farmerka63 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 No pychol bardzo sznupowy wyszedł - świetna jest cała :) Quote
lilo Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Boziu jaka ona jest cudowna , poprostu brak słów. I tak pięknie wygląda na tej łące , prawdziwy szczęśliwy psiak mimo że chory... domki to się będą zabijac o nią jak troszkę przyjdzie do siebie Quote
malawaszka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 nie nie - na żywo widać bardziej te ząbkowane wzorki :lol: ale musi tak być na razie Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Drops chciał się pobawić z Pepą, ale Julka stanęła na straży porządku i nie pozwoliła na takie harce:-o Quote
AniaGucio Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Obie wersje Julci są piękne :). Gdyby nie mieszkanie w bloku to już bym ją porwała i mój Gucio miał by koleżankę. Ciekawe czy jej to uszko stanie?! ;) Z mojej strony mogę na razie dać Julci 10zł miesięcznie. Może potem coś więcej wyskrobię! Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Ania dzięki!!!! :Rose: a ucho - staje jak Jula zadziera głowę - dokładnie tak jak twój psiak w avatarze :lol: tylko drugie ucho ;) Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 AniaGucio wpłynęło 10 zł od Ciebie - Julka dziękuje :Rose: poprawiłam dziś grzywkę, żeby oczka było widać, ale Juleńka jak moja Pepa - mruży bardzo i i tak ich nie widać i brzuszek :shake: Quote
maciaszek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Muszę podmienić fotki na stronie schronu (gdzie podany jest kontakt do Ciebie), ale to już nie dziś. Jakbym zapomniała, krzyczcie! ;) Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 maciaszek napisał(a):Muszę podmienić fotki na stronie schronu (gdzie podany jest kontakt do Ciebie), ale to już nie dziś. Jakbym zapomniała, krzyczcie! ;) może to nie będzie potrzebne - jak Juleńka się uspokoi i przestanie szczekać jak wychodzę to Państwo którzy byli ją poznać chcą ją adoptować, ale no musi zostawać sama w domu - to blok więc hałasowanie nie jest mile widziane przez sąsiadów no i dla psa lepiej jak potrafi spokojnie zostawać, ale dziś już było trochę lepiej Quote
AMIGA Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ależ ona jest śliiiiczna. Niech mówią co chcą co poniektórzy - ale sznupki są najśliczniejsze Quote
AniaGucio Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jest cudowna - narzeczony też powiedział, że wygląda jak nasz Gutek. Brzuszek rzeczywiście wygląda nieciekawie :( Quote
Energy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 AMIGA napisał(a):Ależ ona jest śliiiiczna. Niech mówią co chcą co poniektórzy - ale sznupki są najśliczniejsze Troszke nie do końca się z Tobą zgadzam:cool3:ale rzeczywiście mała jest śliczna:loveu: Quote
lilo Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 a ja się zgadzam :P a Juleńka cuuudo ... pięknieje z każdym dniem Quote
maciaszek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A jednak podmieniłam foty :). Na wszelki wypadek... :) Quote
Energy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Malawaszka jak to zrobiłaś, że mała taka jest cudna:loveu: Moja miłością są pudle, proszę się tu na mnie nie gniewać:oops: Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Energy napisał(a):Malawaszka jak to zrobiłaś, że mała taka jest cudna:loveu: Moja miłością są pudle, proszę się tu na mnie nie gniewać:oops: to nie ja zrobiłam - ona po prostu taka jest :loveu: a pudle też są fajna - jakbym mogła mieć psów duużżoooo to jednym z nich byłby pudel królewski - a najlepiej dwa biały i czarny :loveu: są piękne! ale nie w tych pomponach tylko w takiej prostej fryzurce - nie pamiętam jak się nazywa :oops: Quote
Energy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 malawaszka napisał(a):to nie ja zrobiłam - ona po prostu taka jest :loveu: a pudle też są fajna - jakbym mogła mieć psów duużżoooo to jednym z nich byłby pudel królewski - a najlepiej dwa biały i czarny :loveu: są piękne! ale nie w tych pomponach tylko w takiej prostej fryzurce - nie pamiętam jak się nazywa :oops: Na federała:lol:, to też fryzura wystawowa, ale niestety mniej popularna. Moje suńki są na króciutko obcinane, też wole takie fryzurki:p A królewskie pudle ma moja koleżanka, są piękne:lol: Quote
zerduszko Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Energy napisał(a):A królewskie pudle ma moja koleżanka, są piękne:lol: A hoduje?? Bo ja za 5 lat chcę :P A Julcie, kocham, kocham, kocham.... aaaaa :loveu: Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Julka się rozkręca - kochana jest bardzo :loveu: - pobawiłam się z nią - tzn popiesciochałam, wyklepałam po zadku, pogadałam do niej to się tak rozochociła, że dostała korby i ganiała po domu - tzn chciała ganiać bo drogę zastąpił jej Drops :mdleje: i koniec zabawy... :roll: Quote
Energy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 zerduszko napisał(a):A hoduje?? Bo ja za 5 lat chcę :P A Julcie, kocham, kocham, kocham.... aaaaa :loveu: Hoduje:lol: Quote
Recommended Posts