Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam, że ona jest z tych średnich. Ja nawet nie znam hotelików w tamtej stronie. Jedną suczkę mogła wziąć DIF, ale nie wiem czy to miesjce jest jeszcze wolne.

Posted

ja przypominam, że mam na koncie 125zł dla Sonii z bazarku, którego jeszcze nie rozliczyłam. Także pieniążki na razie zostawię u siebie, a jak już znajdzie się nowy DT to wpłacę. Chyba że będą potrzebne na transport, czy weta...

Posted

A czy Sonia jest zabrana z tego "oborowego hotelu"? Czytam tamten wątek i z nerwów mogłam przegapić tą informację...ale chyba nie jest to jasne.Natomiast zaginęły dwa staruszki,które nie widzą:-(... i ten straszny fakt odciąga uwagę .
Co więc z Sonią? Czy jest bezpieczna już?

Posted

ivette3 napisał(a):
A czy Sonia jest zabrana z tego "oborowego hotelu"? Czytam tamten wątek i z nerwów mogłam przegapić tą informację...ale chyba nie jest to jasne.Natomiast zaginęły dwa staruszki,które nie widzą:-(... i ten straszny fakt odciąga uwagę .
Co więc z Sonią? Czy jest bezpieczna już?

Niestety, z tego co zrozumiałam, Sonia została.

Posted

Została...czyli nie wiadomo co z nią....,aż do chwili kolejnego zabierania stamtąd reszty :( ...jakby było mało kłopotów z psimi nieszczęściami,to jeszcze takie dramaty muszą się dziać :(.
Trzymam kciuki za Sonię i resztę jej współtowarzyszy .

Posted

Dostałam PW od ajlii "Jeśli Sonia znajdzie jakiś chwilowy tymczas, to mogłabym ją przyjąć na początku kwietnia. Albo do domu, albo do murowanego, ogrzewanego kojca - zaleznie od jej relacji z innymi psami. Mam miejsca zaklepane przez starsze schorowane psy..."

Posted

Ajlii poratowała też nas z Reksiem :)
Słuchajcie - wszystkie 3 psy zabrane od Arktyki są pod kroplówkami - jeżeli możecie zabrać Sonię - nie ma na co czekać... Może Anię z Brodnicy poprosić o taki kilkudniowe przechowanie w hoteliku?

Posted

i co z biedną Sonią? ona tyle tragedii już przeżyła, cioteczki zabierzcie ją, do kwietnia został mniej niż tydzień, skoro były trzy opcje chwilowego dt, na pewno da się ją jakoś przechować nim stanie się tragedia czy zaginie jak dwa ślepaczki:( nie wiadomo czy też nie potrzebuje kroplówki...

Posted

beataczl napisał(a):
otrzymalam sms od Cajusa ze zabierze Soncie najpozniej w niedziele .czy nie moze ktos szybciej...?:-(

rano wybieram się tam po Sonię!
zwiozę ją chwilowo do Torunia.
jak nie znajdę innego chwilowego domu, to przechowam ją u siebie do wyjazdu do Ani.

Posted

ilon_n napisał(a):
rano wybieram się tam po Sonię!
zwiozę ją chwilowo do Torunia.
jak nie znajdę innego chwilowego domu, to przechowam ją u siebie do wyjazdu do Ani.

dziekuje po stokroc! :loveu:

toyota -Ona na zdjeciu taka dzika jest i przelekniona jakie ma spojrzenie ja juz lzy wylewam od wczoraj... u mnie w lozeczku spala
Arktyko! Ty sumienia ani serca nie masz...

furciaczek- mam nadzieje ze nic sie jej nie stanie do momentu odebrania . Martwie sie.

Posted

na szczescie tak! :multi: ilon_n zabrala Ja wczoraj do dt u znajomego weta w Toruniu i jeszcze ma szanse na DS (zalezy jak ,,pokocha " Pana bo wiemy jak sie kiedys zachowywala do mezczyzn)...
zdaje sie dosyc dobrze sie trzyma ,bedzie miala szczepienie na wirusówki .
do Pana weta dobrze sie zachowuje :smile::smile:

Posted

aaaale super!! a kaska będzie teraz na coś potrzebna? Bo jeżeli tak, to najwyżej przeleję na razie (większą) część, bez kaski za podgrzewacz usb, bo ciągle czekamy z Kalvą aż dojdzie...