BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 po biale malenstwo maja jutro przyjsc wlasciciele...Isiak znalezli ja dzieki Twojemu ogloszeniu :) Dziadzius juz w lecznicy...potrzebne wsparcie Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2102...5#post17153215 Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ile ta sunia musiala wycierpiec :( DRASTYCZNE! http://www.dogomania.pl/threads/210271-DRASTYCZNE-!-Suka-ON-przebrana-w-sukienkę-i-skatowana Quote
BUDRYSEK Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 3 dziewczynki trzeba wyposazyc na droge w smyczki, szeleczki a nie ma za co :( ***** czy moze ktos pomoc oglaszac malego Karolka? marnieje nam w schronie bardzo moge udostepnic tez swoje konto na allegro bardzo prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/205518-Przerażony-Karol Quote
Rewelacja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='BUDRYSEK']3 dziewczynki trzeba wyposazyc na droge w smyczki, szeleczki a nie ma za co :( [/QUOTE] Nie trzeba. Czy osoba ktora bedzie je przewozila jest w Warszawie? To poprosze jej numer telefonu. Skontaktuje sie i przekaze 'osprzet' dla panienek. Do jakiej rasy mozna porownac wielkosc kazdej z nich? mniej wiecej. Quote
BUDRYSEK Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Rewelacja']Nie trzeba. Czy osoba ktora bedzie je przewozila jest w Warszawie? To poprosze jej numer telefonu. Skontaktuje sie i przekaze 'osprzet' dla panienek. Do jakiej rasy mozna porownac wielkosc kazdej z nich? mniej wiecej.[/QUOTE] tel zaraz przesle, ale Ona chyba jest juz w k-cach w samochodzie bedzie duzo psiaow-moich jedzie 5, figu ma tez swoje, wiec musza byc przypiete Quote
Andzike Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja to mam tylko nadzieję, ze zdjęcia je powiększają, a nie pomniejszają ;) Quote
Avilia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 2 maluchy zabrane z Punktu na tymczas do Klaudus: Mają strasznie duże brzuszki,zapewne robale:( Czy ktoś dałby radę wspomóc Klaudus bazarkiem? Quote
Isiak Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='BUDRYSEK']po biale malenstwo maja jutro przyjsc wlasciciele...Isiak znalezli ja dzieki Twojemu ogloszeniu :)[/QUOTE] Najpierw się ucieszyłam, że na coś się przydałam, a potem na wątku suniek doczytałam, że jednak jej nie zabiorą... Kurcze blade! Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 biale Malenstwo ma szanse da dom w Myslowicach (niedobrze mi na ta nazwe) pilnie szukamy kogos na wizyte p/a najpozniej do jutra bo jak sie nic nie znajdzie to jedzie do Andzike na dt, nie mamy gdzie jej przetrzymac a nie mozemy tez pozwolic zeby przepadl transport pomozcie kogos znalezc! Quote
__Lara Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='BUDRYSEK']biale Malenstwo ma szanse da dom w Myslowicach (niedobrze mi na ta nazwe) pilnie szukamy kogos na wizyte p/a najpozniej do jutra bo jak sie nic nie znajdzie to jedzie do Andzike na dt, nie mamy gdzie jej przetrzymac a nie mozemy tez pozwolic zeby przepadl transport pomozcie kogos znalezc! Kurcze, kto tu jest z Mysłowic... Quote
zerduszko Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='BUDRYSEK']biale Malenstwo ma szanse da dom w Myslowicach (niedobrze mi na ta nazwe) pilnie szukamy kogos na wizyte p/a najpozniej do jutra bo jak sie nic nie znajdzie to jedzie do Andzike na dt, nie mamy gdzie jej przetrzymac a nie mozemy tez pozwolic zeby przepadl transport pomozcie kogos znalezc! Też miałam chętnych na kotkę z Mysłowic niedawni, ciężko kogoś doprosić się o wizytę http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=Mys%C5%82owice&order=desc&sort=posts&pp=50 Ciekawe czy to nie ten sam domek... Quote
Tofikowa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='BUDRYSEK']biale Malenstwo ma szanse da dom w Myslowicach (niedobrze mi na ta nazwe) pilnie szukamy kogos na wizyte p/a najpozniej do jutra bo jak sie nic nie znajdzie to jedzie do Andzike na dt, nie mamy gdzie jej przetrzymac a nie mozemy tez pozwolic zeby przepadl transport pomozcie kogos znalezc! Caragh jest z Mysłowic Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='zerduszko']Też miałam chętnych na kotkę z Mysłowic niedawni, ciężko kogoś doprosić się o wizytę http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=Mys%C5%82owice&order=desc&sort=posts&pp=50 Ciekawe czy to nie ten sam domek... ale to ma byc dla pieska domek, dziewczyna jest zalogowana na dogo- zlosnica24...moze ktos Ja zna to nie bedzie problemu? Quote
