Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i nas znowu zasypalo....jestesmy udoopieni:-( szczescie ze mam zapasy i dla psiakow i dla siebie. U mnie przed domem przez te wiatry i opady mam zaspy powyzej metra:angryy:
na razie nie odgarniam bo i tak zawiewa i popaduje...ledwo moge dostac sie do budynku z opalem. Zawialo mi calkiem kojec zewnetrzny i walczylam rano z odsypywaniem sniegu:(
Oczywiscie droga gminna zasypana , a drogowcow nie widac:mad:
Nawet psiakom nie chce sie wylazic na dwor....dziadek dzisiaj nie mogl sie przedostac przez zaspe ze spacerku do domu , bo on oczywiscie nie obejdzie dookola tylko na skruty;):evil_lol:wiec musialam kurdupla wyciagac z tej zaspy:p Pudliszonek wylazi tylko na siusiu i to jak najblizej co by za mocno w snieg nie musial wlazic, ach te psiaki:lol:
Jedynie jamniorek i Soncia suwa po tym sniegu tylko im dupska w gorze widac;)

Posted

Cajus JB napisał(a):
Jak będziesz czegoś potrzebować daj znać. Załatwi się.

Dzieki Jacku:) na razie radzimy sobie ,ale milo wiedziec ,ze w razie czego jest ktos kto pomoze:)

Posted

No to rozkręcamy ponownie wątek Sonii.

Doszła wpłata:
acha44 - 10 zł ( 06.11 )

Piszę z pamięci więc jak się pomyliłem co do kwoty to w nocy poprawię.

Brakuje 230 zł deklaracji stałych.

Do zapłacenia pozostaje 150 zł.

Posted

Jacku na pierwszej stronie zrobiles blad....;)
300 zł Opłata na DT od 20.10 do 19.11 ( 03.11 )
150 zł Opłata na DT od 20.11 do 19.12 ( 24.11 ) ( I rata )
winno byc
od 20.11-04.12

Posted

[quote name='Arktyka']Jacku na pierwszej stronie zrobiles blad....;)
300 zł Opłata na DT od 20.10 do 19.11 ( 03.11 )
150 zł Opłata na DT od 20.11 do 19.12 ( 24.11 ) ( I rata )
winno byc
od 20.11-04.12[/QUOTE]

Liczę cały miesiąc. Dlatego tak napisałem. Niestety na razie nie mogę dokonać pełnej wpłaty, dlatego rata. Za kilka dni będzie dobrze. :lol:

[quote name='beataczl']do Soni jeszcze zajrze :smile:[/QUOTE]

Co u Ciebie beataczl? :lol:

Posted

jestem u Soni :smile: :smile:

co u mnie? dzikusek szczeniaczek powrocil po 3 dniach nieobecnosci, jedzonko znika
jestem na etapie tropienia sladow
a tydzien temu -podczas poszukiwan lod sie zarwal pod Skate , potem pode mna wiec zaliczylismy kapiel w lodowatej wodzie...
za 3 podejsciem Go wyciagnelam, to bylo straszne

Posted

od tygodni chodze chora i sie nie moge wyleczyc,wiec roznicy nie czuje zbytnio... zeby sie pogorszylo

hm, z tym lodem to troche nie sprecyzowalam - ja weszlam dopiero jak Skate sie topil, zeby Go ratowac bo sam nie mogl wyjsc, myslalam ze da rade a niestety...
wkolo zywej duszy nie bylo , komorki tez nie mialam, ale to i tak na nic w tym wypadku komorka
wtedy wlazlam, no musialam przeciez , na poczatku po lodzie a potem sie zarwal wiadomo moja waga , ale juz przy Skate
takie te moje poszukiwania byly, bo teren niestety taki gdzie mieszkam i gdzie ,,dzikusek" przebywa\chowa sie

edit

chyba rzeczywiscie jednak pojde do lekarza...
troche mnie wystraszylas..

Posted

[quote name='beataczl']od tygodni chodze chora i sie nie moge wyleczyc,wiec roznicy nie czuje zbytnio... zeby sie pogorszylo

hm, z tym lodem to troche nie sprecyzowalam - ja weszlam dopiero jak Skate sie topil, zeby Go ratowac bo sam nie mogl wyjsc, myslalam ze da rade a niestety...
wkolo zywej duszy nie bylo , komorki tez nie mialam, ale to i tak na nic w tym wypadku komorka
wtedy wlazlam, no musialam przeciez , na poczatku po lodzie a potem sie zarwal wiadomo moja waga , ale juz przy Skate
takie te moje poszukiwania byly, bo teren niestety taki gdzie mieszkam i gdzie ,,dzikusek" przebywa\chowa sie

edit

chyba rzeczywiscie jednak pojde do lekarza...
troche mnie wystraszylas..[/QUOTE]

Beatko jestes wielka!:) ale nie powinnas lekcewarzyc swojego zdrowia, idz jak najszybciej do lekarza bo dzisiaj to roznie bywa:shake: Zycze Ci kochaniutka duzo zdrowka:cool3:

Posted

aha cioteczki nie wiem jak bedzie ze sterylizacja Sonci bo mam naprawde duze problemy z wydostaniem sie do cywilizacji....
dzisiaj znowu utknelam w zaspie bo przez pol godziny wiatr nawial snieg na droge...no i lopata musiala isc w ruch...jakos udalo mi sie odkopac....nie wiem czy bede ryzykowac bo w razie jakis komplikacji po sterylizacji bede miec problem z dojazdem do weta...
wiec mysle ze trzeba bedzie to troche przelozyc....wogole zastanawiam sie czy na okres zimowy nie zrezygnowac z prowadzenia dt bo mam duze problemy z wywiazywaniem sie z obowiazkow....chodzi mi o dojazdy do weta(szczepienia, kastracje itp.)

Posted

Doszła wpłata:

Pan Adam - 20 zł ( 08.12 )

Dziękuję w imieniu Sonii. :lol:

Sterylizacja Sonii jest już bardzo długo odkładana. Myślę, że warto ją przeprowadzić mimo wszystko.

Posted

Pojawiam sie z niekłamanym wstydem .....:oops::oops:Obiecałam jednorazową wpłate i zapomniałam ,,,,,,,
Przelałam dzisiaj na konto Jacka B.30 zł dla Soni .
Jeszcze raz przepraszam i zycze sunce aby te swieta okazały sie dla niej magia ,która wyczaruje jej kochanego człowieka

Posted

Nic się nie stało funia.

Doszły wpłaty:

funia - 30 zł ( 17.12 )
Cajus JB - 26 zł ( 17.12 )

Zawsze się zastanawiam jak mogę sam sobie wpłacać, ale mniejsza o to.

Jeszcze dziś uzupełnię pierwszy.

Arktyka jest trochę uwiązana problemem z samochodem. Nie da rady ze sterylizacją Sonii. Ustaliliśmy, że odbędzie się zaraz po Nowym Roku.