Tora&Faro Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Dogo działa jak chce.... Przed chwilą dzwonili Państwo z którymi byłam umówiona...o 20.00 jedziemy na wizytę przedadopcyjną. Poprosimy o kciuki:):):) Quote
mala_czarna Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Tora&Faro napisał(a):Dogo działa jak chce.... Przed chwilą dzwonili Państwo z którymi byłam umówiona...o 20.00 jedziemy na wizytę przedadopcyjną. Poprosimy o kciuki:):):) Kciuki trzymam!! :) Quote
Tora&Faro Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Trzymaj Ciocia, trzymaj....ja za Was też trzymam:) Quote
Ewanka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Kciuki zapewnione ... oby domek był na poziomie :) Quote
Tora&Faro Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ewanka napisał(a):Kciuki zapewnione ... oby domek był na poziomie :) Naprawdę mam nadzieję że będzie....za chwilę jedziemy:) Quote
Ewa Marta Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Wprawdzie już po wizycie przedadopcyjnej, ale chciałam powiedzieć, że też trzymam kciuki za Kajko, w zasadzie cały czas;-) Quote
Wisełka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tralalalalaaaaaaaaaaa, a Kajko już w domuuuuuuu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tora&Faro Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wisełka napisał(a):Tralalalalaaaaaaaaaaa, a Kajko już w domuuuuuuu :loveu: :loveu: :loveu: obraczus87 napisał(a):KAJKO powodzenia :) Ciesze sie bardzo :) gusia0106 napisał(a):No wieści cudne :) Ano cudne... Wczorajsza wizyta przedadopcyjna wypadła tak dobrze, że Kajko dzisiejszą noc spędził już w swoim nowym domku :) Państwo stwierdzili że nie ma powodu aby maluch dłużej przebywał w hoteliku skoro zgodnie stwierdziliśmy że wszystko jest ok:) Chłopak mieszka teraz na Kabatach, rzut beretem od lasu:) Państwo mają duże mieszkanie z wyjściem do ogródka więc warunki są naprawdę dobre:) w ciągu dnia na zmianę są w domu, a maluch ma do towarzystwa kicię (również z adopcji) więc nudzić się nie powinien ;) Przed chwilą rozmawiałam z p. Martą, noc minęła im bardzo spokojnie, Kajo spał jak zabity, a rano wgramolił się do łóżka:) czyli już wie co dobre ;) Umówiłam się że później zadzwonię jeszcze raz.... Aha...Kajko to od teraz Teodor Junior:) Odziedziczył imię po psiaku siostry p. Rafała którego Państwo mieli przez długi czas pod opieką jak siostra przebywała za granicą. Quote
obraczus87 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Teodorze Juniorku wszystkiego dobrego w nowym domku :) !!!! Quote
Ewa Marta Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ale wiadomości!!!!! Super:-) Oba maluchy bezpieczne:-) Mam nadzieję na jakieś zdjęcia:-) Jeśli będzie trzeba, chętnie podskoczę zrobić parę foptek, bo mieszkam rzut beretem od państwa:-) Tylko nie w tym tygodniu, bo teraz mam Idolka po operacji i będę go wozić na kontrolę, no i być z nim ile się da. Quote
Tora&Faro Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zdjęcia będą mam nadzieję:) już zapowiedziałam Państwu że liczę na kontakt mailowy i fotki:) Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 No działa to Dogo tak, że pożal sie Boże :angryy: Bardzo sie cieszę, że maluch już ma swoich ludzi. Mam nadzieje, że to ten jeden, jedyny domek, do końca życia! :multi: Quote
Ellig Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 obraczus87 napisał(a):Teodorze Juniorku wszystkiego dobrego w nowym domku :) !!!! Kajko , kochany , masz domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz musze zapamietac Twoje nowe imie:)Bardzo sie ciesze, czy to znaczy ,ze mam juz wycofac ogloszenia na Allegro? Quote
Tora&Faro Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ellig napisał(a):Kajko , kochany , masz domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz musze zapamietac Twoje nowe imie:)Bardzo sie ciesze, czy to znaczy ,ze mam juz wycofac ogloszenia na Allegro? Myślę że allegro można już zdjąć...chociaż z podpisem jeszcze czekam, niech minie kilka dni....:) Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ano cudne... Wczorajsza wizyta przedadopcyjna wypadła tak dobrze, że Kajko dzisiejszą noc spędził już w swoim nowym domku :) Państwo stwierdzili że nie ma powodu aby maluch dłużej przebywał w hoteliku skoro zgodnie stwierdziliśmy że wszystko jest ok:) Chłopak mieszka teraz na Kabatach, rzut beretem od lasu:) Państwo mają duże mieszkanie z wyjściem do ogródka więc warunki są naprawdę dobre:) w ciągu dnia na zmianę są w domu, a maluch ma do towarzystwa kicię (również z adopcji) więc nudzić się nie powinien ;) Przed chwilą rozmawiałam z p. Martą, noc minęła im bardzo spokojnie, Kajo spał jak zabity, a rano wgramolił się do łóżka:) czyli już wie co dobre ;) Umówiłam się że później zadzwonię jeszcze raz.... Aha...Kajko to od teraz Teodor Junior:) Odziedziczył imię po psiaku siostry p. Rafała którego Państwo mieli przez długi czas pod opieką jak siostra przebywała za granicą. O kurka, jakie wieści:multi::loveu: Niech wszystko się pięknie układa Kajko:loveu: Quote
Tora&Faro Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Sama się nie spodziewałam że tak pięknie się wszystko ułoży:) Poprosiłam Natalię o rozliczenie chłopaków za pobyt w hoteliku, zamykam też dwa ostatnie bazarki...trzeba zrobić wreszcie porządek:) Quote
Nutusia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Teodor - piękne, dostojne imię! Powodzenia, Teo! :) Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zajrzycie? On ma naprawdę mało czasu :( http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewidomy-ONek-ma-czas-do-soboty-26.06.-Czy-zd%C4%85%C5%BCymy-Potrzebne-deklaracje-sta%C5%82e?p=14917319#post14917319 Quote
lilk_a Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='obraczus87']Teodorze Juniorku wszystkiego dobrego w nowym domku :) !!!![/QUOTE] i ślicznie :loveu: Quote
Wisełka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kajko i Kokosz....... Teodor i Frodo - ale zamiana :) Mam nadzieję że nowi właściciele nam na bieżąco będą foty podsyłać, żebyśmy mogli lookać jak chłopaki rosną :) :) :) Quote
Tora&Faro Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jeśli chodzi o Frodo to fotki powinnam mieć już jutro bo przecież jadę w odwiedziny:) A Teoś chyba się zaczyna zadomawiać bo pół dnia stał dzisiaj na balkonie i obszczekiwał przechodzące psy:);) Był też na "przeglądzie" u weterynarza, a najlepsze jest to że nie załatwia się w domu...tylko że nowi państwo wychodzą z nim co dwie godziny na spacerek:) Fajnie.....:loveu: PS Kicia od wczoraj koczuje na lodówce:evil_lol: Quote
Wisełka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To jak z Teosiem sobie państwo tak radzą świetnie, to ja proponuję dowieźć im Brutuska jeszcze :) Duże mieszkanie, ogródek to obaj się zmieszczą :) :) :) Quote
Wisełka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To jak z Teosiem sobie państwo tak radzą świetnie, to ja proponuję dowieźć im Brutuska jeszcze :) Duże mieszkanie, ogródek to obaj się zmieszczą :) :) :) Gosia zrób im niespodziewajkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts