Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy jeszcze jedną stałą deklarację 20 zł od Maja602 cyt maila
"Dzięki za odpowiedź. Wiem że znalezienie domu dla Tofika graniczy z cudem ale cuda też się podobno zdarzają. Damy mu szansę z zrobimy w odpowiednim czasie ogłoszenia. W chwili obecnej mogę zadeklarować 20zł. misięcznie natomiast będę wpłacała ile będę mogła jednak nie mniej niż 20zł. Oczywiście trzba zebrać stałą kwotę na opłaty miesięczne a jednorazowe będą na leki i nne jego potrzeby.
Zatem deklaruję 20 zł. miesięcznie na Tofikowy DT. Poproszę nr konta i inne dane do wpłaty.
Maja"
bardzo bardzo bardzo dziekujemy :multi::multi::multi::multi:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Miła od Gucia napisał(a):
Kochani, ja tak się nieśmiało wtrącę, gwoli formalności. Jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże.
Jak wiecie, ja prowadzę konto bassecie. I zasięgałam informacji w tej sprawie.

I dlatego też dla dobra Myszy2, wszyscy, którzy zasilacie Tofika, w przelewie piszcie tak:
Darowizna i np. Miła od Gucia na Tofika.
To słowo darowizna jest bardzo ważne.
Co innego jak się wysyła na schron, czy fundację, to inaczej. Choć ja obojętnie, gdzie na jakie stowarzyszenia wysyłam pieniądze zawsze piszę darowizna.

Cioteczki jestem pólżywa bo mi się moja sunia pochorowała, od weta przed chwilą wróciłam, a wy mnie jeszcze jakąś skarbówka straszycie. Zupełnie się nad tym nie zastanowiłam podjąc konto. Ale jeśli możecie to dopisujcie to"darowizna". Dzięki "Miła od Gucia" za troskę:):)
Wracając do weta jak już byłam to pytałam o te protezy. Orientacyjnej ceny nie potrafili mi podać ale odradzali próby zalożenia. Podobno to prawie niemożliwe żeby pies chciał w tym chodzić. Raczej już ten wózek doradzają, a wogóle to mówią że 3 łapy to na ogół nie problrm

Posted

ewexoxo napisał(a):
Mysza2 spokojnie, bo serduszko wyskoczy i kto bedzie zbierał na Tofika? ;) A jak rana na nóżce? No i jak ogólnie bidulek dzisiaj się czuje?

Nie wiem jak Tofik, ja ze swoją byłam u weta. O tofiku to Kaa, Justyna85 i Justyna_wolontariat będą mogly coś napisać. W poniedziałek ma być konsultacja 3 chirurgów w sprawie tej amputacji. Jestem pełna podziwu dla tego schroniska w Rudzie Śląskiej ze się tam psiaczkami przejmują. No i dla dziewczyn oczywiście.

Posted

Kapsel napisał(a):
Hura!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool:Dziewczyny jesteście boskie :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Kapselku kochany napisałaś to pod postem od Misiek89 i wujek nam się może obrazić, że mu pleć zmieniasz ;);););)
Przepraszamy Miśku - chłopaki też jesteście boskie:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Melduję się na wątku i proszę na pw o dane do przelewu.Mimo,że nie jest to deklaracja stała ale będę zaglądać do chłopaka i wspomagać groszem,dopóki nie zbierze deklaracji.

Posted

[quote name='Jolanta08']Melduję się na wątku i proszę na pw o dane do przelewu.Mimo,że nie jest to deklaracja stała ale będę zaglądać do chłopaka i wspomagać groszem,dopóki nie zbierze deklaracji.

Dzięki

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Melduję się na wątku i proszę na pw o dane do przelewu.Mimo,że nie jest to deklaracja stała ale będę zaglądać do chłopaka i wspomagać groszem,dopóki nie zbierze deklaracji.

