ULKA12 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Nie da się zaprzeczyć, że miło by było mieć jakieś informacje. Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Ja słyszałam,że Justyna_wolontariat była u niego,widziała go i wygłaskała. Quote
andegawenka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jusstyna85 napisał(a):Ja słyszałam,że Justyna_wolontariat była u niego,widziała go i wygłaskała. o dzieki, tyle mały przeszedł. ciesze sie:multi: Quote
Mysza2 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 jusstyna85 napisał(a):Ja słyszałam,że Justyna_wolontariat była u niego,widziała go i wygłaskała. A nie zrobiła żadnych zdjęć? Nie ukrywam że często o nim myślę i bardzo chciałabym wiedzieć że jest mu dobrze Quote
Odi Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Mysza2']A nie zrobiła żadnych zdjęć? Nie ukrywam że często o nim myślę i bardzo chciałabym wiedzieć że jest mu dobrze[/QUOTE] Dokładnie, spotkałam się już z info typu "Justyna_wolontariat wygłaskała", no i na co to jest dowód. Tofika wywieziono do Niemiec i przepadł, ale oczywiście pisać o tym nie można. Za swoją pomoc dostałam w podzięce bana, gdyż napisałam prawdę o handlarach wywożących Psy do Niemiec. Quote
andegawenka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Chyba już nic nie poradzimy....mając nadzieję że mały ma się dobrze... Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Mnie nie pytajcie.Piszę to,co wiem.Justyna_wolontariat co parę miesięcy jeździ do Niemiec i odwiedza przy okazji wyadoptowane psy. Miałam wielokrotnie dowody w postaci zdjęć.Czy zrobiła zdj. temu psu,to nie mam pojęcia.Zapytajcie na pw,bo na pewno tu nie zagląda. Po co miałaby skazywac go na śmierć,czy cierpienie, wiedząc że jest poza schronem i niczego od schronu nie oczekujemy. Przy okazji, proszę zajrzyjcie.12 letnia dziewczynka umiera na raka,ratunkiem jest chemia,do której brakuje 12 tys, zł http://www.dogomania.pl/threads/220939-%C5%BBYCIE-dziecka-12-tys.-z%C5%82-DRAMAT-DZIECKA-z-nowotworem?p=18376516#post18376516 Quote
andegawenka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='Justyna_wolontariat']Nie każdy tego samego dnia i kilka dni po adopcji biega za psem z aparatem i ta pani taka nie jest psa nie stresuje. Zdjęcia zrobiła wczoraj dziś mi wysłała, Koleżanka Tofika zadowolona z towarzysza, Tofik też. Napisała krótko wszystko wporządku Tofik dużo czasu spędza na ogrodzie wszystko go interesuje krótkie spacerki juz też zaliczył po okolicy sąsiedzi Toika poznali i bardzo go polubili w domu jeszcze ani razu nie nasikał jest bardzo grzeczny. Na koniec pani dodała, ze bardzo dziękuje nam wszystkim za opiekę i szansę dzięki czemu ma tak wspaniałego psa. Ja osobiscie bardzo się cieszę, że na stare lata ktoś go pokochał dał mu dom i akceptuje go takim jaki jest poza tym pani ma duże doswiadczenie bo ma suczkę jamnikowatą z 3 łapkami dom dostosowany do psów Uważam że chyba lepszy dom by mu się Może tak może nie?...w dobie internetu zeby wiesci nie było? mają się za takich cywilizowanych...... Quote
Mysza2 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 andegawenka napisał(a):Może tak może nie?...w dobie internetu zeby wiesci nie było? mają się za takich cywilizowanych...... Nic dodać nic ująć:( Quote
Mysza2 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Bardzo to smutne dla wszystkich, którzy zaangażowali się w pomoc, że żadnych wiadomości nie ma Quote
andegawenka Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Bardzo to smutne dla wszystkich, którzy zaangażowali się w pomoc, że żadnych wiadomości nie ma Dzięki Elu. Gdzieś mi wątek zniknął Trójłapka. Nie ma Elu i myślę że już nigdy nie będzie :( Quote
Recommended Posts