Camara Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Biserko, Wojtku - dziękuję Wam za te dwa lata Dunaja. Mało? pewnie tak... tylko czy to ważne? Ważne jest to, że to jedyne dobre lata w jego życiu... Wciąż mam przed oczyma moment kiedy pierwszy raz go zobaczyłam. Frotka opowiadała mi o nim wcześniej, ale to co ujrzałam na miejscu zwaliłoby z nóg największego twardziela. Wycieńczone do granic możliwości, słaniające się na łapach psisko.Krzywe i pokurczone. Chudziuteńka szyja obleczona w krowi łańcuch - to był Dunajek. Dobrze, że mogę go teraz pamiętać takiego jakim stał się w Was. Pięknego, szczęśliwego podhalana. Dziękuję! Dunajku [*] psie niebo na pewno jest. I ty tam już jesteś... Quote
Ulka18 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Biegaj spokojnie Dunaju po teczowych łakach .... Quote
Frotka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Wczoraj odebrałam od Wojtka i Biserki dwa wielkie worki Dunajowej karmy, dla psów z chorą wątrobą. Bardzo dziękuję. Dam Wam znać do jakiego psa trafiły. Quote
Frotka Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Niesmowite jaka przemianę przeszedł u Was Dunaj.... Quote
Frotka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Biserko, Dunajowa Purina trafi do tego psa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-bernardynka-w-potrzebie-krakow-124102/ Royal dla wątrobowców trafił do 18-letniej jamniczki u starszych ludzi. Dziękuję! Quote
Frotka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ponieważ znalazł się sponsor dla bernardynki Dunajową karmę przekazałam, kilka tygodni temu, Kasie, dla kolejnego, ogromnego psa którego ma na przechowaniu. Przy okazji bardzo, bardzo dziękuję Kasie za to, że została stałym domem tymczasowym dla wrzucanych jej przeze mnie kotów. Quote
Recommended Posts