:loveu::loveu::loveu::loveu:Bardzo bardzo bardzo dzsiekujemy:multi::multi::multi:
już wysyłam

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cioteczki jestem pólżywa bo mi się moja sunia pochorowała, od weta przed chwilą wróciłam, a wy mnie jeszcze jakąś skarbówka straszycie. Zupełnie się nad tym nie zastanowiłam podjąc konto. Ale jeśli możecie to dopisujcie to"darowizna". Dzięki "Miła od Gucia" za troskę:):)
Wracając do weta jak już byłam to pytałam o te protezy. Orientacyjnej ceny nie potrafili mi podać ale odradzali próby zalożenia. Podobno to prawie niemożliwe żeby pies chciał w tym chodzić. Raczej już ten wózek doradzają, a wogóle to mówią że 3 łapy to na ogół nie problrm

1,Nie straszymy - w jedności siła
2.Proteze by ściągał..trzeba by z kołnierzem - bez sensu
3.Co Twojej suni - proszę o imię suni i o relację przeca my jak w rodzinie - sie martwim:roll:

Posted

Zacznę od końca Saba ma ostrą anginę. Ale zanim do weta dotarłam nie pytajcie co przeżyłam nad ranem i do południa. Myślałam że czymś się dosłownie otruła i że mi się kończy, o szczegółach pozwólcie pisać nie będę. Naprawdę spanikowałam. Najważniejsze że udało mi się ją jakoś doprowadzić do auta. Ona waży 37 kg a ja jestem dzisiaj sama, a dosłownie słaniała się na łapach.
Dostała antybiotyki, przeciwbólowe i przeciwgorączkowe i śpi biedula. Żaden z moich psów wcześniej nie miała anginy.

Posted

elcia napisał(a):
poprosze o dane do przelewu.pomozemy malemu 50 zl miesiecznie.mam nadzieje ze troche pomoze:)

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Hura!!!! To bardzo dużo
Bardzo dziękujemy kochanej cioteczce :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
To będzie stałych 270 zł. Tofik po amputacji (jeśli będzie) może się już praktycznie pakować
Tyle dobrych dusz się nad nim pochyliło że musi być dobrze. Może nawet domek się jakiś znajdzie:multi::multi::multi:zaraz wysyłam

Posted

elcia napisał(a):
Przepisz nas na 60 zl miesiecznie.Pozdrawiam

DT dla Tofika już prawie jest
Bardzo bardzo:loveu::loveu::loveu:cioteczce dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tofik zabieraj wszystkie swoje grajdolki i do lhoteliku lub nawet jakiegos fajnego domk
Togga ma doswiadczenie w opiece nad niepelnosprawnymi pieskami ,moze by cos podpowiedziala gdyby byly pytania

Posted

DEKLARACJE stałe: wpłynęło
10 zł Mysza2 wpł 10
30 zł Andegawenka wpł 30
20 zł Mroowa
20 zł Odi
10 zł Wojtuś
10 zł Aliszcze wpł 20
15 zł Lucyna wpł 15
20 zł Kaas1 wpł 20
20 zł Nevada
10 zł vega36 wpł 10
15 zł Ulka 1108
10 zł Germaine
10 zł Li1
20 zł Maja602
60 zł Elcia
10 zł Kielaczka

290 zł razem wpł 105

JEDNORAZOWE: wpłynęło
20 zł Ilon_n wpl 20
50 zł Kapsel wpł 50
20 zł Iremos wpł 20
10 zł Miła od Gucia
10 zł Kakadu wpł 10
15 zł Lolalola
30 zł Marzenkap
150 zł Taks wpł 150
10 zł Lu-Gosiak
10 zł Shania
coś...Kaczadupka
60 zł Ela40 (3 mies. po 20 zł) wpł 40
10 zł lawinka
coś...Mc_Mother
coś Magda
coś IVV
10 Ewexoxo
Ma6da jak wyadoptuje swojego podopiecznego (być może stała)
miesiek89 wpł 20
aimez_moi wpł 15
razem wpł 325
dziękujemy
Jeśli kogoś pominęłam to bardzo proszę o sprostowanie