Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boziu jaka ona jest cudowna , poprostu brak słów. I tak pięknie wygląda na tej łące , prawdziwy szczęśliwy psiak mimo że chory... domki to się będą zabijac o nią jak troszkę przyjdzie do siebie

Posted

Obie wersje Julci są piękne :). Gdyby nie mieszkanie w bloku to już bym ją porwała i mój Gucio miał by koleżankę. Ciekawe czy jej to uszko stanie?! ;)

Z mojej strony mogę na razie dać Julci 10zł miesięcznie. Może potem coś więcej wyskrobię!

Posted

AniaGucio wpłynęło 10 zł od Ciebie - Julka dziękuje :Rose:

poprawiłam dziś grzywkę, żeby oczka było widać, ale Juleńka jak moja Pepa - mruży bardzo i i tak ich nie widać

i brzuszek :shake:

Posted

maciaszek napisał(a):
Muszę podmienić fotki na stronie schronu (gdzie podany jest kontakt do Ciebie), ale to już nie dziś. Jakbym zapomniała, krzyczcie! ;)

może to nie będzie potrzebne - jak Juleńka się uspokoi i przestanie szczekać jak wychodzę to Państwo którzy byli ją poznać chcą ją adoptować, ale no musi zostawać sama w domu - to blok więc hałasowanie nie jest mile widziane przez sąsiadów no i dla psa lepiej jak potrafi spokojnie zostawać, ale dziś już było trochę lepiej

Posted

AMIGA napisał(a):
Ależ ona jest śliiiiczna. Niech mówią co chcą co poniektórzy - ale sznupki są najśliczniejsze

Troszke nie do końca się z Tobą zgadzam:cool3:ale rzeczywiście mała jest śliczna:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Malawaszka jak to zrobiłaś, że mała taka jest cudna:loveu:

Moja miłością są pudle, proszę się tu na mnie nie gniewać:oops:

to nie ja zrobiłam - ona po prostu taka jest :loveu:

a pudle też są fajna - jakbym mogła mieć psów duużżoooo to jednym z nich byłby pudel królewski - a najlepiej dwa biały i czarny :loveu: są piękne! ale nie w tych pomponach tylko w takiej prostej fryzurce - nie pamiętam jak się nazywa :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie ja zrobiłam - ona po prostu taka jest :loveu:

a pudle też są fajna - jakbym mogła mieć psów duużżoooo to jednym z nich byłby pudel królewski - a najlepiej dwa biały i czarny :loveu: są piękne! ale nie w tych pomponach tylko w takiej prostej fryzurce - nie pamiętam jak się nazywa :oops:

Na federała:lol:, to też fryzura wystawowa, ale niestety mniej popularna.
Moje suńki są na króciutko obcinane, też wole takie fryzurki:p

A królewskie pudle ma moja koleżanka, są piękne:lol:

Posted

Julka się rozkręca - kochana jest bardzo :loveu: - pobawiłam się z nią - tzn popiesciochałam, wyklepałam po zadku, pogadałam do niej to się tak rozochociła, że dostała korby i ganiała po domu - tzn chciała ganiać bo drogę zastąpił jej Drops :mdleje: i koniec zabawy... :roll: