Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Dogo działa jak chce....

Przed chwilą dzwonili Państwo z którymi byłam umówiona...o 20.00 jedziemy na wizytę przedadopcyjną.

Poprosimy o kciuki:):):)

Kciuki trzymam!! :)

Posted

Wisełka napisał(a):
Tralalalalaaaaaaaaaaa, a Kajko już w domuuuuuuu :loveu: :loveu: :loveu:

obraczus87 napisał(a):
KAJKO powodzenia :) Ciesze sie bardzo :)

gusia0106 napisał(a):
No wieści cudne :)

Ano cudne...

Wczorajsza wizyta przedadopcyjna wypadła tak dobrze, że Kajko dzisiejszą noc spędził już w swoim nowym domku :) Państwo stwierdzili że nie ma powodu aby maluch dłużej przebywał w hoteliku skoro zgodnie stwierdziliśmy że wszystko jest ok:)

Chłopak mieszka teraz na Kabatach, rzut beretem od lasu:) Państwo mają duże mieszkanie z wyjściem do ogródka więc warunki są naprawdę dobre:) w ciągu dnia na zmianę są w domu, a maluch ma do towarzystwa kicię (również z adopcji) więc nudzić się nie powinien ;)

Przed chwilą rozmawiałam z p. Martą, noc minęła im bardzo spokojnie, Kajo spał jak zabity, a rano wgramolił się do łóżka:) czyli już wie co dobre ;)
Umówiłam się że później zadzwonię jeszcze raz....

Aha...Kajko to od teraz Teodor Junior:) Odziedziczył imię po psiaku siostry p. Rafała którego Państwo mieli przez długi czas pod opieką jak siostra przebywała za granicą.

Posted

Ale wiadomości!!!!! Super:-) Oba maluchy bezpieczne:-) Mam nadzieję na jakieś zdjęcia:-) Jeśli będzie trzeba, chętnie podskoczę zrobić parę foptek, bo mieszkam rzut beretem od państwa:-) Tylko nie w tym tygodniu, bo teraz mam Idolka po operacji i będę go wozić na kontrolę, no i być z nim ile się da.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Teodorze Juniorku wszystkiego dobrego w nowym domku :) !!!!

Kajko , kochany , masz domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz musze zapamietac Twoje nowe imie:)Bardzo sie ciesze, czy to znaczy ,ze mam juz wycofac ogloszenia na Allegro?

Posted

Ellig napisał(a):
Kajko , kochany , masz domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz musze zapamietac Twoje nowe imie:)Bardzo sie ciesze, czy to znaczy ,ze mam juz wycofac ogloszenia na Allegro?

Myślę że allegro można już zdjąć...chociaż z podpisem jeszcze czekam, niech minie kilka dni....:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Ano cudne...

Wczorajsza wizyta przedadopcyjna wypadła tak dobrze, że Kajko dzisiejszą noc spędził już w swoim nowym domku :) Państwo stwierdzili że nie ma powodu aby maluch dłużej przebywał w hoteliku skoro zgodnie stwierdziliśmy że wszystko jest ok:)

Chłopak mieszka teraz na Kabatach, rzut beretem od lasu:) Państwo mają duże mieszkanie z wyjściem do ogródka więc warunki są naprawdę dobre:) w ciągu dnia na zmianę są w domu, a maluch ma do towarzystwa kicię (również z adopcji) więc nudzić się nie powinien ;)

Przed chwilą rozmawiałam z p. Martą, noc minęła im bardzo spokojnie, Kajo spał jak zabity, a rano wgramolił się do łóżka:) czyli już wie co dobre ;)
Umówiłam się że później zadzwonię jeszcze raz....

Aha...Kajko to od teraz Teodor Junior:) Odziedziczył imię po psiaku siostry p. Rafała którego Państwo mieli przez długi czas pod opieką jak siostra przebywała za granicą.

O kurka, jakie wieści:multi::loveu:

Niech wszystko się pięknie układa Kajko:loveu:

Posted

Sama się nie spodziewałam że tak pięknie się wszystko ułoży:)

Poprosiłam Natalię o rozliczenie chłopaków za pobyt w hoteliku, zamykam też dwa ostatnie bazarki...trzeba zrobić wreszcie porządek:)

Posted

Kajko i Kokosz....... Teodor i Frodo - ale zamiana :)
Mam nadzieję że nowi właściciele nam na bieżąco będą foty podsyłać, żebyśmy mogli lookać jak chłopaki rosną :) :) :)

Posted

Jeśli chodzi o Frodo to fotki powinnam mieć już jutro bo przecież jadę w odwiedziny:)

A Teoś chyba się zaczyna zadomawiać bo pół dnia stał dzisiaj na balkonie i obszczekiwał przechodzące psy:);) Był też na "przeglądzie" u weterynarza, a najlepsze jest to że nie załatwia się w domu...tylko że nowi państwo wychodzą z nim co dwie godziny na spacerek:) Fajnie.....:loveu:

PS Kicia od wczoraj koczuje na lodówce:evil_lol:

Posted

To jak z Teosiem sobie państwo tak radzą świetnie, to ja proponuję dowieźć im Brutuska jeszcze :) Duże mieszkanie, ogródek to obaj się zmieszczą :) :) :) Gosia zrób im niespodziewajkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: