Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biserko, Wojtku - dziękuję Wam za te dwa lata Dunaja. Mało? pewnie tak... tylko czy to ważne? Ważne jest to, że to jedyne dobre lata w jego życiu...
Wciąż mam przed oczyma moment kiedy pierwszy raz go zobaczyłam. Frotka opowiadała mi o nim wcześniej, ale to co ujrzałam na miejscu zwaliłoby z nóg największego twardziela. Wycieńczone do granic możliwości, słaniające się na łapach psisko.Krzywe i pokurczone. Chudziuteńka szyja obleczona w krowi łańcuch - to był Dunajek.
Dobrze, że mogę go teraz pamiętać takiego jakim stał się w Was. Pięknego, szczęśliwego podhalana. Dziękuję!

Dunajku
[*] psie niebo na pewno jest. I ty tam już jesteś...

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj odebrałam od Wojtka i Biserki dwa wielkie worki Dunajowej karmy, dla psów z chorą wątrobą. Bardzo dziękuję. Dam Wam znać do jakiego psa trafiły.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ponieważ znalazł się sponsor dla bernardynki Dunajową karmę przekazałam, kilka tygodni temu, Kasie, dla kolejnego, ogromnego psa którego ma na przechowaniu.

Przy okazji bardzo, bardzo dziękuję Kasie za to, że została stałym domem tymczasowym dla wrzucanych jej przeze mnie kotów.