Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biserka a ja wiem, że bedziemy prawie sasiadkami:razz: Dunajek wypiękniał niesamowicie.....:crazyeye:a na zdjęciach to widać chyba Aszocika.

Aszota watek jest na psach w nowym domu....poczytajcie sobie jakie Kasie z niego cudo wyczarowała ( oczywiście Rodzice Kasi mieli w tym ogromny udział)

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biserka no pewnie że będą wspólnwe spacery ( jak będziesz miała ochotę) mieszkam na Wiśniowej - ma suczkę wiec Dunajek nie będzie robił problemów. Tak więc trzymamy kciuki i czekamy na wtorek-

Posted

Ja też przyłączam się do gratulacji za udaną "akcję" !!! :multi:

A przy okazji podwajam powody do radości:eviltong: , bo mój Kamelek od przedwczoraj w nowym, kochającym domu!!! :loveu:

Posted

Elso, sprawidzłam na mapie, rzeczywiście mieszkamy blisko siebie :-) Z tym, że ja bliżej Prandoty.
Jeszcze nie doczytałam, jakiego masz psa :-) Ale ja tutaj jeszcze wielu rzeczy nie doczytałam, forum jest istną skarbnicą wiedzy!
Pozdrawiam i życzę odrobinę chłodniejszego popołudnia...

Posted

Dobrze. Będę jeszcze do Was dzwonić. MagdaG zgodziła się nas przewieźć. :multi: Umówimy się gdzieś w mieście i stamtąd razem pojedziemy po Dunaja.

Posted

biserko, czy to oznacza, że mogę już dać spokój Frotce i przestać ją bombardować sms??? (na które nie odpowiada... Frotka, ale Cie jeszcze znajdę :mad: ... :cool3: )
jesteście umówione na przeprowadzkę??

Posted

Frotka napisał(a):
Jesteśmy umówione. Nie dostałam żadnego smsa od Ciebie.:cool1: Ale wiem od MagdyG że mnie szukałaś.:loveu:

hmmm... szukałam to mało powiedziane :cool1: już miałam FBI wzywać na pomoc :cool3:
ale odpuszczam, skoro się znalazłaś :lol:
i przekaż buziaki Magdzie :loveu:
mama Kasi wie, że Dunaj wyprowadza się jutro, ale może trzeba ją powiadomić o godzinie?

Posted

Mama Kasi wie "z grubsza", z cieńsza jeszcze będę do Niej dzwonić

Ty jesteś GosiaZ czy GosiaT, bo wydawało mi się, że GosiaT, ale Magda mówi że szukała mnie GosiaZ

Posted

Frotka napisał(a):
Mama Kasi wie "z grubsza", z cieńsza jeszcze będę do Niej dzwonić

Ty jesteś GosiaZ czy GosiaT, bo wydawało mi się, że GosiaT, ale Magda mówi że szukała mnie GosiaZ

GosiaW :evil_lol:

Posted

Witajcie :-) Wczoraj już nie mieliśmy głowy do pisania, ale stało się: Dunaj jest już u nas ;-)
Chciałam BARDZO, BARDZO podziękować Wam wszystkim, a szczególnie tym dziewczynom (a może i chłopakom też), które przez te dwa miesiące się Dunajkiem zajmowały, a w końcu go do nas przywiozły. Jesteście naprawdę wspaniałe!
Dunaj się na razie aklimatyzuje w nowym domu. Przechadza się, poleguje, spogląda przez balkon i co jakiś czas znaczy teren ;-) Ładnie zjadł w nocy miskę kurczaka z ryżem (oraz marchewką) i bez przerwy pije wodę - nic dziwnego, sami widzicie, jaki upał.
Na spacerach zachowuje się bardzo ładnie, spotkał już nawet swojego psiego sąsiada z dołu i nawet nie zwrócił na niego uwagi. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej.
Postaram się sukcesywnie wrzucać tu jakieś zdjęcia i opisywać koleje losu Dunaja w naszym domu :-)
Pozdrawiam,
biserka

Posted

Biserka nawet nie wiesz jak się cieszę że ten nieludzko głodzony pies ma teraz nocny posiłek, i Was.

Jak mi sie wszystko w życiu trochę uspokoi to pozwole sobie was namówic na spacerek. Pozdrawiam i z niecvierpliwiością czekam na nowe wiadomości.

Posted

Żeby zobaczyć, jaki to domek, to zapraszamy wszystkich opiekunów Dunaja, żeby go odwiedzili :-)
Na razie nurtuje mnie pytanie, jak go odzwyczaić od podsikiwania kątów. Jest wyspacerowany za wszystkie czasy, więc nie wiem, może to objaw stresu? Znaczenia terenu?
Poza tym na froncie domowym cisza i spokój. Dunaj - przynajmniej na razie - z obojętnością patrzy na spotykane na spacerach psy i z pobłażaniem traktuje te, które się awanturują zza ogrodzeń. Nie ukrywam, że bardzo mnie to cieszy.
No i jednemu z nas jest straszliwie gorąco w tym białym futrze...