amica Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [B][SIZE=3][COLOR=Navy]Tak mamy GO!!![/COLOR][/SIZE][/B] Trwało to dość długo, ale warto było! Max był dla mnie prawdziwym wyzwaniem! Dzięki niemu zdobyłam kondycje uganiając się za nim po całym Aleksandrowie przez ostatni miesiąc. Obiecuje, że jutro wszystko opiszę dokładniej, ale dziś po prostu padam ze zmęczenia! Zapewniam, że Max jest w dobrych rękach. Jestem umówiona, że gdyby coś się działo, od razu do mnie zadzwonią z lecznicy, natomiast ja mam zadzwonić rano, by dowiedzieć się jak Maxowi minęła noc. [SIZE=3][COLOR=Red]Wszystkim gorąco dziękuję za trzymanie kciuków, za obecność i za każdy grosz przeznaczony dla Maxa, bez tego nie mielibyśmy możliwości działania!!!!! [SIZE=2]W chwili przyjecia MAxa do lecznicy lekarz prowadzący przygotował na moją prośbę dokument ze wstępną wyceną badań i stawki za dobę pobytu Maxa w lecznicy. Wstyko jednak zależy od wyniku podstawowych badań. Trzymajmy kciuki żeby były dobre.[/SIZE] [IMG]http://i47.tinypic.com/9l9b14.jpg[/IMG] [/COLOR][/SIZE] Quote
ketunia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ogromnie się cieszę.:):):) W końcu skończyła się Jego tułaczka. Quote
a.piurek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Bardzo się cieszę że się udało. Dostałam priva ale bez numeru konta... Quote
majqa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='a.piurek']Bardzo się cieszę że się udało. Dostałam priva ale bez numeru konta...[/QUOTE] Prostuj Amico, prostuj. :-) Quote
amica Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='majqa']Prostuj Amico, prostuj. :-)[/QUOTE] Już wysłane:) Śpij Maxiuniu spokojnie i niczego się nie bój! Jesteś bezpieczny:) Zajmiemy się Tobą! Dobranoc wszystkim ;* Quote
majqa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Szarotka']Ja nie pamietam czy mam nr. konta.[/QUOTE] Amica zawita ponownie to na pewno poda je na wszelki wypadek. Quote
andegawenka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Na 1 stronie pisze : "dane do wpłaty na pw" - nie dostałam... Quote
amica Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='andegawenka']Na 1 stronie pisze : "dane do wpłaty na pw" - nie dostałam...[/QUOTE] Już naprawiam swój błąd! Pozdrawiam i dziękuję za przypomnienie! Dzwoniłam do lecznicy, Pani doktr powiedziała, że Maxiu jest bardzo spokojny i grzeczny. Został odpchlony i teraz czekamy na wyniki badania krwi. Doba w lecznicy wynosi [SIZE=3][COLOR=Navy][B]25 zł[/B][/COLOR][/SIZE] więc miejmy nadzieje, że MAxiu nie będzie musiał spędzić tam zbyt wiele czasu. Jednak co by nie mówić ma naprawdę troskliwą i dobrą opiekę. Wieczorem powinnam coś więcej wiedzieć o jego stanie. [SIZE=3][COLOR=Navy]Na stronie 41 zamieściłam skan dokumentu wydanego w chwili przyjęcia Maxa do lecznicy![/COLOR][/SIZE] Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='amica']Już naprawiam swój błąd! Pozdrawiam i dziękuję za przypomnienie! Dzwoniłam do lecznicy, Pani doktr powiedziała, że Maxiu jest bardzo spokojny i grzeczny. Został odpchlony i teraz czekamy na wyniki badania krwi. Doba w lecznicy wynosi 25 zł więc miejmy nadzieje, że MAxiu nie będzie musiał spędzić tam zbyt wiele czasu. Jednak co by nie mówić ma naprawdę troskliwą i dobrą opiekę. Wieczorem powinnam coś więcej wiedzieć o jego stanie.[/QUOTE] Amico! Daj mi numer konta na pw. Gdzieś zawieruszyłam, a czas wysłać obiecana deklarację. Quote
amica Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Amico! Daj mi numer konta na pw. Gdzieś zawieruszyłam, a czas wysłać obiecana deklarację.[/QUOTE] Za chęć tak szybkiego wysłania specjalne buziaki!!! :loveu: ;) Quote
amica Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Szarotka']Ja nie pamietam czy mam nr. konta.[/QUOTE] Szarotko daj znać czy dotarło do Ciebie PW z danymi do przelewu:) please! Wysłałam w ciągu ostatnich dwóch dni tyle wiadomości, ze musiałam wyczyścić skrzynkę nadawczą i nie mogę tego sprawdzić. Maxiu na razie ma się dobrze i grzecznie słucha doktorów. Trzymajmy kciuki, aby wyniki wstępnych badań były dobre!!!! Quote
andegawenka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Zapłaciłam za VI i VII bo było tyle wyjazdów do Maxa, a to też koszty przecież.... Quote
Szarotka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Konto dostalam. Napisze do kolezenaki, zeby wplacila. Mam nadzieje, ze zrobi to szybko. Quote
ranias Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Bardzo się cieszę, że Maxiu bezpieczny. Teraz wszystko już będzie dobrze, bo musi no nie ?;-) Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Max kochany! :loveu: Nadal słuchaj się panów weterynarzy! :loveu: Wyjdziesz na prostą! :loveu::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Wysłałam moją skromną deklarację stałą dla Maxa ( na kilka miesięcy). Quote
majqa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Info od Amici, wysłane mi smsem (Amica chwilowo bez dostępu do netu): Max jest na razie apatyczny i wycofany ale za to ma apetyt i chętnie wychodzi na spacer. Grzecznie chodzi na smyczy. Dostał leki na odrobaczenie. Jutro będzie miał pobraną krew. Generalnie wieści więc mamy dobre. Ja mu się nie dziwię, że się "wycofał", dryfował sobie po całym Aleksandrowie, a tu masz ci los, uwięzili. ;-) Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Przejdzie Mu ta apatia. Niech teraz poje porządnie. :) Max to wagabunda, wolny duch... Quote
amica Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Wysłałam moją skromną deklarację stałą dla Maxa ( na kilka miesięcy).[/QUOTE] [quote name='andegawenka']Zapłaciłam za VI i VII bo było tyle wyjazdów do Maxa, a to też koszty przecież....[/QUOTE] Bardzo dziękuję!!! [IMG]http://i49.tinypic.com/2qmnqrs.gif[/IMG] WSPANIALI DOGOMANIACY -BEZ WASZEJ POMOCY MAX WCIĄŻ BYŁBY NA ULICY! Quote
Szarotka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ja wplace na dniach tez za pare miesiecy z gory. Quote
Recommended Posts