Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marzenkap napisał(a):
dziekuje za zaproszenie ,mogę wysłac jednorazowo 30zł wiem że to nie wiele
poproszę nr konta

Bardzo bardzo dziękujemy:multi::multi::multi:
Konto wyślemy jak uzbieramy deklaracje :loveu::loveu::loveu:
To wcale nie niewiele to bardzo dużo

Posted

melduje sie na watku!!
Malenki biedaczek :(((
Wplace na razie jednorazowo 15 zl 8 czerwca-wtedy bede w Pl,nie moge wiecej ...........jak wroce z pracy przeczytam wszystko,wkleilam sobie banerek,moze Go ktos jeszcze zobaczy...

Posted

Lolalola napisał(a):
melduje sie na watku!!
Malenki biedaczek :(((
Wplace na razie jednorazowo 15 zl 8 czerwca-wtedy bede w Pl,nie moge wiecej ...........jak wroce z pracy przeczytam wszystko,wkleilam sobie banerek,moze Go ktos jeszcze zobaczy...

Olu bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Do Ciebie już nawet nie wysyłałam pw bo tyle razy Cię już naciągałam
:multi::multi::multi::multi:

Posted

DEKLARACJE:
10 zł Mysza2
30 zł Andegawenka
20 zł Mroowa
20 zł Odi
10 zł Wojtuś
10 zł Aliszcze
15 zł Lucyna

115 zł

WPŁATY JEDNORAZOWE:
20 zł Ilon_n
50 zł Kapsel
20 zł Iremos
10 zł Miła od Gucia
10 zł Kakadu
15 zł Lolalola
30 zł Marzenkap
150 zł Taks

dziękujemy

Posted

dostałam PW od Kaas1 :loveu:

Jest tak dużo biedaków....serce się kroi...na razie mogę wysłać 20 zł co miesiąc, mam trochę tych deklaracji stałych i gubię się w nich czasem wyślijcie mi numer konta
pozdrawiam
Kasia

jak będzie konto to wyślijcie jej proszę :lol:

Posted

Lucyna napisał(a):
15 PLN miesięcznie deklaruję ... :lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu:bardzo bardzo bardzo dziękujemy:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='diana79']ja też poproszę o nr konta, jest jednorazowa deklaracja od Taks :loveu: 150zł :multi:
No Kochane cioteczki :loveu::loveu:
Kaas1 też :loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo bardzo dziękujemy:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='diana79']dostałam PW od Kaas1 :loveu:

Jest tak dużo biedaków....serce się kroi...na razie mogę wysłać 20 zł co miesiąc, mam trochę tych deklaracji stałych i gubię się w nich czasem wyślijcie mi numer konta
pozdrawiam
Kasia

jak będzie konto to wyślijcie jej proszę :lol:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:bardzo dziękujemy to już będzie stałych 135 :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dzieki za zaproszenie:)
niestety sama mam pare psow w hotelikach bez kompletu deklaracji, wiec narazie tylko jednorazowo 10zl moge przelac

:multi::multi::multi:Jednorazowe też są bardzo ważne. Będą na transport leki ...,:loveu::loveu::loveu:
Tofik bardzo dziękuje

Posted

Tak mi przykro, że nie mogę pomóc:(:(:(
Podnoszę tylko, niestety nie dam rady się zdeklarować, ale jak to pomoże, to chociaż 10 zeta wpłacę.
Na pw poproszę numer konta

Posted

Shania napisał(a):
Tak mi przykro, że nie mogę pomóc:(:(:(
Podnoszę tylko, niestety nie dam rady się zdeklarować, ale jak to pomoże, to chociaż 10 zeta wpłacę.
Na pw poproszę numer konta

:loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo dziękujemy konto podamy jak uzbieramy deklaracje:multi::multi::multi::multi:

Posted

dostałam PW od kaczadupka że wyśle coś dla psiaka :-) prosi o konto na maila

cioteczki może zaczniecie już podawać konto, jest już sporo deklaracji, resztę się uzbiera na pewno :-)
coraz więcej ludzi pyta się o konto, szkoda aby to potem jakoś umknęło

Posted

ilon_n napisał(a):
No ja też czekam na pw z danymi do przelewu :)
Toficzku trzymaj się!

Nie wiem co się dzieje , nie mogę wogóle napisać postu, bez cytatu, ani pw, żadnego od dwóch dni. czy ktoś wie co sie dzieje? Nie wiem czy to tylko ja i Ania czy więcej osób.

dostałam pw od ela40 z deklaracją 20 zł na trzy miesiące. prosi nr konta, nie moge jej odpisać ale tu dziekuję bardzo i proszę zapisać.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Nie wiem co się dzieje , nie mogę wogóle napisać postu, bez cytatu, ani pw, żadnego od dwóch dni. czy ktoś wie co sie dzieje? Nie wiem czy to tylko ja i Ania czy więcej osób.

dostałam pw od ela40 z deklaracją 20 zł na trzy miesiące. prosi nr konta, nie moge jej odpisać ale tu dziekuję bardzo i proszę zapisać.

Mam to samo, nie wiem co sie dzieje. Jak sie wyloguje i zaloguje to moge jeden post normlanie napisac a pozniej znowu nie moge ;/

Co do Toficzka to moge jednorazowo wplacic 10 zl, jak bedzie nr konta to prosze o mnie pamietac.

Posted

Ma6da napisał(a):
za chwilę - jedna z moim podopiecznych Opera zostanie adoptowana
wtedy będę mogła przenieść swoją deklarację na Tofika

:multi::multi::multi::multi: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jakieś dobre fluidy nad Tofikiem dzisiaj krążą bo tyle wspaniałych cioteczek się odeawało

Posted

Cyt od Mc_mother "Dziękuję za zaproszenie na wątek- przecudny psiak!
Kurcze, niestety nie mogę na stałe pomóc finansowo- tracę pracę
Ale mimo wszystko poproszę o numer konta- w przyszłym miesiącu postaram się coś psiakowi wysłać.
Pozdrawiam" :multi::multi::multi::multi:
Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Powysyłamy wszystkim nr wkrótce