Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę się doczekać na wiadomości

Niech się ten biedak jakoś trzyma.
Cioteczki już sporo filmów z bazarku wylicytowały. byłoby na transport albo jakieś leki.

Posted

Tofik już po operacji, widziałam go jak jeszcze spał na lecznicy , operacja przebiegła bez żadnych niespodzianek i komplikacji, łapkę ma naprawde wysoko obciętą . Jak go inspektor brał na ręce, żeby zawieźć do schroniska zawarczał sobie cicho pod nosem . Czyli pomału dochodził do siebie - cały Tofik :)

Posted

Uff, to chociaż tyle dobrego w tym całym niedobrym. Tak sobie po cichutku marzę że może jego ogólny stan organizmu się poprawi jak nie będzie walczył z ciągłym stanem zapalnym tej biednej łapiny:shake::shake::shake:

Posted

kaa napisał(a):
Tofik już po operacji, widziałam go jak jeszcze spał na lecznicy , operacja przebiegła bez żadnych niespodzianek i komplikacji, łapkę ma naprawde wysoko obciętą . Jak go inspektor brał na ręce, żeby zawieźć do schroniska zawarczał sobie cicho pod nosem . Czyli pomału dochodził do siebie - cały Tofik :)

Teraz już będzie tylko lepiej. Trzymaj się malutki ;):loveu:

Posted

Wpłynęło 30 zł od Kaczadupka wraz z życzeniami zdrowia dla Tofika
Bardzo cioteczce dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Aktualne rozliczenia w 2 poście

Posted

Justyna odpisałam Ci na pw ale zapytam tutaj jeśli chodzi o hotel czy już jakiś konkretny bierzecie pod uwagę? Jeśli tak jaki jest czas oczekiwania na miejsce bo wiadomo dogomaniackie hotele przepełnione i kolejki do nich a do tego Tofik w związku z amputacją łapki potrzebuje większej uwagi i opieki

Posted

jusstyna85 napisał(a):
czy ktoś nie mógłby sie nim zająć do czasu znalezienia hoteliku?

Podnoszę, piesek po amputacji łapki nie powinien po operacji siedzieć w schronisku.