Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='BUDRYSEK']pieniadze na wykup zapewnione maja : Fifi, Manius, Paroweczki,Harris, Brutus, Jamniczek nie maja jeszcze: nowy Onek, chory psiak,Beniu, wystraszony psiak, astrka, Rufusek - chyba ze nie doczytalam? mógłby ktoś zrobić wydarzenie na fb? Na fb jest Rufus i ma trochę kaski obiecane. Quote
Tofikowa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Lili8522 napisał(a):Tofikowa, Kłapoucha napisała Ci co i jak? Macie jakiegoś małego, nie agresywnego psa? Paja może dać DT Tylko dajcie jakiś wątek!!!!! Lili a Pajda to ten domek z Bydgoszczy który chciał niewidomego pieska? Czy to inny domek? Quote
Lili8522 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Tofikowa napisał(a):Lili a Pajda to ten domek z Bydgoszczy który chciał niewidomego pieska? Czy to inny domek? To inny domek bezpłatny. Pajda to niestety płatny jak sie dowiedziałam. Kłapoucha prosi o kontakt!!!!!! Być może domek w Bydgoszczy ma miejsce. Odezwijcie się do niej jakby co to dam numer telefonu!!!!! Quote
TERESA BORCZ Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Jaki stan chorego staruszka??? Można go zabrać, jaki duży? Dwa zabiorę napewno ale nie duże i zapłacę za wykup, jak się da to i staruszka zadzwońcie do mnie które , czy potrzebny transport do sudetów , pamietacie o darmowym transporcie pana tomka,(wrocław) ciekawe czy jeszcze jeżdzi??? Mam namiar jakby co/ Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 pieniadze na wykup zapewnione maja wszystkie psiaki...bardzo dziekuję :) Fifi - asia-s Manius -paulinken Paroweczki - bazarek Harris - Isiak Brutus -kasa z konta Ramba Jamniczek -Jamnicza skarpeta nowy Onek -paulinken Rufusek - wystraszony psiak - haliza chory psiak - Malgorzata G. Beniu - Malgorzata G. astka - Malgorzata G. propozycje dt: Teresa Borcz - Fifi, wystraszony psiak i chory psiak na bdt ihabe - Jamniczek - tylko do 20.6 na bdt Bambino - Paroweczki - transport ? beta ata - Rufusek i Harris - byc moze transport w pt do Wrocka....potem? nie mamy nic dla reszty psiakow :( wykupimy je i co dalej? Benio Brutus - moze jechac do Leszna - tylko transport potrzebny nowy Onek Manius astka moze ktos je przetrzymac chociaz kilka dni? Quote
beka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Co wiadomo o nowym onku? wiek, temperament, stosunek do innych zwierząt? Ile kasy potrzeba na transport Brutuska? Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 beka napisał(a):Co wiadomo o nowym onku? wiek, temperament, stosunek do innych zwierząt? Ile kasy potrzeba na transport Brutuska? nie wiemy o nim za duzo, nie bylo czasu nic sprawdzic, wiec moze okazac sie Onka raczej lagodny trzeba obliczyc ile jest potrzeba kasy z P-ny do Leszna i moze slay bo pojechal? Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):gdzie maja jechac paróweczki? Bambino ma w podpisei wpisane pomiedzy Poznaniem a Zielona Gora Quote
Tofikowa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):gdzie maja jechac paróweczki? kopiuję z wątku parówek Bambino napisał(a):Ktoś pytał, gdzie jest mój dom. Niestety daleko od Pszczyny> Pszczyna leży trochę na północ od Bielska Białej, a ja mieszkam pomiędzy Poznaniem a Zieloną Górą. Trzebaby jechać na Opole, Wrocław i do góry. Ode mnie do Wrocławia jest 200 km, a to chyba połowa drogi :shake: Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Tofikowa napisał(a):kopiuję z wątku parówek moglyby jechac do wrocka moze jednym transportem z Rufusem i Harrisem? po Rufusa moze do wrocka przyjedzie beta ata ale po Paroweczki nie ma kto Quote
beka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Leszno tez po drodze na Poznan wiec jeden kierunek Quote
TERESA BORCZ Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 czy ktoś kto bierze psiaka do LESZNA ma szansę podjechać po niego do WARSZAWY (129 KM)? gdyby był tam free transport? Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 beka napisał(a):Leszno tez po drodze na Poznan wiec jeden kierunek do Leszna moze jechac Brutus ale nie moze jechac z innymi psiakami Quote
Isiak Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='BUDRYSEK']nie wiemy o nim za duzo, nie bylo czasu nic sprawdzic, wiec moze okazac sie Onka raczej lagodny Jest ogłoszenie, że zaginęła ON-ka, w Pszczynie przy ul. Jesionowej, czy to może ona? Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Isiak']Jest ogłoszenie, że zaginęła ON-ka, w Pszczynie przy ul. Jesionowej, czy to może ona? nie, tamten nie jest DONkiem Quote
Lili8522 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Budrysek przetrzymać je na kilka dni ale co potem? Ponawiam pytanie czy ktoś się odezwał do KŁAPOUCHEJ?! Quote
Tofikowa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Lili8522 napisał(a):Budrysek przetrzymać je na kilka dni ale co potem? Ponawiam pytanie czy ktoś się odezwał do KŁAPOUCHEJ?! Kłapoucha wysłała maila do tego domku z Bydgoszczy, czekamy na odpowiedź. Podesłałam do Budrysek kontakt do tego domku. Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Tofikowa napisał(a):Kłapoucha wysłała maila do tego domku z Bydgoszczy, czekamy na odpowiedź. Podesłałam do Budrysek kontakt do tego domku. na chwile obecna nieaktualne Quote
sabinka40 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Witam, znalazłam na dogo taką wiadomość i przekazuję dalej:shake: OTO OSTRZEŻENIE, KTÓRE PRZEKAZUJEMY DALEJ: "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C. Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ja juz uciekam z neta...myslcie bo mi juz leb peka :( jutro pierwsze wykupy...trzymajcie kciuki! wyciagniemy tylko psy do Teresy Borcz i ihabe...co z reszta? :( Paroweczek nie ma kto przetrzymac, Rufuska i Harrisa tez :( reszta nie ma NIC :( Quote
Lili8522 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 A Parówki dlaczego nie mogą jechac? Nie ma kasy na transport? I co z Maniusiem? Tak mi go żal :placz::placz::placz: Nikt by go nie wziął? :placz: Quote
Tofikowa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Lili8522 napisał(a):A Parówki dlaczego nie mogą jechac? Nie ma kasy na transport? Chyba nie ma na jutro transportu dla parówek. I co z Maniusiem? Tak mi go żal :placz::placz::placz: Nikt by go nie wziął? :placz: może poprosić jakieś fundacje z okolic żeby przechowały psiaki?? Quote
Recommended Posts