyba wszystko:( a ja mam zasadę, że hotel to nie schronisko i ma być na pewnym poziomie, którego nie obniże.

Tak niestety musi być, inaczej cała hotelowa pomoc straci sens.

Posted

hotelamok napisał(a):

Rozumiem. W takim razie zaczekajmy na Mrs.ka, ktora wlasnie wiezie sunie do siebie i na pewno wszyscy wspolnie ustalimy co i jak. Hotelamok, prosimy juz na nowy watek Bony :lol: Inaczej sie nie znajdziemy ;)

Posted

weronika1 napisał(a):
Ekipa dotarła na miejsce. :lol:
Już mamy miłość od pierwszego wejrzenia : Doberman zakochał się w Bonie:lol:

Jestesmy na nowym watku Bony. Zapraszamy :multi:

Posted

Dziewczyny a co do tematu wet siostry od dawna jest ona na forum papug, najpierw miałą jedną podobno znalezioną po "chwili" 5 w klatce która nie nadaje się moim zdaniem nawet dla jednej (mam papugi i wiem że im większa klatka tym lepsza) niestety ostrzegłam a tam jak grochem o ściane:roll: Twierdzą że to ja jestem nienormalna i powinnam się leczyć ehh:roll: może zmasowany atak by coś dał i dotarło by coś do tych "ptasich" móżdżków?
oto wątek:
http://www.papugi.dt.pl/forum/forum/forum_posts.asp?TID=23599&PN=1&TPN=87

Posted

mam iplusa-bardzo wolny net....ale i tak nie rozumiem, jak ktokolwiek mógł dać psa wet-siostrze...........tyle się tu na dogo o niej pisało, to nie pierwsze podtrucie, no i na litość boską WIZYTA PRZED ADOPCYJNA-nawet u osób zarejestrowanych na dogo-tym bardziej u takich z czarnych kwiatków.

Posted

[quote name='Gisic87']Dziewczyny a co do tematu wet siostry od dawna jest ona na forum papug, najpierw miałą jedną podobno znalezioną po "chwili" 5 w klatce która nie nadaje się moim zdaniem nawet dla jednej (mam papugi i wiem że im większa klatka tym lepsza) niestety ostrzegłam a tam jak grochem o ściane:roll: Twierdzą że to ja jestem nienormalna i powinnam się leczyć ehh:roll: może zmasowany atak by coś dał i dotarło by coś do tych "ptasich" móżdżków?
oto wątek:
http://www.papugi.dt.pl/forum/forum/forum_posts.asp?TID=23599&PN=1&TPN=87

"aktualnie forum zamknięte dla osób niezalogowanych"

to jest przerażające. ludzie nie chcą przestac wierzyć w świętego mikołaja. po prostu.

trzeba się tam zarejestrowac. co też zrobię.

Posted

Charly im nas więcej nawiedzi wątek tym może zrozumieją o co chodzi.Poza jedną osobą która była jak ja przeciwko "morderczyni" reszta pisała oskarżenia wobec mnie:roll:
ehh zapomniałam im przesłać linku z "wetowej" "Alleluja":evil_lol:

Ps. Wątek "jej" jest w podtemacie "chwale się"

Posted

Charly napisał(a):
"aktualnie forum zamknięte dla osób niezalogowanych"

to jest przerażające. ludzie nie chcą przestac wierzyć w świętego mikołaja. po prostu.

trzeba się tam zarejestrowac. co też zrobię.

No właśnie, trzeba się zalogować - a ja już padam. Charly, wybadaj teren, jak coś daj na pw, to jutro się zaloguję, jeśli sytuacja faktycznie krytyczna...

Posted

Gisic ja doskonale rozumiem o co Tobie chodzi- bo chodzi nam wszystkim o to samo- ale wlasnie myślę, że nie będziemy w stanie przekazac sedna sprawy koncentrując się na zdjęciach czy filmach wet- siostry. Mam znajomych, których interesowało tylko to, jak wet siostra została tutaj potraktowana. A to czasem może przysłonic meritum sprawy. I to tyle na temat- bo wet przeciez czyta ten wątek.

Posted

Właśnie przebrnęłam przez cały wątek. Masakra!!!!!!!! Strasznie szkoda psiaków :-(.
Już maszeruję na wątek Bony bo może ZuziaM by ją przyjęła do siebie?

Posted

mogę się wciąć? Bona bezpieczna a my tu mamy inne 2 biedy :(

a ja Was ciotki zaproszę na watki 2 kolejnych szorsciaków ostrowskich- też w nienajlepszej kondycji ( fizycznej ...a finansowej to już w ogóle nie wspomnę ).

Filipek, spędził w Ostrowi pewnie z rok....

http://www.dogomania.pl/threads/2001...domu-na-zawsze

i Iskierka- mała niunia z dworca autobusowego
http://www.dogomania.pl/threads/2001...a-wagę-złota

Zapraszam, kazda pomoc na wagę złota !
Nie mamy żadnych deklaracji ale same koszty

Posted

Jeżeli chodzi o wet siostre, to niestety nie pierwszy raz pojawia sie sytuacja z otrutymi psiakami... Nie znam tresci całego wątku, ale z wet siostrą zetknęlam sie dwa lata temu , gdy chciała dać tymczas Łatce z lubelskiego schronu. Dziewczyny były entuzjastyczne, ale ja sie uparłam - było dla mnie dziwne, że na wszystkich wątkach ofiarowuje tymczasy, no i nie podobała mi się czym karmi swoje psy... Potem dowiedziałam się, że jest chora. Już wtedy trzeba było ja zbanować, ale nikt mnie nie słuchał..

post 328, 329 itd...wypowiedzi wet-siostry

http://www.dogomania.pl/threads/107885-Bezlitośnie-porzucona-po-13-latach.-Zostaje-na-zawsze-w-Ostrowcu-DT-okazał-się-DS!!/page14

Mam nadzieję, że to ban dożywotni... Trzeba ostrzec ludzi na innych forach. Ta kobieta nie wie co robi...