vega36 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Mysza2 napisał(a):wiem że jest ale deklarację przesłała mi na maila :):) Witajcie :) Deklarację przysłałam na maila, w poście potwierdzam :) No i będę zaglądała do wątku, bo głupio przysyłać dla futrzaka i nie wiedzieć, co się z nim dzieje. W końcu awansowałam na cioteczkę psiunia, a to zobowiązuje :) Quote
andegawenka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='ela40']Witam czy moge poprosic o numer kata na wplate? Dziękujemy, jeszcze nie mamy konta... Quote
andegawenka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Nikita89']jejku biedny psiaczek! :( smutna sprawa , ja niestety jestem studentką i stała deklaracja jest tu niemożliwa w moim przypadku, ale będę mocno trzymać kciuki! Trzymaj się biedaczku :( najważniejsze że odwiedzasz Tofika Quote
andegawenka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tofiku chyba masz dwie Vegi na wątku:multi: Quote
Kapsel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jak ja do tyłu zupełnie jestem :roll: I co deklaracje spływają??? :lol::lol::lol: Jak wygląda sytuacja, cioteczki, mam nadzieję że juz niedużo brakuje? :razz: Quote
andegawenka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Kapsel napisał(a):Jak ja do tyłu zupełnie jestem :roll: I co deklaracje spływają??? :lol::lol::lol: Jak wygląda sytuacja, cioteczki, mam nadzieję że juz niedużo brakuje? :razz: Alu ja się zgubiłam, ostatnie podsumowanie stałych to 155 zł. Ale Justysia musi uaktualnić. (teraz poczta siadła:angryy:) Quote
anna10025 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jejku , od przedwczoraj nie było mnie na dogo , a tu tyle cioteczek u Toficzka i jeszcze deklaracje:multi:. Quote
jusstyna85 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Awit napisał(a):A co z Tofikową łapką, będzie zabieg? Będzie następna konsultacja u innych wetów... Nie wiem dlaczego,ale dogomania mi wariuje, posty nakłądają mi sie,ledwo co widze... DEKLARACJE: 10 zł Mysza2 30 zł Andegawenka 20 zł Mroowa 20 zł Odi 10 zł Wojtuś 10 zł Aliszcze 15 zł Lucyna 20 zł Kaas1 20 zł Nevada 10 zł vega36 165 zł WPŁATY JEDNORAZOWE: 20 zł Ilon_n 50 zł Kapsel 20 zł Iremos 10 zł Miła od Gucia 10 zł Kakadu 15 zł Lolalola 30 zł Marzenkap 150 zł Taks 10 zł Lu-Gosiak 10 zł Shania coś...Kaczadupka 60 zł Ela40 (3 mies. po 20 zł) 10 zł lawinka coś...Mc_Mother dziękujemy Quote
Kapsel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 andegawenka napisał(a):Alu ja się zgubiłam, ostatnie podsumowanie stałych to 155 zł. Ale Justysia musi uaktualnić. (teraz poczta siadła:angryy:) To nie jest źle :multi::multi::multi: Juz mniej niż więcej :loveu::loveu::loveu: Cioteczki słodkie chociaż po 10, 20 zł prosimy bardzo, bardzo, bardzo mocno :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cioteczki nie wiem co z tym dogo. Jakimś cudem teraz da się pisać nie wiem jak długo. Mamy jeszcze jedną stałą deklarację 15 zł/miesiąc od kochanej cioteczki Ulka 1108. :multi::multi::multi:Baardzo bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Justyna na wysyłać konto ale jeśli dogo też jej tak działa jak mnie to nie wiem czy jej się uda. Wychodzi mi że mamy już 180 zł stałych deklaracji. Już bliżej niż dalej, tylko dogo uniemożliwia dlasze postępy. Maile na pw wogóle mi sie nie wysyłają Quote
anna10025 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Kapsel napisał(a):To nie jest źle :multi::multi::multi: Juz mniej niż więcej :loveu::loveu::loveu: Cioteczki słodkie chociaż po 10, 20 zł prosimy bardzo, bardzo, bardzo mocno :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ja nie mogę zbyt dużo deklaracji, adoptowanego psiaczka wirtualnie musiałam na chwilę opuścić:-(:-(:-(, z braku kasy, gdyż DT na dogo były b. pilne. Ale jestem z Toficzkiem....:lol: Quote
Kapsel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 anna10025 napisał(a):Ja nie mogę zbyt dużo deklaracji, adoptowanego psiaczka wirtualnie musiałam na chwilę opuścić:-(:-(:-(, z braku kasy, gdyż DT na dogo były b. pilne. Ale jestem z Toficzkiem....:lol: To nic nie szkodzi, przeciez nie wszyscy mogą, róznie w zyciu jest! Raz lepiej raz gorzej. Najważniejsze że jesteś z nami :loveu::loveu::loveu: To się liczy! :lol: Odwiedzaj nas bardzo proszę :lol: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 zainstalujcie sobie mozilla firefox i wchodźcie przez nią na dogo. wszystko działa Quote
anna10025 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Mysza2 napisał(a):zainstalujcie sobie mozilla firefox i wchodźcie przez nią na dogo. wszystko działa Potwierdzam! Quote
anna10025 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 :lol:Kapsel napisał(a):To nic nie szkodzi, przeciez nie wszyscy mogą, róznie w zyciu jest! Raz lepiej raz gorzej. Najważniejsze że jesteś z nami :loveu::loveu::loveu: To się liczy! :lol: Odwiedzaj nas bardzo proszę :lol: Cały czas będę:lol::lol::lol: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Konto powysyłane. Tylko Mroowa i Odi mają pełne skrzynki Quote
Mysza2 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kapsel napisał(a):Myszeńko kaska poleciała :multi::multi::multi: Bardzo dziękujemy Kapselku kochany:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ale dużo cioteczek na wątku super :loveu::multi: Tofiku teraz tylko zbierać się do wyjścia ze schronu :lol: a macie już jakiś DT dla niego? Quote
kakadu Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ja sie tak tylko zatsnawiam czy on naprawde nie da rady na 3 lapach? bo to tylna jest, a te tylne nie sa az tak bardzo obciazone... bo proteza moze mu bardziej przeszkadac w zyciu niz pomagac; a slyszalam ze takich kikutow sie nie zostawia zeby pies wlasnie sobie ich nie kaleczyl; nie ma szans zeby skora na nich byla taka silna zeby utrzymac ciezar kustykajacego psa; taki kawalek nogi raczej tylko zawsze przeszkadza... taka opinie slyszalam kiedys od jakiegos lekarza.... Quote
vega36 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A może by zrobić wózeczek dla Tofika - taki podtrzymujący cały tył? To by było dobre wyjście. Gdyby ktoś pomierzył i rozrysował, to mój TŻ zmajstrowałby zgrabny wózeczek. Quote
Recommended Posts