Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soncia ,mnie znowu zaskoczyla....pisalam ostatnio ,ze bez problemu zaakceptowala mojego znajomego...
wczoraj znajomy przyszedl skrecac szafke....Soncia reagowala na niego dobrze...po 2 godzinach cosik jej sie odwidzialo i na jego najmniejszy ruch startowala do niego by go dziabnac;) o podejsciu do mnie nawet nie mial co marzyc;) bo Sonia tylko czekala:diabloti:

Posted

Estrella napisał(a):
Cajus, a może mogłabym Ci pomóc z rozsyłaniem konta, co ? :)

Konto rozesłane. Bardziej przydałaby się pomoc przy rozsyłaniu pw.

Dziękuję wszystkim za zaglądanie do Sonii.

Opowiem Wam coś co mnie dziś spotkało. Mieliśmy kiedyś wspólnie z ilon_n sunieczkę na tymczasie. Córkę Sonii. Dusię. To było ponad pół roku temu. Dusia mieszkała sobie u ilon_n, ale zdarzało się, że w ciągu dnia była ze mną w pracy. I miałem wtedy klientów. Byłem u nich z Dusią kilka razy. Mają czteroletniego syna. Dziś byłem tam ponownie. Syn klientów przyjechał z mamą później. Jak mnie zobaczył powiedział:"Dzień dobry. A gdzie Dusia?" Możecie mi wierzyć, ale oczy mi się zeszkliły. Klienci nawet nie pamiętali imienia Dusi. A syn tak. Było coś takiego w tej chwili. Coś co sprawia, że chce się dalej pomagać.

Posted

Przelew zrobiony. Na kwotę 270 zł. 30 zł Arktyka otrzymała w dniu przywiezienia Sonii.

Teraz mi się przypomiło, że miałem Jej wysłać namiar na fundację sponsorującą sterylizację. Zapomniałem. Przepraszam. Dziś to zrobię.

Posted

[quote name='Cajus JB']Konto rozesłane. Bardziej przydałaby się pomoc przy rozsyłaniu pw.[/QUOTE]jak tylko będę miała troszkę więcej czasu, to porozsyłam wątek Sonii :)

Posted

Wpłata z pierwszego postu nie jest moja. Ostatnio oba moje psy wylądowały u weta i nie miałam wolnych środków, więc dopiero dziś robię przelew dla Soni.

Posted

latah napisał(a):
Wpłata z pierwszego postu nie jest moja. Ostatnio oba moje psy wylądowały u weta i nie miałam wolnych środków, więc dopiero dziś robię przelew dla Soni.

Poprawiłem. Nie było nicku przy wpłacie, dlatego tak założyłem. Błędnie jak widać.

Estrella napisał(a):
ja 2 razy wpłaciłam 35zł, a zapisane jest tylko raz
czyli razem 50zł jednorazowo w październiku i 10zł stałej za 2 miesiące

Estrella Twoja druga wpłata doszła 3.11. Części wpłat ( tych po 2.11) jeszcze nie umieściłem w pierwszym dlatego na razie jest tylko jedna Twoja. dziś wszystko uzupełnię.

U Sonii na razie wszystko ok.

Dziś piszę teksty.

Jutro proszę o zaglądnięcie i krytykę lub też nie.

Posted

Cajus napisał(a):
Estrella Twoja druga wpłata doszła 3.11. Części wpłat ( tych po 2.11) jeszcze nie umieściłem w pierwszym dlatego na razie jest tylko jedna Twoja. dziś wszystko uzupełnię.
a to przepraszam i dziękuję za objaśnienie :)

Posted

Nie dałem rady wczoraj. Ostatnie miesiące za dużo mnie kosztowały czasu. Organizm zaczyna mi się buntować.

Dziś dotarła wpłata od latah.

Jak dziś wszystkiego nie uzupełnię możecie mnie pogonić.