zerduszko Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ajć, myślałam, że chodzi o tą biało-burą koteczkę ;) Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Tofikowa']Caragh jest z Mysłowic[/QUOTE] ma ktos moze nr? Quote
Iljova Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='BUDRYSEK']biale Malenstwo ma szanse da dom w Myslowicach (niedobrze mi na ta nazwe) pilnie szukamy kogos na wizyte p/a najpozniej do jutra bo jak sie nic nie znajdzie to jedzie do Andzike na dt, nie mamy gdzie jej przetrzymac a nie mozemy tez pozwolic zeby przepadl transport pomozcie kogos znalezc! Mnie też nie cierpię tego miasta. Pamiętam jak dziś kiedy tatuś dostał zakładowe mieszkanie właśnie w Mysłowicach. od samego początku czułam niechęć do tego miasta, nie chciałam tam mieszkać i teraz już chyba wiem dlaczego wyczuwałam chyba że to złe miasto. Quote
NikaEla Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 dogomani z Mysłowic: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1309530796-17544ff7de362d7c9721be5d31ccb8258adca3a3&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=mys%C5%82owice&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Nikaragua']dogomani z Mysłowic: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1309530796-17544ff7de362d7c9721be5d31ccb8258adca3a3&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=mys%C5%82owice&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= dzieki :) na wizyte pojdzie Caragh :) Quote
Rewelacja Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='BUDRYSEK']dzieki :) na wizyte pojdzie Caragh :)[/QUOTE] Przepraszam, ze pytam: ile lat ma osoba, ktora bedzie robila wizyte? Pamietajcie, ze biala to sliczny, latwy kasek do ....szczeniaczkow Quote
Caragh Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Rewelacja']Przepraszam, ze pytam: ile lat ma osoba, ktora bedzie robila wizyte? Pamietajcie, ze biala to sliczny, latwy kasek do ....szczeniaczkow[/QUOTE] Juz nawet nie spytam, coz Ci do tego ile mam lat. Ale spytam co to za roznica ile sie ma lat robiac wizyte?? Znam 14-letnia dziewczyne, ktora znajduje domki znakomicie. Wiek nie gra tutaj zadnej roli. A tak odnosnie wazniejszego, to wlasnie wparowalam do domu po wizycie :razz: Quote
Andzike Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A moim zdaniem to zasadnicza informacja ile lat ma osoba robiąca wizytę. Sorry, ale nie zawierzę opinii czternastolatki, jeśli chodzi o ocenę ludzi, chociaż znam takie co robią dużo dobrego dla psów w inny sposób. Jak wizyta? Quote
kora78 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 i wg mnie 14stolatka nie zna sie na ludziach, nie ma doswiadczenia zyciowego, nie wie o zyciu tyle, co 20-30-40latka. nie mowie, ze nie ma 14stolatek bardziej doswiadczonych zyciowo, niz 40stolatki, ale to pojedyncze przypadki, na cale szczescie, dla ich dobra. Quote
Caragh Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [SIZE="1"]A dla mnie tak nie jest. Dla mnie to dojrzałość się liczy a nie jakaś tam cyferka. I tyle na ten temat. A żeby Wam ulżyło to napisze, ze w moim profilu taka informacja jest. Ciekawe co Wam to da :roll: Co do wizyty. Sytuacja dla mnie jasna. Żadne pseudo tylko normalni ludzie szukający członka rodziny. Liczą się ze szkodami, rożnymi problemami. Sterylizacja obligatoryjna, jak powiedziała, nie chce mieć młodych ani sznureczków psów za sobą ;) Codzienne spacerki w lesie, jaki maja za domem, gwarantowane. Dwójka dzieci, które najpierw dostana "listę zakazów i nakazów" co wolno a czego nie wolno robić psu. Ogólnie mam bardzo pozytywne wrażenie. Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 mam mega problem, nie wiem jak go rozgryzc, co robic?mam totalna zalamke :( ryczec sie chce :( wiecej napisze jak cos wymysle...beznadziejne to zycie :( Quote
Recommended Posts