Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewexoxo napisał(a):
IVV kostka bulionowa pachnie, ale trzeba uważać, bo zawiera dużo soli. u mnie sprawdziło się pokrojone w kawałki mięsko (najlepiej pierś z kurczaka), roztarte widelcem ze sporą ilością wody - taki delikatny bulionik.

a mięsko możesz zmiksować, bo łatwiej przełykać przy bolącym gardle.
Życzę zdrówka i spokojnej nocki.

Posted

kielaczka napisał(a):
Potrzeba jeszcze deklaracji? Udało się załatwić hotelik/dt? Mogę wspomóc biedaka 10zł/mies.

Potrzeba jeszcze 20 zł stałych, tak że bardzo będziemy wdzięczni za wspomożenie. Dziewczyny wybiorą hotelik jak będzie wiadomo czy będzie ta amputacja czy nie. Tofik ma być konsultowany w poniedziałek przez 3 chirurgów.
Bardzo dziękujemy za chęć pomocy :loveu::loveu::loveu::loveu: kochanej cioteczce:multi::multi::multi::multi:
To dopisuję do stałych deklaracji. Zaraz wklejam rozliczenie. Muszę poprosić Justynę , żeby wklejała ze stale zaktualizowanie do drugiego postu bo wklejając je co chwilę na bieżąca zaśmiecam wątek

Posted

DEKLARACJE stałe: wpłynęło
10 zł Mysza2 wpł 10
30 zł Andegawenka wpł 30
20 zł Mroowa
20 zł Odi wpł 20
10 zł Wojtuś
10 zł Aliszcze wpł 20
15 zł Lucyna wpł 15
20 zł Kaas1 wpł 20
20 zł Nevada wpł 20
10 zł vega36 wpł 10
15 zł Ulka 1108
10 zł Germaine
10 zł Li1
20 zł Maja602
60 zł Elcia
10 zł Kielaczka

290 zł razem stałych wpł 145

JEDNORAZOWE: wpłynęło
20 zł Ilon_n wpl 20
50 zł Kapsel wpł 50
20 zł Iremos wpł 20
10 zł Miła od Gucia wpł 10
10 zł Kakadu wpł 10
15 zł Lolalola
30 zł Marzenkap wpł 30
150 zł Taks wpł 150
10 zł Lu-Gosiak
10 zł Shania
coś...Kaczadupka
60 zł Ela40 (3 mies. po 20 zł) wpł 40
10 zł lawinka wpł 20
coś...Mc_Mother
coś Magda
coś IVV
10 Ewexoxo wpł 10
Ma6da jak wyadoptuje swojego podopiecznego (być może stała)
miesiek89 wpł 20
aimez_moi wpł 15
Jolanta08 wpł 30
10 zł Maja602
60 zł Nasze Bassety wpł 60
razem jednorazowe wpł 485
dziękujemy
Jeśli kogoś pominęłam to bardzo proszę o sprostowanie

Posted

Przelew dla Tofika w drodze,z tego co widzę to może się chłopak pakować :loveu:Pamiętajcie,że dopóki nie uzbieracie pełnych deklaracji zawsze wspomogę psiaka groszem ( a zaglądać będę często )

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Przelew dla Tofika w drodze,z tego co widzę to może się chłopak pakować :loveu:Pamiętajcie,że dopóki nie uzbieracie pełnych deklaracji zawsze wspomogę psiaka groszem ( a zaglądać będę często )

maja602 napisał(a):
Wpłaciłam 30zł. - zdeklarowane 20 zł. i jdnorazowo 10zł.
:loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo bardzo dziękujemy cioteczkom. Maja dopisuję 10 do jednorazowych:loveu::loveu:

Posted

Shania napisał(a):
Ja wpłacę tylko niech kasa wpadnie na konto...porażka dom ma stały dla dt mojego ale jakiś niepewny koszmar....:-(:-(:-(

Tofik pięknie dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu:
Jak niepewny to może lepiej się wstrzymać?

Posted

Mroowa napisał(a):
Zgodnie z umową przelew już zasówa do Toffika:)

Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Mróweczko jednak mam sklerozę :):)

Posted

IVV napisał(a):
Mysza ,a jak twoja sunia? pila cos dzis?

Dzięki za troskę. Nawet dzisiaj wieczorem zjadła trochę ryżu z kurczakiem i jarzynami. Dzisiaj wieczorem jest o niebo lepsza bo rano też ją szarpały torsje, a ja musiałam iśc do pracy i ją zostawić. Nawet kołami do góry już się wyłożyła na trochę, trochę pije i chętna jest do głaskania. Wczoraj wyraźnie unikała dotyku, to chyba od gorączki. Byłam u weta na kolejnym zastrzyku. Widać że leki zaczęły działać.
Mam nadzieję że idzie ku lepszemu.

Posted

no to sie ciesz,ze juz mialas przelom choroby...jak dziewczyna je i pije to bedzie juz tylko lepiej:)

czekamy na wiadomosci o Tofiku:)

Posted

Tofik mieszka niezmiennie w biurze, wciąż są zmieniane opatrunki i podawany antybiotyk , dodatkowo dostaje opatrunki żelowe . Wydaje się że na razie łapka jest bez zmian , ani nie widać żeby to się specjalnie goiło ani pogarszało. Jednego się Tofik nauczył , można go brać bez większych oporów na ręce. :) Poza tym większość czasu przesypia obok koszyka w biurze.