Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isiak napisał(a):
Nie, z twoim numerem, że pilnie chcesz się skontaktować. Nie mam nr od jamników

Pośpuiech jest złym redaktorem tekstów.Nie konkretnie się wyraziłam! Poprawiłam go już!... ale i tak dziękuję za szybkie działanie!:loveu:

Posted

hej jeżeli chodzi o Brytana to ja 18 i 19 jadę do szkoły do wrocławia i wtedy jakbym wracała to mogłabym go zabrać od razu do nas do Leszna. odeszło by trochę za benzynę, tylko ze to dopiero za półtora tyg, do tego czasu ktoś musiałby Brytana przetrzymać..

Posted

Lacia napisał(a):
hej jeżeli chodzi o Brytana to ja 18 i 19 jadę do szkoły do wrocławia i wtedy jakbym wracała to mogłabym go zabrać od razu do nas do Leszna. odeszło by trochę za benzynę, tylko ze to dopiero za półtora tyg, do tego czasu ktoś musiałby Brytana przetrzymać..

...a mnie przed momentem poprosiła BUDRYSEK o przekazanie informacji:
Brytan jedzie teraz poniedziałek, wtorek, bo musi jechać sam, a 17-ego pojedzie wyżełek i jeszcze jakiś maluch:oops:...

Posted

paulinken napisał(a):
Od jamników typowo JamniczaRodzina, Isadora7, __Lara, danka1234 (jakoś tak chyba). Nie mam numerów niestety.

Udało mi się złapać jeden nr telefonu...BUDRYSEK już dzwoniła i czeka na oddzwonienie.

Posted

Tak wszystko wiemy (o kolejnych 3 psiakach), ale nie rozmawiałam dziś z Anią (Lacia) i nie dogadałyśmy się. Wszystko jest tak jak ustaliłam z BUDRYSEK. Bierzemy jak leci :lol:. Proszę tylko o informację w razie jakiejś zmiany, wprawdzie czytamy na bieżąco wątek, ale następuje tu dużo zmian.

Posted

Manius vel Manuel robi karierę , to przepiękny i cudnie ułożony psiak, ma dt ale wszystko wskazuje na to że rysuje się nadzieja nna ds w Knurowie!C o do wywozu to była obietnica bardzo konkretna i bardzo "na poziomie" że psiaki poczekają na wolontariuszkę, o ile wiem dziewczyny potrzebują masę kasy, czy ktoś robi bazarek abym się dorzuciła dość konkretnie fantami?

Posted

Tak, mała zmiana planów, tydzień spędzi u moich sąsiadów bezpłatnie do czasu jak sie umawiałyśmy, chodzi o przekonanie męża pani która wraz z córkami marzy o takim psiaku,juz jeden jej umknał , taki sam tyle że w kolorystyce bardziej popularnej,do super adopcji bo mąż nie był zdecydowany, ale teraz mamy szansę dla manuela, może przez ten tydzień panu zmięknie serducho, w ogólnopanującej demokracji w zasadzie jest przegłosowany,ogólnie jest przyzwoicie zwierzolubny, i psiaka może zostawi a manuel ma taki urok że nie sądzę by trzem paniom nie udało sie tatkowi serca zmiękczyć,/ jeśli nie uda się to pozostajemy po tym czasie przy planie poszukiwania właściciela i ogłoszeniach , chyba że i mama się zakocha w przystojniaku u was!!

Posted

[quote name='BUDRYSEK']swietny psiak , ma jeszcze tydzien kwarantanny

Uploaded with ImageShack.us

Ten psiak jest naprawdę świetny.
On jakby śpiewa,bardzo jest delikatny i próbuje głowę przecisnąć przez kraty:shake:.
Żal ściska serce jak on błaga ,żeby go wziąć .
W zgiełku szczekania ten delikatnie próbuje "gadać ",tak po psiemu.