BUDRYSEK Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 o matko ...jaki biduleczek :( tzrymam kciuki za Pięknisia! Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='BUDRYSEK']o matko ...jaki biduleczek :( tzrymam kciuki za Pięknisia! Witaj Budrysku Quote
IVV Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 a ja dalej nie mam namiaru na wysylke dla Tofika :( Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mamy jeszcze jedną stałą deklarację 20 zł od Maja602 cyt maila "Dzięki za odpowiedź. Wiem że znalezienie domu dla Tofika graniczy z cudem ale cuda też się podobno zdarzają. Damy mu szansę z zrobimy w odpowiednim czasie ogłoszenia. W chwili obecnej mogę zadeklarować 20zł. misięcznie natomiast będę wpłacała ile będę mogła jednak nie mniej niż 20zł. Oczywiście trzba zebrać stałą kwotę na opłaty miesięczne a jednorazowe będą na leki i nne jego potrzeby. Zatem deklaruję 20 zł. miesięcznie na Tofikowy DT. Poproszę nr konta i inne dane do wpłaty. Maja" bardzo bardzo bardzo dziekujemy :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Miła od Gucia napisał(a):Kochani, ja tak się nieśmiało wtrącę, gwoli formalności. Jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże. Jak wiecie, ja prowadzę konto bassecie. I zasięgałam informacji w tej sprawie. I dlatego też dla dobra Myszy2, wszyscy, którzy zasilacie Tofika, w przelewie piszcie tak: Darowizna i np. Miła od Gucia na Tofika. To słowo darowizna jest bardzo ważne. Co innego jak się wysyła na schron, czy fundację, to inaczej. Choć ja obojętnie, gdzie na jakie stowarzyszenia wysyłam pieniądze zawsze piszę darowizna. Cioteczki jestem pólżywa bo mi się moja sunia pochorowała, od weta przed chwilą wróciłam, a wy mnie jeszcze jakąś skarbówka straszycie. Zupełnie się nad tym nie zastanowiłam podjąc konto. Ale jeśli możecie to dopisujcie to"darowizna". Dzięki "Miła od Gucia" za troskę:):) Wracając do weta jak już byłam to pytałam o te protezy. Orientacyjnej ceny nie potrafili mi podać ale odradzali próby zalożenia. Podobno to prawie niemożliwe żeby pies chciał w tym chodzić. Raczej już ten wózek doradzają, a wogóle to mówią że 3 łapy to na ogół nie problrm Quote
ewexoxo Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mysza2 spokojnie, bo serduszko wyskoczy i kto bedzie zbierał na Tofika? ;) A jak rana na nóżce? No i jak ogólnie bidulek dzisiaj się czuje? Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ewexoxo napisał(a):Mysza2 spokojnie, bo serduszko wyskoczy i kto bedzie zbierał na Tofika? ;) A jak rana na nóżce? No i jak ogólnie bidulek dzisiaj się czuje? Nie wiem jak Tofik, ja ze swoją byłam u weta. O tofiku to Kaa, Justyna85 i Justyna_wolontariat będą mogly coś napisać. W poniedziałek ma być konsultacja 3 chirurgów w sprawie tej amputacji. Jestem pełna podziwu dla tego schroniska w Rudzie Śląskiej ze się tam psiaczkami przejmują. No i dla dziewczyn oczywiście. Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kapsel napisał(a):Hura!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool:Dziewczyny jesteście boskie :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Kapselku kochany napisałaś to pod postem od Misiek89 i wujek nam się może obrazić, że mu pleć zmieniasz ;);););) Przepraszamy Miśku - chłopaki też jesteście boskie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 IVV napisał(a):pieniadze wyslane :) zdrowiej Tofiku! :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi: Quote
Jolanta08 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Melduję się na wątku i proszę na pw o dane do przelewu.Mimo,że nie jest to deklaracja stała ale będę zaglądać do chłopaka i wspomagać groszem,dopóki nie zbierze deklaracji. Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Jolanta08']Melduję się na wątku i proszę na pw o dane do przelewu.Mimo,że nie jest to deklaracja stała ale będę zaglądać do chłopaka i wspomagać groszem,dopóki nie zbierze deklaracji. Dzięki Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jolanta08 napisał(a):Melduję się na wątku i proszę na pw o dane do przelewu.Mimo,że nie jest to deklaracja stała ale będę zaglądać do chłopaka i wspomagać groszem,dopóki nie zbierze deklaracji. :loveu::loveu::loveu::loveu:Bardzo bardzo bardzo dzsiekujemy:multi::multi::multi: już wysyłam Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mysza2 napisał(a):Cioteczki jestem pólżywa bo mi się moja sunia pochorowała, od weta przed chwilą wróciłam, a wy mnie jeszcze jakąś skarbówka straszycie. Zupełnie się nad tym nie zastanowiłam podjąc konto. Ale jeśli możecie to dopisujcie to"darowizna". Dzięki "Miła od Gucia" za troskę:):) Wracając do weta jak już byłam to pytałam o te protezy. Orientacyjnej ceny nie potrafili mi podać ale odradzali próby zalożenia. Podobno to prawie niemożliwe żeby pies chciał w tym chodzić. Raczej już ten wózek doradzają, a wogóle to mówią że 3 łapy to na ogół nie problrm 1,Nie straszymy - w jedności siła 2.Proteze by ściągał..trzeba by z kołnierzem - bez sensu 3.Co Twojej suni - proszę o imię suni i o relację przeca my jak w rodzinie - sie martwim:roll: Quote
elcia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 poprosze o dane do przelewu.pomozemy malemu 50 zl miesiecznie.mam nadzieje ze troche pomoze:) Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Zacznę od końca Saba ma ostrą anginę. Ale zanim do weta dotarłam nie pytajcie co przeżyłam nad ranem i do południa. Myślałam że czymś się dosłownie otruła i że mi się kończy, o szczegółach pozwólcie pisać nie będę. Naprawdę spanikowałam. Najważniejsze że udało mi się ją jakoś doprowadzić do auta. Ona waży 37 kg a ja jestem dzisiaj sama, a dosłownie słaniała się na łapach. Dostała antybiotyki, przeciwbólowe i przeciwgorączkowe i śpi biedula. Żaden z moich psów wcześniej nie miała anginy. Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='elcia']poprosze o dane do przelewu.pomozemy malemu 50 zl miesiecznie.mam nadzieje ze troche pomoze:) Witaj i dzięki Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 elcia napisał(a):poprosze o dane do przelewu.pomozemy malemu 50 zl miesiecznie.mam nadzieje ze troche pomoze:) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Hura!!!! To bardzo dużo Bardzo dziękujemy kochanej cioteczce :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To będzie stałych 270 zł. Tofik po amputacji (jeśli będzie) może się już praktycznie pakować Tyle dobrych dusz się nad nim pochyliło że musi być dobrze. Może nawet domek się jakiś znajdzie:multi::multi::multi:zaraz wysyłam Quote
ewexoxo Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 normalnie serducho rośnie jak się widzi, ze tyle ludzi chce pomóc :loveu::bigcool: jesteście wielcy! Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 elcia napisał(a):Przepisz nas na 60 zl miesiecznie.Pozdrawiam DT dla Tofika już prawie jest Bardzo bardzo:loveu::loveu::loveu:cioteczce dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='elcia']Przepisz nas na 60 zl miesiecznie.Pozdrawiam Quote
IVV Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Tofik zabieraj wszystkie swoje grajdolki i do lhoteliku lub nawet jakiegos fajnego domk Togga ma doswiadczenie w opiece nad niepelnosprawnymi pieskami ,moze by cos podpowiedziala gdyby byly pytania Quote
Mysza2 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 DEKLARACJE stałe: wpłynęło 10 zł Mysza2 wpł 10 30 zł Andegawenka wpł 30 20 zł Mroowa 20 zł Odi 10 zł Wojtuś 10 zł Aliszcze wpł 20 15 zł Lucyna wpł 15 20 zł Kaas1 wpł 20 20 zł Nevada 10 zł vega36 wpł 10 15 zł Ulka 1108 10 zł Germaine 10 zł Li1 20 zł Maja602 60 zł Elcia 10 zł Kielaczka 290 zł razem wpł 105 JEDNORAZOWE: wpłynęło 20 zł Ilon_n wpl 20 50 zł Kapsel wpł 50 20 zł Iremos wpł 20 10 zł Miła od Gucia 10 zł Kakadu wpł 10 15 zł Lolalola 30 zł Marzenkap 150 zł Taks wpł 150 10 zł Lu-Gosiak 10 zł Shania coś...Kaczadupka 60 zł Ela40 (3 mies. po 20 zł) wpł 40 10 zł lawinka coś...Mc_Mother coś Magda coś IVV 10 Ewexoxo Ma6da jak wyadoptuje swojego podopiecznego (być może stała) miesiek89 wpł 20 aimez_moi wpł 15 razem wpł 325 dziękujemy Jeśli kogoś pominęłam to bardzo proszę o sprostowanie Quote
ewexoxo Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mysza2 napisał(a): Jeśli kogoś pominęłam to bardzo proszę o sprostowanie no jeszcze moje skromne 10zł - pewnie jutro dojdzie Quote
Recommended Posts