Mysza2 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Miła od Gucia napisał(a):Miłośnicy Bassetów forum Nasze Bassety - zadeklarowało jednorazową wpłatę na pomoc dla psiuńka. W poniedziałek wyślę pieniążki w imieniu forum - 60 zł. Czy mam słać na to samo konto, na które już wpłacałam. Trzymamy kciuki za Was, za wszystko co robicie, żeby ratować psinę i znaleźć domek. Tofik Bardzo dziękuje Miłośnikom Bassetów :loveu::loveu::loveu::loveu: i zdrową łapę podaje. Nr konta ten sam Quote
Mysza2 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wpłynęło dzisiaj: 20 Lawinka 20 Odi 60 Nasze Bassety Bardzo dziękujemy, Aktualne rozliczenie na str 49 post nr 481, Nie mogę wstawić na pierwszej stronie bo to post Justyny a nie chcę co chwilę wklejać na nowo bo to niepotrzebnie wydłuża wątek. Na razie będę aktualizować na str 49. Quote
jusstyna85 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Mysza2 napisał(a):Wpłynęło dzisiaj: 20 Lawinka 20 Odi 60 Nasze Bassety Bardzo dziękujemy, Aktualne rozliczenie na str 49 post nr 481, Nie mogę wstawić na pierwszej stronie bo to post Justyny a nie chcę co chwilę wklejać na nowo bo to niepotrzebnie wydłuża wątek. Na razie będę aktualizować na str 49. jeśli chcesz,to możesz przejąć 1. lub 2. post...dla mnie to żaden problem... Quote
Mysza2 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 jusstyna85 napisał(a):jeśli chcesz,to możesz przejąć 1. lub 2. post...dla mnie to żaden problem... Może drugi ale jak to się robi? Quote
Pianka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Mysza2']Może drugi ale jak to się robi? Post drugi juz jest twój. O zmiany postów się pisze do moderatora. Quote
Mysza2 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Pianka']Post drugi juz jest twój. O zmiany postów się pisze do moderatora. Dziękuję bardzo. Aktualne rozliczenia będą zawsze w 2 poście Quote
wojtuś Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Odwiedzam Tofika:) Może dzisiaj dowiemy się co postanowili weci w sprawie łapki. Zuzia dziękujemy za wiadomości o psiakach z amputowanymi łapkami:) Quote
kielaczka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wyślijcie mi proszę pw z numerem konta. Chciałabym wpłacić zadeklarowaną kwotę... Quote
Mysza2 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 kielaczka napisał(a):Wyślijcie mi proszę pw z numerem konta. Chciałabym wpłacić zadeklarowaną kwotę... Już wysłane. Mam nadzieję że doczekamy się dzisiaj na jakieś wiadomości o Tofiku. Quote
kaa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Mysza2 napisał(a):Już wysłane. Mam nadzieję że doczekamy się dzisiaj na jakieś wiadomości o Tofiku. Bardzo mi przykro ale ja nie mam dziś żadnych wiadomości o Tofiku, nie byłam w schronisku, trzeba poczekać aż się Justyna - wolontariat wypowie na ten temat . Quote
Mysza2 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 kaa napisał(a):Bardzo mi przykro ale ja nie mam dziś żadnych wiadomości o Tofiku, nie byłam w schronisku, trzeba poczekać aż się Justyna - wolontariat wypowie na ten temat . Dzięki Kasiu:) , no to czekamy cierpliwie:) Quote
Kapsel Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Justyna :diabloti::diabloti::diabloti: gdzie jesteś????? Czekaja wszyscy na Ciebie!!!!! :cool3::cool3::cool3: Quote
Justyna_wolontariat Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dziewczyny co ja mam wam napisać:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Dziś rozmawiałam z wetem Tofik nawet teraz jak chodzi to się czasem przewraca a podpiera się na końcówce łapy Moim zdaniem ten psiak całkowicie bez łapy nie ma najmniejszych szans Była też dziś w schronisku BajkaB z swoja suczką bez tylnej łapki i Supełkiem który wygląda ślicznie Stwierdziła to samo, ze bez łapki to on sobie nie poradzi. Czy ktoś wie jak szukać takiej protezy Gdzie??? Wet też mówi by spróbować z protezą ale w warunkach domowych bez schodów :-(:-(:-(:-(:-( Quote
Mysza2 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 :-(:-(:-( A wet nie wie gdzie szukać takich protez? Ja popytam. W internecie z tego co patrzyłam to tylko jakieś bzdety na zasadzie sensacji. Mój wet mówił że odradza protezę i że konia z rzędem temu co psa nauczy z niej korzystać. Bedę w każdym razie pytać i szukać.:-(:-(:-( Justynko, a oglądalo go tych 3 chirurgów czy nie? Quote
andegawenka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Przecież on bedzie chciała się tego pozbyć to i kołnierz trzeba zakładać.... Quote
Recommended Posts