Cajus JB Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Nie wiem jeszcze wszystkiego. Sonia to trudny pies i trzeba się było z tym liczyć. W DT w Niemczech, z którego wyszła. Quote
toyota Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jest to dla mnie zaskoczenie. Myślałam, że wszystko układa się jak najlepiej. Szkoda, tyle zmian ma w życiu. Ale najważniejsze, że jest pod kontrolą. Quote
Kalva Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 biedna Sonia, kto ją wreszcie pokocha i da tyle cierpliwości, ile potrzebuje już na zawsze... przecież ona nie może być sobą jeśli ciągle krąży, potrzebuje prawdziwego domu na stałe, na pewno znajdzie wreszcie prawdziwych właścicieli! Soniu nie poddawaj się, w końcu będziesz miała dom! Quote
monikapf Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Czy są jakieś nowe wieści o Soni ? Quote
Cajus JB Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Sonia kilka dni po powrocie z adopcji trafiła do nowego domu. Musze odszukać zdjęcia bo miały przyjść mi na pocztę. Jak wygląda sytuacja teraz. Nie wiem. Jak się dowiem napiszę. Quote
Recommended Posts