andegawenka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Lacia ludzie nie mają zaufania, może raz przejdzie ale więcej nie i na konto osoby fizycznej nikt nie wpłaci...wiadomo dlaczego... Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 marzenkap napisał(a):dziekuje za zaproszenie ,mogę wysłac jednorazowo 30zł wiem że to nie wiele poproszę nr konta Bardzo bardzo dziękujemy:multi::multi::multi: Konto wyślemy jak uzbieramy deklaracje :loveu::loveu::loveu: To wcale nie niewiele to bardzo dużo Quote
Lolalola Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 melduje sie na watku!! Malenki biedaczek :((( Wplace na razie jednorazowo 15 zl 8 czerwca-wtedy bede w Pl,nie moge wiecej ...........jak wroce z pracy przeczytam wszystko,wkleilam sobie banerek,moze Go ktos jeszcze zobaczy... Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Lolalola napisał(a):melduje sie na watku!! Malenki biedaczek :((( Wplace na razie jednorazowo 15 zl 8 czerwca-wtedy bede w Pl,nie moge wiecej ...........jak wroce z pracy przeczytam wszystko,wkleilam sobie banerek,moze Go ktos jeszcze zobaczy... Olu bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Do Ciebie już nawet nie wysyłałam pw bo tyle razy Cię już naciągałam :multi::multi::multi::multi: Quote
jusstyna85 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Na Giszowcu w Katowicach jest 3 dobrych wetów,Justyna weźmie psa,całą dokumentacje i pojedzie. Już wpisuje deklaracje-dziękuje Quote
jusstyna85 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 DEKLARACJE: 10 zł Mysza2 30 zł Andegawenka 20 zł Mroowa 20 zł Odi 10 zł Wojtuś 10 zł Aliszcze 15 zł Lucyna 115 zł WPŁATY JEDNORAZOWE: 20 zł Ilon_n 50 zł Kapsel 20 zł Iremos 10 zł Miła od Gucia 10 zł Kakadu 15 zł Lolalola 30 zł Marzenkap 150 zł Taks dziękujemy Quote
diana79 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ja też poproszę o nr konta, jest jednorazowa deklaracja od Taks :loveu: 150zł :multi: Quote
diana79 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 dostałam PW od Kaas1 :loveu: Jest tak dużo biedaków....serce się kroi...na razie mogę wysłać 20 zł co miesiąc, mam trochę tych deklaracji stałych i gubię się w nich czasem wyślijcie mi numer konta pozdrawiam Kasia jak będzie konto to wyślijcie jej proszę :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 dzieki za zaproszenie:) niestety sama mam pare psow w hotelikach bez kompletu deklaracji, wiec narazie tylko jednorazowo 10zl moge przelac Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Lucyna napisał(a):15 PLN miesięcznie deklaruję ... :lol: :loveu::loveu::loveu::loveu:bardzo bardzo bardzo dziękujemy:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='diana79']ja też poproszę o nr konta, jest jednorazowa deklaracja od Taks :loveu: 150zł :multi: No Kochane cioteczki :loveu::loveu: Kaas1 też :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękujemy:multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='diana79']dostałam PW od Kaas1 :loveu: Jest tak dużo biedaków....serce się kroi...na razie mogę wysłać 20 zł co miesiąc, mam trochę tych deklaracji stałych i gubię się w nich czasem wyślijcie mi numer konta pozdrawiam Kasia jak będzie konto to wyślijcie jej proszę :lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:bardzo dziękujemy to już będzie stałych 135 :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dzieki za zaproszenie:) niestety sama mam pare psow w hotelikach bez kompletu deklaracji, wiec narazie tylko jednorazowo 10zl moge przelac :multi::multi::multi:Jednorazowe też są bardzo ważne. Będą na transport leki ...,:loveu::loveu::loveu: Tofik bardzo dziękuje Quote
Shania Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tak mi przykro, że nie mogę pomóc:(:(:( Podnoszę tylko, niestety nie dam rady się zdeklarować, ale jak to pomoże, to chociaż 10 zeta wpłacę. Na pw poproszę numer konta Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Shania napisał(a):Tak mi przykro, że nie mogę pomóc:(:(:( Podnoszę tylko, niestety nie dam rady się zdeklarować, ale jak to pomoże, to chociaż 10 zeta wpłacę. Na pw poproszę numer konta :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy konto podamy jak uzbieramy deklaracje:multi::multi::multi::multi: Quote
diana79 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 dostałam PW od kaczadupka że wyśle coś dla psiaka :-) prosi o konto na maila cioteczki może zaczniecie już podawać konto, jest już sporo deklaracji, resztę się uzbiera na pewno :-) coraz więcej ludzi pyta się o konto, szkoda aby to potem jakoś umknęło Quote
ilon_n Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No ja też czekam na pw z danymi do przelewu :) Toficzku trzymaj się! Quote
TERESA BORCZ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ilon_n napisał(a):No ja też czekam na pw z danymi do przelewu :) Toficzku trzymaj się! Nie wiem co się dzieje , nie mogę wogóle napisać postu, bez cytatu, ani pw, żadnego od dwóch dni. czy ktoś wie co sie dzieje? Nie wiem czy to tylko ja i Ania czy więcej osób. dostałam pw od ela40 z deklaracją 20 zł na trzy miesiące. prosi nr konta, nie moge jej odpisać ale tu dziekuję bardzo i proszę zapisać. Quote
Ma6da Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 za chwilę - jedna z moim podopiecznych Opera zostanie adoptowana wtedy będę mogła przenieść swoją deklarację na Tofika Quote
Lawinka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Nie wiem co się dzieje , nie mogę wogóle napisać postu, bez cytatu, ani pw, żadnego od dwóch dni. czy ktoś wie co sie dzieje? Nie wiem czy to tylko ja i Ania czy więcej osób. dostałam pw od ela40 z deklaracją 20 zł na trzy miesiące. prosi nr konta, nie moge jej odpisać ale tu dziekuję bardzo i proszę zapisać. Mam to samo, nie wiem co sie dzieje. Jak sie wyloguje i zaloguje to moge jeden post normlanie napisac a pozniej znowu nie moge ;/ Co do Toficzka to moge jednorazowo wplacic 10 zl, jak bedzie nr konta to prosze o mnie pamietac. Quote
mc_mother Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dziękuję za zaproszenie na wątek:) Prześliczny psiak i taki biedny... Czy oprócz pomocy finansowej można Wam jeszcze jakoś pomóc? Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ma6da napisał(a):za chwilę - jedna z moim podopiecznych Opera zostanie adoptowana wtedy będę mogła przenieść swoją deklarację na Tofika :multi::multi::multi::multi: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jakieś dobre fluidy nad Tofikiem dzisiaj krążą bo tyle wspaniałych cioteczek się odeawało Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cyt od Mc_mother "Dziękuję za zaproszenie na wątek- przecudny psiak! Kurcze, niestety nie mogę na stałe pomóc finansowo- tracę pracę Ale mimo wszystko poproszę o numer konta- w przyszłym miesiącu postaram się coś psiakowi wysłać. Pozdrawiam" :multi::multi::multi::multi: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Powysyłamy wszystkim nr wkrótce Quote
Recommended Posts