Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lawinka napisał(a):
Mam to samo, nie wiem co sie dzieje. Jak sie wyloguje i zaloguje to moge jeden post normlanie napisac a pozniej znowu nie moge ;/

Co do Toficzka to moge jednorazowo wplacic 10 zl, jak bedzie nr konta to prosze o mnie pamietac.

Lawinko Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja dzisiaj wysyłam bez problemu ale wczoraj wieczorem cały czas miałam tak jak Ty i Pani Teresa

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwne zjawisko, ja mogę pisać bez problemów .. bez przymusowych cytowań i w ogóle .. czasem tylko emotikony się zwieszają i nie dają wstawić .. reszta okay ..

Posted

Podajcie koniecznie nr konta jak najszybciej aby ludziska sobie zapisały namiary;)bo jak ( odpukać) dogo padnie to będzie gigantyczny problem z kontaktem- może te dziwne efekty z logowaniem to zapowiedź kolejnej awarii i "prac konserwatorskich" na skrypcie.
Lepiej się zabezpieczyć na taką ewentualność:shake:

Posted

taks napisał(a):
Podajcie koniecznie nr konta jak najszybciej aby ludziska sobie zapisały namiary;)bo jak ( odpukać) dogo padnie to będzie gigantyczny problem z kontaktem- może te dziwne efekty z logowaniem to zapowiedź kolejnej awarii i "prac konserwatorskich" na skrypcie.
Lepiej się zabezpieczyć na taką ewentualność:shake:

tylko,że nie ma osoby,która zajęłaby się tym

Posted

Nevada napisał(a):
Dziękuję, za zaproszenie :-), deklaruję 20 zł m-cznie na tą biedę kochaną

Bardzo bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy w imieniu Tofika
:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Cioteczka Kathrby ofiarowuje płyty na bazarek dla Tofika. Mam je od niej odebrać. Jeszcze nie robiłam bazarku mam nadzieję że jak nie będę umiała czegoś wstawić to dobre dusze mnie wspomogą

Posted

Dziękuję za zaproszenie!
Dawno nie byłam na dogo i akurat zajrzałam kilka minut po otrzymaniu wiadomości o prześlicznym Tofim:loveu:- ten psiak ma w sobie tyle uroku, że napewno kogoś oczaruje...mam nadzieję...
Narazie nie mogę pomóc finansowo, ale mam pewien pomysł: czy zastanawiałyście się dziewczyny nad umieszczeniem w jakimś zaprzyjaźnionym sklepie skarbonki z opisem historii psiaka i jego fotografią? Spróbuję taka umieścić u znajomej w sklepie...
A jak się wkleja banerki pod swoje wpisy? bo ja jestem w tym trochę...:p...zielona...

Posted

Otwórz sobie dogo drugi raz. Pomniejsz oba okna tak żeby obydwa były widoczne na ekranie. W jednym otwórz sobie swoją sygnaturę. W drugim czyjkolwiek post w którym jest dany banerek. Przeciągnij benerek do swojej sygnatury. To jeden z wielu sposobów

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cioteczka Kathrby ofiarowuje płyty na bazarek dla Tofika. Mam je od niej odebrać. Jeszcze nie robiłam bazarku mam nadzieję że jak nie będę umiała czegoś wstawić to dobre dusze mnie wspomogą

Cioteczko możesz zrobić zdjęcia płyt i przesłać na meila ja mogę zrobić bazarek,

Posted

Mysza2 napisał(a):

Wymiziać Cioteczkę Kathrby:loveu:....oj ale trudny...

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczko możesz zrobić zdjęcia płyt i przesłać na meila ja mogę zrobić bazarek,

Zrobię i wyślę. Bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mamy stałą deklarację od cioteczki Vega36 cyt maila
"Czy 10 zł miesięcznie może być? W takim razie podaj proszę numer konta i dane do przelewu, zrobię na koncie przelew zdefiniowany i co miesiąc będę wpłacała."
:multi::multi::multi::multi: bardzo bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Mamy stałą deklarację od cioteczki Vega36 cyt maila
"Czy 10 zł miesięcznie może być? W takim razie podaj proszę numer konta i dane do przelewu, zrobię na koncie przelew zdefiniowany i co miesiąc będę wpłacała."
:multi::multi::multi::multi: bardzo bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Cioteczka Vega36 jest na wątku.....Witaj Vega36

Posted

jejku biedny psiaczek! :( smutna sprawa , ja niestety jestem studentką i stała deklaracja jest tu niemożliwa w moim przypadku, ale będę mocno trzymać kciuki! Trzymaj się biedaczku :(