Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tofikowa napisał(a):
a jest jakiś mały piesek w punkcie? Ile psów zostało?

2 onki, Beniu, Manius, 2 Paroweczki, Jamniczek, Rufusek,Fifi, wystarszony maluszek, zaglodzony staruszek, Harris

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
2 onki, Beniu, Manius, 2 Paroweczki, Jamniczek, Rufusek,Fifi, wystarszony maluszek, zaglodzony staruszek, Harris

na 4 z nich czekają już domki, parówki do Bambino, Rufus i Czarnuszek do beta ata. A Kora?

Posted

Kto ma konto na fb? Można tam poprosić o wsparcie finansowe na wykup i transport psiaków? Psów w punkcie zostało 8, Budrysek napisała jakie zostały, może uda się na fb. Kto mógłby szybko zrobic wydarzenie, tak to się nazywa?

Posted

[quote name='Tofikowa']Do mnie Kłapoucha nie napisała jeszcze. Budrysek, ktory piesek jest mały i nieagresywny? Może Maniek?

jamniczek, Fifi, bialo-czarny wystraszony chlopaczek-nie ma watku

bardzo dziekuje Pani Basi L. za ogromna pomoc :)

Posted

Lili8522 napisał(a):
To o którym mam do niej napisac bo nie wiem?

to chyba jest Jej obojetne?
sami faceci, Fifi ma watek, jamniczek tez, z wystraszonym raczej tez nie bedzie miala problemu

teoretycznie do wt mozna je wykupic, ale transport do nowych miejsc tez muis byc zaklepany bo co z nimi potem zrobimy?

Posted

pieniadze na wykup zapewnione maja : Fifi, Manius, Paroweczki,Harris, Brutus, Jamniczek

nie maja jeszcze: nowy Onek, chory psiak,Beniu, wystraszony psiak, astrka, Rufusek - chyba ze nie doczytalam?

Posted

Tofikowa napisał(a):
Fifi jedzie chyba do beta aty.

jezeli bedzie inny tymczas dla niego to z propozycji Beaty moglby chyba skorzystac inny psiak?
kilka jeszcze nie ma nic