Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matko no ale to otworza go czy nie? i jesli tak to kiedy ach alezż to do dupy jest wszystko :( ten pies naprawde nie zasłużył :( bozeeee

Posted

wszelkie trutki zmieniaja obraz morfologii , bylyby zmiany w nerkach , wątrobie i innych organach wewnętrznych wiec nie widza sensu ale jak sie upre to zrobią.
Moja wetka uważa ,że warto zaryzykowac , mówi ze jak bedziemy czekac to ryzyko jest takie same , a moze byc tak ze w jakims punkcie jest martwica jelita a tego nie bedzie widac na usg czy rtg

Posted

taką decyzję podjęłam , Omen bedzie otwierany , myślą ze ok.13 bo najpierw muszą zbić mu temperature , zadzwonia do mnie co i jak
trzymajcie kciuki , rany zabieg przy tak osłabionym organizmie to ryzyko wielkie ,ale rownie wielkim ryzykiem jest nic nie robic i czekac bo on sie meczy i to bardzo :(:(:(:(
bede sie bała ten telefon odebrać ...:(

Posted

Zmień może tytuł na coś w stylu , "psiak umiera , pomóżcie go wyleczyć , uratować " może więcej ludzi wejdzie ,zawsze to większe szanse na uzbieranie kasy .

Posted

NiJaSe napisał(a):
Anja walic kase , najwazniejsze zeby mu pomogli , martwic bedziemy sie potem

Przelalam 150.....Jak sie czuje Omen?

Posted

Grzesiek dzwonil ,ze własnie u niego byl ....wygląda bardzo kiepsko , zbijają mu temperature , temp.spada , za jakies dwie godziny będą go otwierać

Posted

NiJaSe jak dzwoniłaś do weterynarki to akurat u niej byłam i wszystko słyszałam :( ja jestem tak samo jak weterynarka za taką decyzją , A co do tego że drugi piedek wymiotuje do dobrze świadczy bo to znaczy że to nic strasznego tylko zapalenie wirusowe . A jeśli Martwisz się o to że jest z nim coraz gożej to może być też spowodowane osłabieniem organizmu po babesiozie :( więc miejmy nadzieje że to tylko wirus :shake::shake: Jesteśmy z wami sercem

Posted

NiJaSe napisał(a):
Grzesiek dzwonil ,ze własnie u niego byl ....wygląda bardzo kiepsko , zbijają mu temperature , temp.spada , za jakies dwie godziny będą go otwierać

dobrze, ze Grzesiek u niego był

:(

Posted

Ellig napisał(a):
Przelalam 150.....Jak sie czuje Omen?

Ellig kochana dziękuje własnie zaksiegowano u mnie na koncie

MaDZIk trzymajcie kciuki mocno , innego pomysłu nie ma ,trzeba otwierać bo czekanie nic nie da :-(

Posted

mru napisał(a):
dobrze, ze Grzesiek u niego był

:(

wziął ze szpitala cała historie i wszystkie wyniki ,jedzie jeszcze z tym to jakiegos lekarza sie skonsultować.

Posted

Grzesiek był u dwóch innych wetów i dzwonił do jakiego weta w Polsce , wszyscy mówią ze otwierać .... oby tylko wytrzymał zabieg , on jest taki słabiutki :(