mru Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ***** mać!!!!! a tę trutkę wykluczyli? *&^&%^$%$##@$@# :(:(:(:(:(:(:( Quote
Majki1510 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 :-(:-(:-( zaciskam kciuki za polepszenie. Nijase trzym się mocno. MUSI być dobrze... Quote
mru Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 matko no ale to otworza go czy nie? i jesli tak to kiedy ach alezż to do dupy jest wszystko :( ten pies naprawde nie zasłużył :( bozeeee Quote
NiJaSe Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 wszelkie trutki zmieniaja obraz morfologii , bylyby zmiany w nerkach , wątrobie i innych organach wewnętrznych wiec nie widza sensu ale jak sie upre to zrobią. Moja wetka uważa ,że warto zaryzykowac , mówi ze jak bedziemy czekac to ryzyko jest takie same , a moze byc tak ze w jakims punkcie jest martwica jelita a tego nie bedzie widac na usg czy rtg Quote
mru Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 no ja bym cięła, co innego można? nic, tylko czekać a kurde nie ma sensu czekać przecież on umiera Quote
NiJaSe Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 taką decyzję podjęłam , Omen bedzie otwierany , myślą ze ok.13 bo najpierw muszą zbić mu temperature , zadzwonia do mnie co i jak trzymajcie kciuki , rany zabieg przy tak osłabionym organizmie to ryzyko wielkie ,ale rownie wielkim ryzykiem jest nic nie robic i czekac bo on sie meczy i to bardzo :(:(:(:( bede sie bała ten telefon odebrać ...:( Quote
Tymonka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 NiJaSe trzymaj się , musi się udać , nie może być inaczej . Dajesz radę finansowo?? Quote
NiJaSe Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Anja walic kase , najwazniejsze zeby mu pomogli , martwic bedziemy sie potem Quote
mru Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 tak, teraz najważniejsze żeby przeżył. gmina da 500 to zawsze coś... mniej do żebrania. eeeeeh Quote
Tymonka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Zmień może tytuł na coś w stylu , "psiak umiera , pomóżcie go wyleczyć , uratować " może więcej ludzi wejdzie ,zawsze to większe szanse na uzbieranie kasy . Quote
Ellig Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 NiJaSe napisał(a):Anja walic kase , najwazniejsze zeby mu pomogli , martwic bedziemy sie potem Przelalam 150.....Jak sie czuje Omen? Quote
NiJaSe Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Grzesiek dzwonil ,ze własnie u niego byl ....wygląda bardzo kiepsko , zbijają mu temperature , temp.spada , za jakies dwie godziny będą go otwierać Quote
MaDzIk27 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 NiJaSe jak dzwoniłaś do weterynarki to akurat u niej byłam i wszystko słyszałam :( ja jestem tak samo jak weterynarka za taką decyzją , A co do tego że drugi piedek wymiotuje do dobrze świadczy bo to znaczy że to nic strasznego tylko zapalenie wirusowe . A jeśli Martwisz się o to że jest z nim coraz gożej to może być też spowodowane osłabieniem organizmu po babesiozie :( więc miejmy nadzieje że to tylko wirus :shake::shake: Jesteśmy z wami sercem Quote
mru Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 NiJaSe napisał(a):Grzesiek dzwonil ,ze własnie u niego byl ....wygląda bardzo kiepsko , zbijają mu temperature , temp.spada , za jakies dwie godziny będą go otwierać dobrze, ze Grzesiek u niego był :( Quote
NiJaSe Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Ellig napisał(a):Przelalam 150.....Jak sie czuje Omen? Ellig kochana dziękuje własnie zaksiegowano u mnie na koncie MaDZIk trzymajcie kciuki mocno , innego pomysłu nie ma ,trzeba otwierać bo czekanie nic nie da :-( Quote
NiJaSe Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 mru napisał(a):dobrze, ze Grzesiek u niego był :( wziął ze szpitala cała historie i wszystkie wyniki ,jedzie jeszcze z tym to jakiegos lekarza sie skonsultować. Quote
Kociabanda2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Matko... ależ on musi cierpieć :( Trzymam kciuki, by operacja się udała! Co też może mu dolegać?... Oby zdołali go wyleczyć... Trzymaj się Omen! Quote
Plicha Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Matko, trzymam kciuki z całych sił za niego, i czekam na wiadomości :( Quote
Agmarek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Trzymaj sie chłopaku. Teraz w twoim życiu MUSI być już tylko lepiej. Quote
Panca Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ja tez trzymam kciuki za jego zycie...matko.....oby sie udalo.... Quote
NiJaSe Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Grzesiek był u dwóch innych wetów i dzwonił do jakiego weta w Polsce , wszyscy mówią ze otwierać .... oby tylko wytrzymał zabieg , on jest taki słabiutki :( Quote
Recommended Posts