Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze że to cudo już poza schronem. Malawaszko jakby co to wołaj do mnie o zapomogę ze sznaucerowej skarpety - tylko na fakturę. Chociaż do tego się przydac mogę.

Posted

malawaszka napisał(a):
nie - ona jest do poniedziałku w klinice, potem u mnie, klatkę mam nadzieję przywiozą w poniedziałek bo jak nie to katastrofa będzie :mdleje:

Wyślij mi proszę na pw nr konta do wpłat na małą. Dużo nie mogę, ale coś przeleję. Mykam spać bo jutro szczeniaka z łańcucha pomagam odstawić do Astaroth.

Posted

a to sunia???? bo mnie się wydawało, że psiak - ale głowy nie daję, wiem tylko, że czarny, kudłaty - sznupkowato-pudlowaty z opisu, ale zdjęć nie widziałam bo amikat nie dała rady zrobić wczoraj, nie ma jeszcze roku, został potrącony przez samochód i ma złamaną kość udową, ale jest za młody na śrubowanie - kości miękkie, został więc poskładany i ma założony gips na łapkę i opaskę gipsową wokół biodra - i teraz trzeba mu tymczasu i ... czasu żeby się łapeńka zrosła :shake: to mały psiaczek

Posted

ja nie widziałam go - tylko z opowiadań amikat wiem, że podobny - czarny kudłaczek, tylko jakby nie miał grzywki - tyle wiem, lada dzień będą zdjęcia, chyba, że _Lara już ma

Posted

wielkie wielkie dzięki Maciaszku!

Dorothy nie wiem jeszcze nic konkretnego - jutro po nią jadę więc będą informacje, o psiaku też nie wiem - może _Lara już założyła mu wątek???

Posted

malawaszka napisał(a):
wielkie wielkie dzięki Maciaszku!

Dorothy nie wiem jeszcze nic konkretnego - jutro po nią jadę więc będą informacje, o psiaku też nie wiem - może _Lara już założyła mu wątek???

Właśnie nie, bo za mało mam trochę info :/ żadnego zdjęcia ani nic... ale chyba załozę innemu psiakowi od nas, ma ranę w okolicach odbytu po zabiegu, nie może być w schronie :(