Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
wiem że jest ale deklarację przesłała mi na maila :):)

Witajcie :) Deklarację przysłałam na maila, w poście potwierdzam :) No i będę zaglądała do wątku, bo głupio przysyłać dla futrzaka i nie wiedzieć, co się z nim dzieje. W końcu awansowałam na cioteczkę psiunia, a to zobowiązuje :)

Posted

[quote name='Nikita89']jejku biedny psiaczek! :( smutna sprawa , ja niestety jestem studentką i stała deklaracja jest tu niemożliwa w moim przypadku, ale będę mocno trzymać kciuki! Trzymaj się biedaczku :(

najważniejsze że odwiedzasz Tofika

Posted

Jak ja do tyłu zupełnie jestem :roll:
I co deklaracje spływają??? :lol::lol::lol: Jak wygląda sytuacja, cioteczki, mam nadzieję że juz niedużo brakuje? :razz:

Posted

Kapsel napisał(a):
Jak ja do tyłu zupełnie jestem :roll:
I co deklaracje spływają??? :lol::lol::lol: Jak wygląda sytuacja, cioteczki, mam nadzieję że juz niedużo brakuje? :razz:

Alu ja się zgubiłam, ostatnie podsumowanie stałych to 155 zł. Ale Justysia musi uaktualnić. (teraz poczta siadła:angryy:)

Posted

Awit napisał(a):
A co z Tofikową łapką, będzie zabieg?

Będzie następna konsultacja u innych wetów...

Nie wiem dlaczego,ale dogomania mi wariuje, posty nakłądają mi sie,ledwo co widze...

DEKLARACJE:
10 zł Mysza2
30 zł Andegawenka
20 zł Mroowa
20 zł Odi
10 zł Wojtuś
10 zł Aliszcze
15 zł Lucyna
20 zł Kaas1
20 zł Nevada
10 zł vega36

165 zł

WPŁATY JEDNORAZOWE:
20 zł Ilon_n
50 zł Kapsel
20 zł Iremos
10 zł Miła od Gucia
10 zł Kakadu
15 zł Lolalola
30 zł Marzenkap
150 zł Taks
10 zł Lu-Gosiak
10 zł Shania
coś...Kaczadupka
60 zł Ela40 (3 mies. po 20 zł)
10 zł lawinka
coś...Mc_Mother

dziękujemy

Posted

andegawenka napisał(a):
Alu ja się zgubiłam, ostatnie podsumowanie stałych to 155 zł. Ale Justysia musi uaktualnić. (teraz poczta siadła:angryy:)

To nie jest źle :multi::multi::multi: Juz mniej niż więcej :loveu::loveu::loveu: Cioteczki słodkie chociaż po 10, 20 zł prosimy bardzo, bardzo, bardzo mocno :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Cioteczki nie wiem co z tym dogo. Jakimś cudem teraz da się pisać nie wiem jak długo.
Mamy jeszcze jedną stałą deklarację 15 zł/miesiąc od kochanej cioteczki Ulka 1108.
:multi::multi::multi:Baardzo bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Justyna na wysyłać konto ale jeśli dogo też jej tak działa jak mnie to nie wiem czy jej się uda.
Wychodzi mi że mamy już 180 zł stałych deklaracji. Już bliżej niż dalej, tylko dogo uniemożliwia dlasze postępy. Maile na pw wogóle mi sie nie wysyłają

Posted

Kapsel napisał(a):
To nie jest źle :multi::multi::multi: Juz mniej niż więcej :loveu::loveu::loveu: Cioteczki słodkie chociaż po 10, 20 zł prosimy bardzo, bardzo, bardzo mocno :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ja nie mogę zbyt dużo deklaracji, adoptowanego psiaczka wirtualnie musiałam na chwilę opuścić:-(:-(:-(, z braku kasy, gdyż DT na dogo były b. pilne. Ale jestem z Toficzkiem....:lol:

Posted

anna10025 napisał(a):
Ja nie mogę zbyt dużo deklaracji, adoptowanego psiaczka wirtualnie musiałam na chwilę opuścić:-(:-(:-(, z braku kasy, gdyż DT na dogo były b. pilne. Ale jestem z Toficzkiem....:lol:

To nic nie szkodzi, przeciez nie wszyscy mogą, róznie w zyciu jest! Raz lepiej raz gorzej. Najważniejsze że jesteś z nami :loveu::loveu::loveu: To się liczy! :lol: Odwiedzaj nas bardzo proszę :lol:

Posted

:lol:

Kapsel napisał(a):
To nic nie szkodzi, przeciez nie wszyscy mogą, róznie w zyciu jest! Raz lepiej raz gorzej. Najważniejsze że jesteś z nami :loveu::loveu::loveu: To się liczy! :lol: Odwiedzaj nas bardzo proszę :lol:

Cały czas będę:lol::lol::lol:

Posted

ja sie tak tylko zatsnawiam czy on naprawde nie da rady na 3 lapach? bo to tylna jest, a te tylne nie sa az tak bardzo obciazone...
bo proteza moze mu bardziej przeszkadac w zyciu niz pomagac; a slyszalam ze takich kikutow sie nie zostawia zeby pies wlasnie sobie ich nie kaleczyl; nie ma szans zeby skora na nich byla taka silna zeby utrzymac ciezar kustykajacego psa; taki kawalek nogi raczej tylko zawsze przeszkadza...
taka opinie slyszalam kiedys od jakiegos lekarza....

Posted

A może by zrobić wózeczek dla Tofika - taki podtrzymujący cały tył? To by było dobre wyjście. Gdyby ktoś pomierzył i rozrysował, to mój TŻ zmajstrowałby zgrabny wózeczek.