ŚWIAT Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Podnosze, niestety nie mam jak pomóc finansowo...postaram sie wysłac psy do ogłaszania do Radia Bielsko jak najszybciej.Cały weekend nie mogłam normalnie funkcjonować bo myślałam o Pszczynie..:( :( Quote
Lili8522 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A czy reszta psiaków które nie mają NIC mają jakieś wątki, oprócz Maniusia? Jeśli TAK to bardzo proszę o wstawienie tutaj! Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 bezpieczne sa tylko te psiaki ktore ida do Tersy Borcz i ihabe...o ile je wyciagniemy? reszty nie wyciagniemy bo nie ma gdzie ich przetrzymac Quote
Tofikowa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Lili8522']A czy reszta psiaków które nie mają NIC mają jakieś wątki, oprócz Maniusia? Jeśli TAK to bardzo proszę o wstawienie tutaj! http://www.dogomania.pl/threads/208081-Piękna-młoda-Astka.-Mieszanka-z-amstaffem-Zerknij! Quote
TERESA BORCZ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 jadę dziś ok 12, 30 stąd zobaczymy co się da zrobić, czy ktoś pytał Slaya o transport, jest jeszcze sosnowiecki JASIO GREGORCZYK, może on, czy tam ktoś z pszczyniaków będzie dzisiaj przy tej przechowalni? czy ten stary, chory psiak jeszcze jest?w jakim boksie jest MANIUŚ? Quote
Tofikowa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Lili8522']A czy reszta psiaków które nie mają NIC mają jakieś wątki, oprócz Maniusia? Jeśli TAK to bardzo proszę o wstawienie tutaj! http://www.dogomania.pl/threads/208461-Wyżeł-Benio-szuka-swojego-kochającego-człowieka...?p=16950452#post16950452 Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 psy sa czesto przemieszczane, trzeba przyjrzec sie fotkom jezeli udaloby sie choc zebrac ok 150 zl za transport (mam w obie str 600km) to w pt moge zabrac do wrocka Paroweczki, Harrisa i Rufusa do pt Paroweczki maja bdt u Pani Basi L. POTRZEBA JESZCZE DLA RUFUSA I HARRISA, MANIUSIA, 2 ONKOW, BENIA I ASTKI Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 pieniadze na wykup zapewnione maja wszystkie psiaki...bardzo dziekuję :smile: Fifi - asia-s Manius -paulinken Paroweczki - bazarek Harris - Isiak Brutus -kasa z konta Ramba Jamniczek -Jamnicza skarpeta nowy Onek -paulinken Rufusek - wystraszony psiak - haliza chory psiak - Malgorzata G. Beniu - Malgorzata G. astka - Malgorzata G. propozycje dt: Teresa Borcz - Harris, wystraszony psiak i chory psiak na bdt ihabe - Jamniczek - tylko do 20.6 na bdt Bambino - Paroweczki - transport do wrocka10.6...potem? do pt na bdt u Pani Basi L. beta ata - Rufusek i Fifi - 10.6 transport do Wrocka....potem? nie mamy nic dla reszty psiakow :-( wykupimy je i co dalej? Benio Brutus - moze jechac do Leszna - tylko transport potrzebny nowy Onek Manius astka Rufus Fifi moze ktos je przetrzymac chociaz kilka dni? Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Teresa Borcz moze zabrac tylko 2 maluszki, a Fifi i wystarszony sa razem w boksie wiec sie zgodza Harris nie ma NIC edit Teresa Borcz zabierze Harrisa Quote
Tofikowa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='BUDRYSEK']Teresa Borcz moze zabrac tylko 2 maluszki, a Fifi i wystarszony sa razem w boksie wiec sie zgodza Harris nie ma NIC edit Teresa Borcz zabierze Harrisa wychodzi że Fifi ma dwa chętne domki, u Pani Teresy i beta aty, a Harris nic? Quote
Isiak Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Czyli i Fifi, i Harris jadą do Pani Teresy Borcz? Strasznie się cieszę. Quote
TERESA BORCZ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 jeszcze chętniej wezmę HARRISA bo mu przynajmniej wyleczę te ranę, nie ma problemu,no i tego straszaka kumpla fifi, problem nie psiak ale transport 4 do WROCKA, KASA NA PALIWO?????? bo auto chyba by miała cioteczka/ Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Wydarzenie Maniusia... może uda się Wam zaprosić jeszcze swoich znajomych... wysłać kilka ogłoszeń... Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 paulinken napisał(a):ONki może mariamc by wzięła? to pytajcie, zalatwiajcie, ja juz wyjezdzam do pszczyny kontakt do mnie w podpisie...jak cos to dzwoncie tylko Onki nie maja gdzie sie podziac, reszta psiakow bezpieczna trzymajcie kciuki zeby sie udalo!!! Quote
Lili8522 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Tylko Onki?! To Maniuś uratowany?????????!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lili8522 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 paulinken napisał(a):ONki może mariamc by wzięła? Napisałaś do mariamc? Quote
Lili8522 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 paulinken napisał(a):Napisałam, nie ma szans, zero miejsc... Kurcze, ja też juz do takiej ilości ludzi napisałam ale wszystko zajęte. Ewentualnie byłby DT ale dopiero w lipcu Quote
Lili8522 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Czy ktoś ma zdjęcia Onków??!! Być może będzie DT tylko musicie wysłać zdjęcia!! Podaje maila na którego można je wysłać i krótki opis do nich [email protected] Quote
Julia84 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Cioteczki przypominam że mam na koncie (Bunia i Zygmusia) ok 1000 zł. Tak tylko piszę, jeżeli byłaby jakaś nagła pomoc potrzebna. Quote
Tofikowa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Lili8522']Czy ktoś ma zdjęcia Onków??!! Być może będzie DT tylko musicie wysłać zdjęcia!! Podaje maila na którego można je wysłać i krótki opis do nich [email protected] Lili ja mogę jedynie podac wątek Brytana, zdjęcia i opis są w pierwszym poście, drugi Onek jest nowy i nie ma wątku, mógłby ktos skopiować fotki i wrzucić na mail? Ja mam kiepski net w telefonie i nie dam rady tego zrobic http://www.dogomania.pl/threads/204662-Piękny-ogromny-ON-ek.-Potrzebny-DT-DS-i-pomoc-w-ogłaszaniu! Quote
agngaw Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Zaraz wyślę na maila [email protected] EDIT: Wysłane z opisem Quote
Recommended Posts