Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja słyszałam,że Justyna_wolontariat była u niego,widziała go i wygłaskała.

A nie zrobiła żadnych zdjęć?
Nie ukrywam że często o nim myślę i bardzo chciałabym wiedzieć że jest mu dobrze

Posted

[quote name='Mysza2']A nie zrobiła żadnych zdjęć?
Nie ukrywam że często o nim myślę i bardzo chciałabym wiedzieć że jest mu dobrze[/QUOTE]

Dokładnie, spotkałam się już z info typu "Justyna_wolontariat wygłaskała", no i na co to jest dowód.
Tofika wywieziono do Niemiec i przepadł, ale oczywiście pisać o tym nie można.
Za swoją pomoc dostałam w podzięce bana, gdyż napisałam prawdę o handlarach wywożących Psy do Niemiec.

Posted

Mnie nie pytajcie.Piszę to,co wiem.Justyna_wolontariat co parę miesięcy jeździ do Niemiec i odwiedza przy okazji wyadoptowane psy.

Miałam wielokrotnie dowody w postaci zdjęć.Czy zrobiła zdj. temu psu,to nie mam pojęcia.Zapytajcie na pw,bo na pewno tu nie zagląda.

Po co miałaby skazywac go na śmierć,czy cierpienie, wiedząc że jest poza schronem i niczego od schronu nie oczekujemy.

Przy okazji, proszę zajrzyjcie.12 letnia dziewczynka umiera na raka,ratunkiem jest chemia,do której brakuje 12 tys, zł
http://www.dogomania.pl/threads/220939-%C5%BBYCIE-dziecka-12-tys.-z%C5%82-DRAMAT-DZIECKA-z-nowotworem?p=18376516#post18376516

• 1 year later...
Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']Nie każdy tego samego dnia i kilka dni po adopcji biega za psem z aparatem i ta pani taka nie jest psa nie stresuje.

Zdjęcia zrobiła wczoraj dziś mi wysłała, Koleżanka Tofika zadowolona z towarzysza, Tofik też. Napisała krótko wszystko wporządku Tofik dużo czasu spędza na ogrodzie wszystko go interesuje krótkie spacerki juz też zaliczył po okolicy sąsiedzi Toika poznali i bardzo go polubili w domu jeszcze ani razu nie nasikał jest bardzo grzeczny. Na koniec pani dodała, ze bardzo dziękuje nam wszystkim za opiekę i szansę dzięki czemu ma tak wspaniałego psa.

Ja osobiscie bardzo się cieszę, że na stare lata ktoś go pokochał dał mu dom i akceptuje go takim jaki jest poza tym pani ma duże doswiadczenie bo ma suczkę jamnikowatą z 3 łapkami dom dostosowany do psów Uważam że chyba lepszy dom by mu się

Może tak może nie?...w dobie internetu zeby wiesci nie było? mają się za takich cywilizowanych......

• 1 year later...
  • 7 months later...
Posted

Bardzo to smutne dla wszystkich, którzy zaangażowali się w pomoc, że żadnych wiadomości nie ma

Dzięki Elu. Gdzieś mi wątek zniknął Trójłapka.

Nie ma Elu i myślę że już nigdy nie będzie :(