Evelka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 To wspaniała wiadomość!:multi: Gratuluję i ogromnie się cieszę!:) Quote
maja602 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Bardzo się cieszę, że Tofik będzie miał swój dom. To taki symptyczny piesek. Czy to już pewna wiadość? Quote
Mysza2 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 jusstyna85 napisał(a):Toffik będzie miał stały domek,to zasługa Schroniska.Pani bardzo wrażliwa,ma już jamniczke na 3 łapkach., :multi::multi::multi::multi::multi: super wiadomości, bardzo się cieszę, zasługuje na to nasz przystojniak Quote
__Lara Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 jusstyna85 napisał(a):Toffik będzie miał stały domek,to zasługa Schroniska.Pani bardzo wrażliwa,ma już jamniczke na 3 łapkach. Gratuluję psince i cioteczkom :D :D :D Quote
andegawenka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A ja jak zwykle sceptyk. Czy ta Pani wie wszystko o Tofiku bo jeśli tak to się urżnę z radości i nie tylko wirtualnie, Otworzę szampana, jakiś stary mi się poniewiera po chałupie..słowo... Quote
ULKA12 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Andegawenka, Tofik już pakuje walizki więc możesz otwierać tego szampana:multi::multi: Quote
Mysza2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 andegawenka napisał(a):A ja jak zwykle sceptyk. Czy ta Pani wie wszystko o Tofiku bo jeśli tak to się urżnę z radości i nie tylko wirtualnie, Otworzę szampana, jakiś stary mi się poniewiera po chałupie..słowo... ULKA12 napisał(a):Andegawenka, Tofik już pakuje walizki więc możesz otwierać tego szampana:multi::multi: Justynka pisze że pani ma jamniczka Trójłapka. A ja to się urżnę połowicznie:popcorn::popcorn:, a całkowicie to jak jeszcze Puśka znajdzie domek Quote
andegawenka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ULKA12 napisał(a):Andegawenka, Tofik już pakuje walizki więc możesz otwierać tego szampana:multi::multi: Ula boję cieszyć, a łzy płyną jak groch. Na dogo powinien być założony wątek cudów, bo to cud prawdziwy . Mój podopieczny autystyczny Baguś i teraz Tofik....niesamowite.... Quote
diana79 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 wspaniale :multi::multi::multi: Tofiku powodzenia w nowym domku :loveu: Quote
Aliszcze Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 dziewczyny, no kurcze, gdybym w ciaży nie była to bym zaraz nalewkę cioci otworzyła!!! niedawno jeden z psiaków na którego parę złotych dawałam znalazł super dom, teraz Tofik.... aż płakać ze szczęścia mi się chcę:):):):) no i Tofik w dodatku dziewczynę bedzie mieć:D w prawdzie chłopak po kastracji, ale co laska, to laska :D popatrzeć przynajmniej będzie mógł :D Quote
maja602 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A co z jego okiem? Czy przed oddaniem do nowego domu Tofik będzie zdiagnozowany? Quote
Awit Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ojojoj!!!:-):-) Kiedy idzie do domku? Był sprawdzany, czy to jakiż znajomy domek, tak? Quote
Nevada Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ej, Tofisiu, jakby Cię kto pytał 3 miesiące temu, co dalej z Tobą będzie, to byś tylko cichutko zapłakał... a tu zobacz kochanie jak cudnie wszystko się odmieniło w Twoim życiu, ból i strach odeszły w zapomnienie, zwiedziłeś kawał świata :-), tylu wspaniałych ludzi na swojej drodze spotkałeś, teraz będziesz już wiedział, że nigdy nie wolno tracić nadziei tak bardzo się cieszę, bardzo martwi mnie tylko to oczko, chciałabym wiedzieć co to jest? Quote
ULKA12 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Z tego co ja wiem pani, która adoptuje Tofika wie o jego oczku i oczywiście będzie go leczyć, nie chce nas naciągać na koszty :-) Quote
maja602 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='ULKA12']Z tego co ja wiem pani, która adoptuje Tofika wie o jego oczku i oczywiście będzie go leczyć, nie chce nas naciągać na koszty :-)[/QUOTE] Ładnie ze strony tej Pani. Quote
Mysza2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Wpłynęły pieniązki od: Maja602 - 20 zł Lucyna - 15 zł Quote
Kapsel Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ale wieści :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja też sobie chlapnę, z takiej okazji to nawet w pracy się podłożę :drinka:Ale wiadomośĆ....[U][B]BOMBOWA NORMALNIE[/B][/U] :cunao::cunao::cunao: Quote
Gisic87 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Znowu zaglądam tu z doskoku a tu takie wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Super Tofik będzie miał domek no normalnie aż nie wierzę, nawet nie wiecie jak się cieszę on przecież jak najbardziej na to zasługuje:loveu::loveu::loveu: A kiedy Tofik jedzie do nowego domku? Quote
Mysza2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A pamiętacie cioteczki jak się wszystkie łamałyśmy czy niepotrzebnie nie męczymy psa i tylko nie przedłużamy jego cierpienia, ja to się jeszcze nie mogę nacieszyć i do końca uwierzyć. :multi::multi::multi: Quote
monikapf Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No właśnie kiedy mały idzie do domku ? Quote
jusstyna85 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Pani wie o wszystkim.Transport jest na niedziele na 8 00,Ulka zobowiązała sie dowieźć za zwrot kosztów,więc bardzo jej dziękuje.Na 7 30 musi byc,będzie czipowany i będzie paszport wypisywany. Nie ma sie czym martwić,dom jest sprawdzony i pewny Quote
andegawenka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Mysza2']A pamiętacie cioteczki jak się wszystkie łamałyśmy czy niepotrzebnie nie męczymy psa i tylko nie przedłużamy jego cierpienia, ja to się jeszcze nie mogę nacieszyć i do końca uwierzyć. :multi::multi::multi:[/QUOTE] Pamiętamy Myszko,wszystko i otwartą ranę i czy ciąć czy nie a jesli ciąć to na jakiej długości.....te nasze dylematy.... ja jeszcze nie za bardzo wierzę ze domek jest... Quote
__Lara Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Strasznie się cieszę :D :D :D szczęśliwe zakończenie :D Quote
Nevada Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 wszystko pamietamy :-) i zdejmowanie szwów, i cudne opisy Gisic kiedy śłedziłyśmy jak sobie radzi na trzech krótkich łapuchnach, i jak jej podsikiwał tu i ówdzie :-) i że się zaznajomił z zagraniczną papugą i jak dołki kopał Uli w ogrodzie... a ta Pani do której jedzie teraz, do swojego domku, na pewno cudowna jest i wielki szacunek za to, że postanowiła zaopiekować się Tofinkiem, dzękujemy Quote
wojtuś Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Strasznie sie Kochani cieszę:) Czasami zdarzają sie cuda... i to jest cud:) Tofiku tyle było z Tobą do myślenia- teraz wiemy że warto:loveu: Wszystkim :loveu: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :loveu: Quote
Recommended Posts