Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja sobie pozwolę wieczorem na zdrowie dla Tofika i na nową drogę , a co:drinka:
I wszystkim kochanym sponsorom Tofka też postawię :drink1::drink1::drink1:
A dla Gisic i Uli :Rose::Rose::Rose::Rose:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mógłby mi ktoś dokładnie powiedzieć kiedy jedzie Tofik czy w sobotę czy w niedzielę i o której? Nie wiem też czy mam go zawozić do Rudy czy nie? Bardzo proszę o informację pod numerem telefonu 660436321 lub 517251148. Nie wiem po prostu jak sobie dzień ustawić. :-)

Posted

Pojechał:placz: Przyjechała po niego osobiście Justynawolontariat i zabrała go do siebie, tam prześpi noc i z samego rana jedzie do swojego nowego, wspaniałego domku:loveu:

Posted

[quote name='ULKA12']Pojechał:placz: Przyjechała po niego osobiście Justynawolontariat i zabrała go do siebie, tam prześpi noc i z samego rana jedzie do swojego nowego, wspaniałego domku:loveu:[/QUOTE]

Uleńko z takiego powodu ryczeć Ci pozwalam do woli....Nie wierzyłam, takie rzeczy się po prostu n i e z d a r z a j ą:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='andegawenka']Uleńko z takiego powodu ryczeć Ci pozwalam do woli....Nie wierzyłam, takie rzeczy się po prostu n i e z d a r z a j ą:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Zgadzam się w pełni :D rycz mała, rycz :D :D :D :D

Posted

Wytarmosiłam za wszystkie czasy, ale Tofik zdrajca jak tylko mu założyłam szeleczki ochoczo potuptał za Justyną nawet za mną się nie oglądając, czuję się zraniona jego zachowaniem:placz:

Posted

Nie płacz, on myslał, że tylko do sklepiku po mięsko na obiad jadą i zaraz wrócą, a dodatkowo to justyna na pewno spsikała się perfumami o zapachu parówki :-) i dlatego tak podreptał, a teraz to już pewnie Cię wygląda zdziwiony, gdzieżeś to się zapodziała....?

Posted

[quote name='ULKA12']Wytarmosiłam za wszystkie czasy, ale Tofik zdrajca jak tylko mu założyłam szeleczki ochoczo potuptał za Justyną nawet za mną się nie oglądając, czuję się zraniona jego zachowaniem:placz:[/QUOTE]
Nie becz, Tofik zaufał wszystkim którzy się nim zajmowali, może przeczuwał że jest zabierany do swojego domku:)
Miałem szczyla Dianę przez 10 dni, a jak jechała do swojego super domku, to tylko głos mi się łamał... no facet musi być "twardy".. ale wcale tak nie jest:)
Dzięki Ulka:loveu:

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images49.fotosik.pl/322/0790a39cf03c1513med.jpg[/IMG][/URL]

Powodzenia Tofiiku.
Mam nadzieję, że czasami dostaniemy zdjęcie Tofika z uroczo uśmiechniętym pyszczkiem.

Posted

Tofik droge do Rudy zniósł bardzo dobrze nieco był zaskoczony w samochodzie, ze przez tylne szyby nic nie widzi bo przyciemnione ale znalazł sobie miejsce na srodku i patrzył przez przednią. W domu super moja Puska go przywitała, Tofikowi też się chyba spodobała bo przez godzinę za nia chodził, żałuję że zemnie taki sklerotyk i nawet aparatu nie miałam został w schronisku. Grzecznie przespał noc a rano o 8 pojechał do swojego domu.

Zdjęcia będą ale trochę cierpliwości jego nowa pani i koleżanka jamniczka równie bez łapki muszą się poznać, nikt przez pierwsze dni nie mysli o aparacie o sesji, każdy jest zafascynowany tym co nowe.

Tak, że proszę o wyrozumiałość i cierpliwość.

Dziękuję wszystkim za opiekę nad Toficzkiem powiem szczerze psiak naprawdę odżył zrobił się bardzo pogodnym i wesołym psiskiem :)

Posted

Nie było mnie od piątku przy kompie i tak się cieszę że przystojniak już pojechał do domku. Uleńko nie płacz, tak to jest co się człowiek przywiąże to musi rozstawać:(
Cieszmy się wszyscy, że ma swój domek. To czekamy z nieciepliwością na kolejne relacje i foty oczywiście, :multi::multi::multi:
o zmianę tytułu musimy poprosić Jysstynę85, wiem że ma problemy z wejściem na dogo

Posted

Niech Tofikowi się wiedzie jak najlepiej:loveu: Normalnie dalej nie wierzę i mam nadzieje że za jakiś czas zobaczymy zdjęcia z nowego domku, na razie niech trwa zapoznawanie psiaków.

A ja mam jeszcze pytanie z innej beczki co z pieniążkami które zostały na koncie Tofika? Ja tak nieśmiało myślę chociaż nic nie wpłacałam że jeśli wpłacający wyrażą zgodę można by wspomóc inną biedę a nawet kilka mniejszymi kwotami co wy na to?:oops: