agngaw Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wysłałam informację do schroniska w Krakowie. Dzięki za ostrzeżenie. Quote
zuzlikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wybaczcie, ale kopiuję i wrzucam, bo bardzo ważne! [quote name='nescca']OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Paulinken ...Ty wiesz :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ŚWIAT Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Martwie się o psy, dajcie znać jak sytuacja w Pszczynie. Quote
Tofikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ŚWIAT napisał(a):Martwie się o psy, dajcie znać jak sytuacja w Pszczynie. w punkcie jest kilkanaście psów, pojadą do Mysłowic jeśli w najbliższych dniach niczego dla nich nie znajdziemy:( pomóżcie znaleźć dla nich domki. Quote
Lili8522 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Tofikowa jestem! Kurcze nie dobrze to wygląda... Co moge zrobić? Jakieś ogłoszenia? Czy dla kóregoś z tych psiaków jest zbierana kasa na hotel i potrzebuje tylko kilku dni zeby wyjechac? Jak to wygląda? :placz: Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Lili8522 napisał(a):Tofikowa jestem! Kurcze nie dobrze to wygląda... Co moge zrobić? Jakieś ogłoszenia? Czy dla kóregoś z tych psiaków jest zbierana kasa na hotel i potrzebuje tylko kilku dni zeby wyjechac? Jak to wygląda? :placz: mamy czas do wtorku, bo w środę wiadomo co. Kilka piesków ma dt, ja wiem o parówkach, Rufusie i Czarnuszku. Jak dziewczyny wejdą na wątek to napiszą jak to wygląda aktualnie. Trzeba szukać dt dla pozostalych psiaków, wiadomo najlepiej bezpł. Chyba nie ma pomysłu na Bezę, na Maniusia. Quote
Lili8522 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 To czekam na dziewczyny, może będą miały jakieś zlecenie dla mnie hmmm Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ten piesek czeka na pomoc http://www.dogomania.pl/threads/207606-Piękny-czarnulek-z-łapą-w-kiepskim-stanieSchroniskowe-warunki-mogą-jedynie-zaszkodzić/page3 Quote
Lili8522 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Czarnulek też? :placz: Przecież miał być dla niego jakiś domek Cholera! :angryy: Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Maniuś też zagrożony http://www.dogomania.pl/threads/208026-Wystraszony-Maniuś-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-swojego-miejsca-na-Ziemi.../page2 Quote
Lili8522 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Napisałam do kilku osób może będą miały miejsce... nie wiem co robić Quote
Lili8522 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mogło by być miejsce dla Bezy ale niestety 300zł miesięcznie ;(;(;( To chyba nie wchodzi w gre prawda? Bo kasy nie ma? Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Potrzebny transport do Leszna dla Brytana, wejdźcie na wątek http://www.dogomania.pl/threads/204662-Piękny-ogromny-ON-ek.-Potrzebny-DT-DS-i-pomoc-w-ogłaszaniu!/page5 Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Lili8522 napisał(a):Mogło by być miejsce dla Bezy ale niestety 300zł miesięcznie ;(;(;( To chyba nie wchodzi w gre prawda? Bo kasy nie ma? chyba nie ma, nie ma też czasu żeby uzbierać:( Lili wpisz to na wątek Bezy, dobrze? Może zdarzy się cud! Quote
Lili8522 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Zaraz wpisze a dała byś rade powysyłać zaproszenia do Cioteczek do Bezy? Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Lili8522 napisał(a):Zaraz wpisze a dała byś rade powysyłać zaproszenia do Cioteczek do Bezy? cały czas coś wysyłam, ale z moim netem idzie mi to powoli, może ktoś nam pomoże!?!? Quote
Lili8522 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A jaki tekst masz do zaproszeń do Bezy? Też coś wyśle... Kurde mam urwanie głowy w pracy a tu jeszcze to... Czemu wcześniej do mnie nie pisaliście :placz: Quote
ulvhedinn Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Czy gdzieś jest zbiorczo określone, jakie psiaki mają potencjalne DT, jakie są zagrożone? I nie w postaci linków, tylko np fotka, krótki opis.... Rozumiem, że stali bywalcy wątku kojarzą psy, ale jak ktoś nowy wpada na zaproszenie, to mu ciężko się połapać. Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ulvhedinn napisał(a):Czy gdzieś jest zbiorczo określone, jakie psiaki mają potencjalne DT, jakie są zagrożone? I nie w postaci linków, tylko np fotka, krótki opis.... Rozumiem, że stali bywalcy wątku kojarzą psy, ale jak ktoś nowy wpada na zaproszenie, to mu ciężko się połapać. niestety nie ma wątku na którym byłyby zebrane wszystkie te informacje, krążymy po wątkach wszystkich psiaków. Quote
zerduszko Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Klaudia pewnie nie ma czasu tu teraz wejść, przed wywozem pewnie stara się jak najwięcej zrobić... Avilla dałabyś rade uzupełnić pierwszą stronę o info, które psy najbardziej potrzebują DT? Może ktoś to przygotuje, ja nie śledzę wszystkich wątków, kojarzę tylko Maniusia i Czarnuszka. Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Lili8522 napisał(a):Zaraz wpisze a dała byś rade powysyłać zaproszenia do Cioteczek do Bezy? Beza i Kaja sa " adoptowane " , sa bezpieczne wiecej info na pw tzreba zbierac kasiore i szukac wolnych miejsc w punkcie jest nowy Onek i zaglodzony staruszek :( Quote
Lili8522 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Budrysek a dasz rade wkleić tu wszystkie wątki psów do wywozu? Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Beza i Kaja sa " adoptowane " , sa bezpieczne wiecej info na pw tzreba zbierac kasiore i szukac wolnych miejsc w punkcie jest nowy Onek i zaglodzony staruszek :( a jest jakiś mały piesek w punkcie? Ile psów zostało? Quote
Recommended Posts