Arktyka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 jutro na 15:30 jestesmy umowieni na zabieg, dostalam wlasnie potwierdzenie sms od wetki. Trzymajcie cioteczki kciuki.... Quote
beataczl Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 trzymam kciuki jak najmocniej sie da!!! Quote
kurylec Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Do góry psinko !:multi: Zapraszam również jeśli ktoś ma chęć zajrzeć na bazarek dla drugiego biedaka , który zbiera na operację : http://www.dogomania.pl/threads/199937-Błagamy-o-pomoc-dla-Cezara!!!-Fanty-strona-1-3-4-6-7-Do-01.02-godz-22/page9 Quote
beataczl Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Arktyka napisał(a):jutro na 15:30 jestesmy umowieni na zabieg, dostalam wlasnie potwierdzenie sms od wetki. Trzymajcie cioteczki kciuki.... to juz...Soniu trzymaj sie ! .... Quote
ivette3 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Chyba Sonia już po zabiegu :roll: Teraz trzymajmy kciuki aby wszystko szybko dochodziło do normy. Pozdrowienia dla opiekunów Soni- potrzebują też teraz spokoju i czasu oraz sił,aby Sonieczkę doglądać. Quote
toyota Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Mam nadzieję, że wszystko w porządku... Mam trochę przyzwoitych i nowych fantów na bazarek. Czy ktoś mógłby zrobić, bo ja nie potrafię ? Przesłałabym zdjęcia na maila, a wysyłką zajmę się sama , jeśli się coś sprzeda. Bazarek oczywiście dla Sonii. Quote
Arktyka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 witam cioteczki, Soncia po sterylce, wszystko poszlo dobrze. aha , tak sie obawialismy z Jackiem jesli chodzi o zachowanie Soni u wetki a ona mnie calkowicie zaskoczyla...bez problemu weszlismy do wetki, bez najmniejszego problemu dala sobie zrobic zastrzyk, zalozyc kaganiec...a pozniej wetka jej zdjela gduy mnie nie bylo i Soncia jej wszedzie asystowala, wiec wetka tylko przenosila jej kocyk z jednego pomieszczenia do drugiego;) Soncia miala sterylke jako pierwsza, gdyz sterylka jest bardziej skomplikowana niz kastracja. Koszt zabiegu 150zl, w tym kapelusik i leki przeciw bolowe gratis...Dzisiaj tylko wykupie jej antybiotyk. Teraz Soncia sobie odpoczywa.Dane do fakturki zostawilam u wetki. Bardzo dziekuje przy okazji naszej wetce pani Justynie za tak duze znizki dla moich podopiecznych:) Wetka stwierdzila ze jeszcze tak fajnej psiej ekipy nie miala...;) a byla ich czworka....2 psy do kastracji, Soncia i westka do strzyzenia;) Wczoraj rowniez byl u mnie znajomy ,po dlugiej nieobecnosci a Soncia zachowywala sie wzorcowo...zero agresji, przychodzila na miziania i tulanki do niego...sam znajomy zauwazyl ze Sonia bardzo sie zmienila na korzysc, bo nie raz do niego ostro startowala z zebalkami;) na razie to tyle z relacji na zywo... Tak na szybkiego wrzucilam tylko zdjecie rachunku z kamerki, jutro bedzie czytelna fakturka:) Quote
toyota Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Fajnie, że już po wszystkim. Zniżka rzeczywiście bardzo duża. Quote
Estrella Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 toyota napisał(a):Mam trochę przyzwoitych i nowych fantów na bazarek. Czy ktoś mógłby zrobić, bo ja nie potrafię ? Przesłałabym zdjęcia na maila, a wysyłką zajmę się sama , jeśli się coś sprzeda. Bazarek oczywiście dla Sonii.Jeżeli nikt się nie znajdzie, to ja bardzo chętnie poprowadzę bazarek. Tylko czy wpłaty zbierałabyś na swoje konto? Bo jeżeli nie, to mogłabym wtedy dopiero po zakończeniu swojego bazarku, jeżeli miałabym zbierać na moje konto. Quote
toyota Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Estrella napisał(a):Jeżeli nikt się nie znajdzie, to ja bardzo chętnie poprowadzę bazarek. Tylko czy wpłaty zbierałabyś na swoje konto? Bo jeżeli nie, to mogłabym wtedy dopiero po zakończeniu swojego bazarku, jeżeli miałabym zbierać na moje konto. Wielkie dzięki. Myślę, że wpłaty od razu na konto Sonii , czyli Cajusa JB. Napisz mi swojego maila na priva, oczywiście pośpiechu nie ma, jak znajdziesz wolną chwilkę. Quote
magda 333 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Sonia trzymaj się dzielnie ...........pozdrów swojego Pana ------magda Quote
Estrella Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='toyota']Wielkie dzięki. Myślę, że wpłaty od razu na konto Sonii , czyli Cajusa JB. Napisz mi swojego maila na priva, oczywiście pośpiechu nie ma, jak znajdziesz wolną chwilkę.masz pełną skrzynkę :) ale wejdź proszę na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/200698-dla-Sonii-b%C4%99dzie i podaj mi ceny, może coś do opisów a w pierwszym poście zapiszę, że koszt przesyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem PP, tak? Quote
toyota Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Super to wyszło ! Przesyłka tak jak piszesz :). Quote
Estrella Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 no to chyba mogę już zaprosić na gotowy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/200698-dla-Sonii-kozaki-mgie%C5%82ka-do-cia%C5%82a-plecak-RC-puzzle-maskotki-i-inne-do-30.01?p=16157655#post16157655 zapraszam... :) Quote
toyota Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Bazarek już gotowy , dziękuję Estrello ! Dziewczyny kupować , kasy na Sonię nie żałować ;). Quote
beataczl Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Arktyko co u Was,jak Soncia sie czuje i reszta pozabiegowców? Quote
Arktyka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Sonci niestety puscily szwy zewnetrzne...dzisiaj bylismy u wetki, ale stwierdzila ze zszywac nie trzeba na szczescie, zapisala jej dodatkowo masc na zziarnienie rany(przyspiesza gojenie) no wiec mala chodzi w opatrunku. Po za tym apetycik dopisuje wszystkim:) tylko czekaja niczym sepy na jakiekolwiek amsiu nawet ze stolu pani a moze tym bardziej ze stolu;):) Quote
beataczl Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 mam nadzieje,ze juz lepiej sie Sonia czuje i szwy sie goja ... tego apetytu Arktyko na szczescie wagowo nie widac,chyba nawet szczuplejsza Soncia niz u mnie-akuratna taka i dobrze bo miala sie odchudzic ;) Quote
Arktyka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 troszke wagi zgubila....tyle tylko ze to wielki obzartus;) i ciezko ja upilnowac z jedzeniem....zawsze ktoremus nocha wscibi w miche;) Quote
ilon_n Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 fotki Sonieczki .. tuż przed odkryciem awarii szwów ;) foty z serii "daj mi to ciachoooo":: Quote
beataczl Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 dziekujemy za fotki ilon_n Soncia super wyglada :smile::smile: Quote
Recommended Posts