Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Toffik będzie miał stały domek,to zasługa Schroniska.Pani bardzo wrażliwa,ma już jamniczke na 3 łapkach.
,
:multi::multi::multi::multi::multi: super wiadomości, bardzo się cieszę, zasługuje na to nasz przystojniak

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Toffik będzie miał stały domek,to zasługa Schroniska.Pani bardzo wrażliwa,ma już jamniczke na 3 łapkach.

Gratuluję psince i cioteczkom :D :D :D

Posted

andegawenka napisał(a):
A ja jak zwykle sceptyk. Czy ta Pani wie wszystko o Tofiku bo jeśli tak to się urżnę z radości i nie tylko wirtualnie, Otworzę szampana, jakiś stary mi się poniewiera po chałupie..słowo...

ULKA12 napisał(a):
Andegawenka, Tofik już pakuje walizki więc możesz otwierać tego szampana:multi::multi:

Justynka pisze że pani ma jamniczka Trójłapka.
A ja to się urżnę połowicznie:popcorn::popcorn:, a całkowicie to jak jeszcze Puśka znajdzie domek

Posted

ULKA12 napisał(a):
Andegawenka, Tofik już pakuje walizki więc możesz otwierać tego szampana:multi::multi:

Ula boję cieszyć, a łzy płyną jak groch. Na dogo powinien być założony wątek cudów, bo to cud prawdziwy . Mój podopieczny autystyczny Baguś i teraz Tofik....niesamowite....

Posted

dziewczyny, no kurcze, gdybym w ciaży nie była to bym zaraz nalewkę cioci otworzyła!!! niedawno jeden z psiaków na którego parę złotych dawałam znalazł super dom, teraz Tofik.... aż płakać ze szczęścia mi się chcę:):):):) no i Tofik w dodatku dziewczynę bedzie mieć:D w prawdzie chłopak po kastracji, ale co laska, to laska :D popatrzeć przynajmniej będzie mógł :D

Posted

ej, Tofisiu, jakby Cię kto pytał 3 miesiące temu, co dalej z Tobą będzie, to byś tylko cichutko zapłakał... a tu zobacz kochanie jak cudnie wszystko się odmieniło w Twoim życiu, ból i strach odeszły w zapomnienie, zwiedziłeś kawał świata :-), tylu wspaniałych ludzi na swojej drodze spotkałeś, teraz będziesz już wiedział, że nigdy nie wolno tracić nadziei
tak bardzo się cieszę, bardzo
martwi mnie tylko to oczko, chciałabym wiedzieć co to jest?

Posted

[quote name='ULKA12']Z tego co ja wiem pani, która adoptuje Tofika wie o jego oczku i oczywiście będzie go leczyć, nie chce nas naciągać na koszty :-)[/QUOTE]

Ładnie ze strony tej Pani.

Posted

Ale wieści :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja też sobie chlapnę, z takiej okazji to nawet w pracy się podłożę :drinka:Ale wiadomośĆ....[U][B]BOMBOWA NORMALNIE[/B][/U] :cunao::cunao::cunao:

Posted

Znowu zaglądam tu z doskoku a tu takie wspaniałe wieści:multi::multi::multi:
Super Tofik będzie miał domek no normalnie aż nie wierzę, nawet nie wiecie jak się cieszę on przecież jak najbardziej na to zasługuje:loveu::loveu::loveu:
A kiedy Tofik jedzie do nowego domku?

Posted

A pamiętacie cioteczki jak się wszystkie łamałyśmy czy niepotrzebnie nie męczymy psa i tylko nie przedłużamy jego cierpienia, ja to się jeszcze nie mogę nacieszyć i do końca uwierzyć. :multi::multi::multi:

Posted

Pani wie o wszystkim.Transport jest na niedziele na 8 00,Ulka zobowiązała sie dowieźć za zwrot kosztów,więc bardzo jej dziękuje.Na 7 30 musi byc,będzie czipowany i będzie paszport wypisywany.

Nie ma sie czym martwić,dom jest sprawdzony i pewny

Posted

[quote name='Mysza2']A pamiętacie cioteczki jak się wszystkie łamałyśmy czy niepotrzebnie nie męczymy psa i tylko nie przedłużamy jego cierpienia, ja to się jeszcze nie mogę nacieszyć i do końca uwierzyć. :multi::multi::multi:[/QUOTE]
Pamiętamy Myszko,wszystko i otwartą ranę i czy ciąć czy nie a jesli ciąć to na jakiej długości.....te nasze dylematy.... ja jeszcze nie za bardzo wierzę ze domek jest...

Posted

wszystko pamietamy :-) i zdejmowanie szwów, i cudne opisy Gisic kiedy śłedziłyśmy jak sobie radzi na trzech krótkich łapuchnach, i jak jej podsikiwał tu i ówdzie :-) i że się zaznajomił z zagraniczną papugą i jak dołki kopał Uli w ogrodzie...
a ta Pani do której jedzie teraz, do swojego domku, na pewno cudowna jest i wielki szacunek za to, że postanowiła zaopiekować się Tofinkiem, dzękujemy

Posted

Strasznie sie Kochani cieszę:)
Czasami zdarzają sie cuda... i to jest cud:)
Tofiku tyle było z Tobą do myślenia- teraz wiemy że warto:loveu:

Wszystkim :loveu: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :loveu: