Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']3 dziewczynki trzeba wyposazyc na droge w smyczki, szeleczki a nie ma za co :(

[/QUOTE]

Nie trzeba.
Czy osoba ktora bedzie je przewozila jest w Warszawie? To poprosze jej numer telefonu. Skontaktuje sie i przekaze 'osprzet' dla panienek. Do jakiej rasy mozna porownac wielkosc kazdej z nich? mniej wiecej.

Posted

[quote name='Rewelacja']Nie trzeba.
Czy osoba ktora bedzie je przewozila jest w Warszawie? To poprosze jej numer telefonu. Skontaktuje sie i przekaze 'osprzet' dla panienek. Do jakiej rasy mozna porownac wielkosc kazdej z nich? mniej wiecej.[/QUOTE]

tel zaraz przesle, ale Ona chyba jest juz w k-cach
w samochodzie bedzie duzo psiaow-moich jedzie 5, figu ma tez swoje, wiec musza byc przypiete

Posted

[quote name='BUDRYSEK']po biale malenstwo maja jutro przyjsc wlasciciele...Isiak znalezli ja dzieki Twojemu ogloszeniu :)[/QUOTE]

Najpierw się ucieszyłam, że na coś się przydałam, a potem na wątku suniek doczytałam, że jednak jej nie zabiorą... Kurcze blade!

Posted

biale Malenstwo ma szanse da dom w Myslowicach (niedobrze mi na ta nazwe) pilnie szukamy kogos na wizyte p/a najpozniej do jutra bo jak sie nic nie znajdzie to jedzie do Andzike na dt, nie mamy gdzie jej przetrzymac a nie mozemy tez pozwolic zeby przepadl transport

pomozcie kogos znalezc!

Posted

[quote name='BUDRYSEK']biale Malenstwo ma szanse da dom w Myslowicach (niedobrze mi na ta nazwe) pilnie szukamy kogos na wizyte p/a najpozniej do jutra bo jak sie nic nie znajdzie to jedzie do Andzike na dt, nie mamy gdzie jej przetrzymac a nie mozemy tez pozwolic zeby przepadl transport

pomozcie kogos znalezc!

Kurcze, kto tu jest z Mysłowic...

Posted

[quote name='BUDRYSEK']biale Malenstwo ma szanse da dom w Myslowicach (niedobrze mi na ta nazwe) pilnie szukamy kogos na wizyte p/a najpozniej do jutra bo jak sie nic nie znajdzie to jedzie do Andzike na dt, nie mamy gdzie jej przetrzymac a nie mozemy tez pozwolic zeby przepadl transport

pomozcie kogos znalezc!
Też miałam chętnych na kotkę z Mysłowic niedawni, ciężko kogoś doprosić się o wizytę http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=Mys%C5%82owice&order=desc&sort=posts&pp=50
Ciekawe czy to nie ten sam domek...

Posted

pomozcie kogos znalezc!

Caragh jest z Mysłowic

Posted

pomozcie kogos znalezc!

Mnie też nie cierpię tego miasta. Pamiętam jak dziś kiedy tatuś dostał zakładowe mieszkanie właśnie w Mysłowicach. od samego początku czułam niechęć do tego miasta, nie chciałam tam mieszkać i teraz już chyba wiem dlaczego wyczuwałam chyba że to złe miasto.

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dzieki :) na wizyte pojdzie Caragh :)[/QUOTE]

Przepraszam, ze pytam: ile lat ma osoba, ktora bedzie robila wizyte?
Pamietajcie, ze biala to sliczny, latwy kasek do ....szczeniaczkow

Posted

[quote name='Rewelacja']Przepraszam, ze pytam: ile lat ma osoba, ktora bedzie robila wizyte?
Pamietajcie, ze biala to sliczny, latwy kasek do ....szczeniaczkow[/QUOTE]
Juz nawet nie spytam, coz Ci do tego ile mam lat. Ale spytam co to za roznica ile sie ma lat robiac wizyte?? Znam 14-letnia dziewczyne, ktora znajduje domki znakomicie. Wiek nie gra tutaj zadnej roli.

A tak odnosnie wazniejszego, to wlasnie wparowalam do domu po wizycie :razz:

Posted

A moim zdaniem to zasadnicza informacja ile lat ma osoba robiąca wizytę. Sorry, ale nie zawierzę opinii czternastolatki, jeśli chodzi o ocenę ludzi, chociaż znam takie co robią dużo dobrego dla psów w inny sposób.

Jak wizyta?

Posted

i wg mnie 14stolatka nie zna sie na ludziach, nie ma doswiadczenia zyciowego, nie wie o zyciu tyle, co 20-30-40latka. nie mowie, ze nie ma 14stolatek bardziej doswiadczonych zyciowo, niz 40stolatki, ale to pojedyncze przypadki, na cale szczescie, dla ich dobra.

Posted

[SIZE="1"]A dla mnie tak nie jest. Dla mnie to dojrzałość się liczy a nie jakaś tam cyferka. I tyle na ten temat. A żeby Wam ulżyło to napisze, ze w moim profilu taka informacja jest. Ciekawe co Wam to da :roll:

Co do wizyty. Sytuacja dla mnie jasna. Żadne pseudo tylko normalni ludzie szukający członka rodziny. Liczą się ze szkodami, rożnymi problemami. Sterylizacja obligatoryjna, jak powiedziała, nie chce mieć młodych ani sznureczków psów za sobą ;) Codzienne spacerki w lesie, jaki maja za domem, gwarantowane. Dwójka dzieci, które najpierw dostana "listę zakazów i nakazów" co wolno a czego nie wolno robić psu. Ogólnie mam bardzo pozytywne wrażenie.