mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 a tyle się o tej sterylce mówi!!! No a jak się teraz czuje? Czy Julka na ten monet u Ciebie jest, czy nie? Bo pisałaś, że klatkę chyba dzisiaj przywiozą. Quote
malawaszka Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 nie - ona jest do poniedziałku w klinice, potem u mnie, klatkę mam nadzieję przywiozą w poniedziałek bo jak nie to katastrofa będzie :mdleje: Quote
weszka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dobrze że to cudo już poza schronem. Malawaszko jakby co to wołaj do mnie o zapomogę ze sznaucerowej skarpety - tylko na fakturę. Chociaż do tego się przydac mogę. Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 malawaszka napisał(a):nie - ona jest do poniedziałku w klinice, potem u mnie, klatkę mam nadzieję przywiozą w poniedziałek bo jak nie to katastrofa będzie :mdleje: Wyślij mi proszę na pw nr konta do wpłat na małą. Dużo nie mogę, ale coś przeleję. Mykam spać bo jutro szczeniaka z łańcucha pomagam odstawić do Astaroth. Quote
maciaszek Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 My, z konta katowickiego tak zwanego ;). Tylko podaj numer konta, na który pieniądze trzeba przelać :). Quote
__Lara Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A ja muszę założyć wątek tej drugiej suńce... malawaszka, wiesz coś o niej więcej? ta z wypadku? Quote
malawaszka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 a to sunia???? bo mnie się wydawało, że psiak - ale głowy nie daję, wiem tylko, że czarny, kudłaty - sznupkowato-pudlowaty z opisu, ale zdjęć nie widziałam bo amikat nie dała rady zrobić wczoraj, nie ma jeszcze roku, został potrącony przez samochód i ma złamaną kość udową, ale jest za młody na śrubowanie - kości miękkie, został więc poskładany i ma założony gips na łapkę i opaskę gipsową wokół biodra - i teraz trzeba mu tymczasu i ... czasu żeby się łapeńka zrosła :shake: to mały psiaczek Quote
Dorothy Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 sunia calkiem jak moja Morgana w wersji junior...:-( a ten psiak polamany, podobny? jak wyglada? Quote
malawaszka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 ja nie widziałam go - tylko z opowiadań amikat wiem, że podobny - czarny kudłaczek, tylko jakby nie miał grzywki - tyle wiem, lada dzień będą zdjęcia, chyba, że _Lara już ma Quote
__Lara Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 To może psiak - pomyliłam ;) kurcze, przydałyby się zdjęcia. Dzięki ;) Quote
malawaszka Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 w oczekiwaniu na jutro podnoszę Julcię Quote
malawaszka Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 wielkie wielkie dzięki Maciaszku! Dorothy nie wiem jeszcze nic konkretnego - jutro po nią jadę więc będą informacje, o psiaku też nie wiem - może _Lara już założyła mu wątek??? Quote
__Lara Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 malawaszka napisał(a):wielkie wielkie dzięki Maciaszku! Dorothy nie wiem jeszcze nic konkretnego - jutro po nią jadę więc będą informacje, o psiaku też nie wiem - może _Lara już założyła mu wątek??? Właśnie nie, bo za mało mam trochę info :/ żadnego zdjęcia ani nic... ale chyba załozę innemu psiakowi od nas, ma ranę w okolicach odbytu po zabiegu, nie może być w schronie :( Quote
malawaszka Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 może mi się uda jutro porobić mu zdjęcia jak pojadę po Julkę Quote
__Lara Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 malawaszka napisał(a):może mi się uda jutro porobić mu zdjęcia jak pojadę po Julkę Byłoby cudownie! :) Dziękuję za zdjęcia z Negri :D :D :D Quote
malawaszka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 ufff przyszła klatka - jest wielka :mdleje: ale przynajmniej mała będzie bezpieczna i moje nie będą jej męczyć :roll: Quote
malawaszka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 później - koło 17-18 - muszę popracować :/ Quote
malawaszka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 mam kurcze problem ze skoncentrowaniem się.... Quote
Recommended Posts