Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Avilia bylas wczoraj w punkcie z Klaudia, co u Dziadziusia?zyje?

Byłam.Dziadziuś żyje,ale DT pilnie dla niego potrzebny...Jest przeraźliwie chudy.

Posted

kora78 napisał(a):
czwarty raz pytam, kiedy byl ostatni wywoz? straszycie wciaz widemem wywozu, a nie bylo go chyba od roku.

to jak wiesz to po co pytasz?

myslisz ze dlaczego go nie bylo? dlatego ze siedzimy i pijemy kawke? czy dlatego ze zapierniczamy jak glupie i kombinujemy ile sie da?
psow jest juz wystarczajaco na wywoz, moze byc zaraz po kwarantannie i kiedy mam straszyc? jak juz bedzie za pozno?

Posted

napisalam chyba od roku. nie wiem dokladnie, kiedy, ale odkad jestem na watku to widze, ze nie bylo. dlaczego tak omijacie odpowiedz?
nie pytam, dlaczego nie bylo, co robicie, itp. nie wnikam w to. pytalam kiedy byl ostatni wywoz. tyle.

Posted

kora78 napisał(a):
czwarty raz pytam, kiedy byl ostatni wywoz? straszycie wciaz widemem wywozu, a nie bylo go chyba od roku.

Do ostatniego wywozu nie doszło tylko dlatego że dziewczyny wyciągnęły psiaki z punktu, a właściwie wykupiły, bo nie chcieli wydać psów za darmo. W ciągu kilku dni znalazły domy dla kilkunastu psów. Następnym razem może się nie udać pomóc psiakom w ostatniej chwili.

Posted

i kolejna bida na mojej drodze :(
wystraszona, fukajaca, odwodniona i blagajaca kicia :(
dlugow tyle ze szok ale przeciez nie zostawie jej :(
musi jak naszybciej trafic do weta
zaloze watek w nocy

Posted

Lacia napisał(a):
hej kiedy ONek skończy kwarantanne?

Onek wrocil podobno do domu
jutro sprawdze w swoim schronie czy sa jakies onki? tzn sa na bank tylko nie wszyskie do adopcji

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Onek wrocil podobno do domu
jutro sprawdze w swoim schronie czy sa jakies onki? tzn sa na bank tylko nie wszyskie do adopcji

A te dwie kudlate? Biala w typie westa i bezowa do kolana ktore Andzike do BDT wysyla sa jeszcze?

Posted

Rewelacja napisał(a):
A te dwie kudlate? Biala w typie westa i bezowa do kolana ktore Andzike do BDT wysyla sa jeszcze?

tak sa, przerazliwie smutne :(
bezowa nawet z budy nie zeszla przywitac sie :(

mala biala kulka tez jeszcze jest
wszystkie maja jeszcze chyba tydzien kwarantanny

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
tak sa, przerazliwie smutne :(
bezowa nawet z budy nie zeszla przywitac sie :(

mala biala kulka tez jeszcze jest
wszystkie maja jeszcze chyba tydzien kwarantanny

A dowiesz sie kiedy dokladnie moga 'wyjsc'?
Na kiedy macie ew transport do Warszawy?

Posted

Rewelacja napisał(a):
A dowiesz sie kiedy dokladnie moga 'wyjsc'?
Na kiedy macie ew transport do Warszawy?

w sobte moglyby jechac ale musze sie dopytac kiedy dokladnie przyszly?
22.6 napisalam ze sa chyba od 4 dni, to 2 tyg wypada na sobote, a w sobote punkt nie czynny , maja tylko dyzur:(
sprobuje cos pogadac z dyrektorem, moze pozwoli?

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
w sobte moglyby jechac ale musze sie dopytac kiedy dokladnie przyszly?
22.6 napisalam ze sa chyba od 4 dni, to 2 tyg wypada na sobote, a w sobote punkt nie czynny , maja tylko dyzur:(
sprobuje cos pogadac z dyrektorem, moze pozwoli?

Dobrze by bylo...po co maja siedziec :(
Czekamy zatem na informacje ! Trzymajcie sie psinki!

Czy psiaki z punktu maja zagrozenie nosowka? Od razu do lecznicy trzeba bedzie je odstawic, co za tym idzie koszty...;/

Posted

Rewelacja napisał(a):
Dobrze by bylo...po co maja siedziec :(
Czekamy zatem na informacje ! Trzymajcie sie psinki!

Czy psiaki z punktu maja zagrozenie nosowka? Od razu do lecznicy trzeba bedzie je odstawic, co za tym idzie koszty...;/

nie ma w punkcie nosowki

leonberger Leon

http://www.dogomania.pl/threads/210225-Leonberger-Leon-ze-złamanym-ogonkiem...czeka-na-transp.do-Myslowic!-Pomóż-Go-uratowć!?p=17145317#post17145317

Posted

Rozumiem, ze psiaki wychodza "czyste" - bez szczepien, odrobaczenia, odkleszczenia, sterylizacji. Czy maja chociaz wscieklizne? Trzeba obliczyc koszta, zalozyc dziewczynkom watek - zrobie jakis bazarek, moze potrafie...:)

Posted

Rewelacja napisał(a):
Rozumiem, ze psiaki wychodza "czyste" - bez szczepien, odrobaczenia, odkleszczenia, sterylizacji. Czy maja chociaz wscieklizne? Trzeba obliczyc koszta, zalozyc dziewczynkom watek - zrobie jakis bazarek, moze potrafie...:)

adoptujacy jedzie sam do weta z punktu i szczepi na wsciklizne na koszt miasta, ale nie wiem czy w sob udaoby mi sie to zalatwic?
sa popsikne frontleinem, wiecej nie maja
zaloze im pozniej watek