Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja80 dziękuję za zaproszenie :lol:. Na razie zapisuję, jutro postaram się przeczytać wątek i choć sama finansowo już pomóc nie dam rady to może choć inaczej....

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem na zaproszenie Kaja80, finansowo pomóc nie jestem w stanie :( sama zbieram na hotel dla Szarika

to może skoro założyciel wątku został zbanowany, napiszcie do moda żeby przeniósł na którąś z was temat?

Posted

kam. napisał(a):
jestem na zaproszenie Kaja80, finansowo pomóc nie jestem w stanie :( sama zbieram na hotel dla Szarika

to może skoro założyciel wątku został zbanowany, napiszcie do moda żeby przeniósł na którąś z was temat?

Jestem i ja.
Rzeczywiście, wygodniej byłoby, gdyby Mod przeniósł pierwszy post na kogoś kto "zna temat".

Posted

Ponieważ nie wolno wklejać cytatów-korespondencji od osób zbanowanych,pozwolę sobie swoimi słowami przekazać moją interpretację, tego co Cajus JB napisał na swojej stronie domowej.To ważne bo dotyczy SONI .

Cajus JB ma bana ale wróci.Prowadzi wszystko nadal skrupulatnie poza tym forum,na wspomnianej stronie domowej.Daje to możliwość kontynuacji spraw Soni bez uszczerbku dla niej. Zabieranie komuś wątku, to jak karanie za to,że został już ukarany.Chyba nie można tak traktować kogoś,kto tak wiele robi dobrego dla zwierząt,a kwestie tej konkretnej suni również nadal ma na sercu.
Cajus JB jest pod telefonem i udziela tam też wszelkich wyjaśnień. Kto chce porozmawiać,jego dane są w pierwszym poście (telefon i mail )

Proszę więc o serdeczne podejście do spraw na takich wątkach.Przecież każdy kiedyś może być w podobnej sytuacji.
Pozdrawiam .

Posted

[quote name='ivette3']Ponieważ nie wolno wklejać cytatów-korespondencji od osób zbanowanych,pozwolę sobie swoimi słowami przekazać moją interpretację, tego co Cajus JB napisał na swojej stronie domowej.To ważne bo dotyczy SONI .

Cajus JB ma bana ale wróci.

W dn.7.01 na wspomnianej wyżej stronie domowej, na wątku psa Szczotka, jest niestety informacja bezpośrednia od CajusaJB, że wczoraj (czyli 6.01) złożył on prośbę do moderatowrów o usunięcie swojego konta mając jednocześnie nadzieję, że to szybko nastapi.
Rozumiem więc, ze powrót Cajusa chyba nie jest możliwy.

Posted

nie chciałam nikogo osądzac, to była tylko sugestia dotycząca tego że zbanowanej osobie jest trudno prowadzic wątek, ale widocznie jeśli chce to potrafi i chwała mu za to! jeśli ktokolwiek poczuł się urażony to z całego serca przepraszam. nie orientuje się w sprawie ale teraz już widzę ją jasno, dziękuje ivette3 za wytłumaczenie.

Posted

[quote name='kam.']nie chciałam nikogo osądzac, to była tylko sugestia dotycząca tego że zbanowanej osobie jest trudno prowadzic wątek, ale widocznie jeśli chce to potrafi i chwała mu za to! jeśli ktokolwiek poczuł się urażony to z całego serca przepraszam. nie orientuje się w sprawie ale teraz już widzę ją jasno, dziękuje ivette3 za wytłumaczenie.

:mdrmed: nie,nie...nikt się nie poczuł urażony.

A co do podziękowań,to nie ma za co( to była tylko moja z serca sugestia) a Wasza współpraca ( z dzielnym zbanowanym )jest naprawdę ważniejsza i warta podziękowań.:lol:

Posted

jesli chodzi o deklaracje stałe to mogę zaproponować 5 zł miesięcznie. przykro mi ale mam od roku na BDT psa.
mam rozumieć że w sprawie nr konta mam się odezwać na maila lub telefonicznie???
i niestety zdarza mi się zapomnieć o wpłacie- taka moja natura eh dlatego prosze zawsze o przypominanie ale widze ,ze w tej sytuacji skoro założyciel wątku ma bana, ze będzie cieżko

Posted

Wysłałam na priva nr konta Cajusa JB do muzy_51, wigi 138 oraz do fibi:).

Oczywiście dziewczyny mogą też zasięgnąć bezpośrednio informacji pod nr tel. lub pisząc na maila , który podała ivette3.

Kilka słów o Sonii:

wiga138-Sonia jest psem po przejściach. Wielokrotnie się szczeniła. Była wiązana i bita. Reaguje agresywnie na sporą część mężczyzn. Nie lubi podniesionego głosu, gwałtownych ruchów. Jest lekko dominująca na swoim terenie, poza nim bardzo nieufna i nawet bojaźliwa. Z ogłoszeniami czekam do sterylizacji. Ta odbędzie się w sobotę.

Cajus JB ma bana na 3 miesiące, a po tym czasie ma nadzieję wrócić na forum.

Posted

Ban,jak zła teściowa :eviltong:,każdemu może się trafić :lol:...ale nie jest wieczny :evil_lol:
Za to Soni należy się zainteresowanie i pomoc,więc wątek do góry.

Posted

Soncia miala miec w te sobote sterylke...ale wetka miala jakis nagly przypadek i przerzucila nas na srode....nie wiem jak sobie poradze bo w planie sa 3 psiaki(2 kastracje i 1 sterylka):(