agusiazet Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Krecik był wspaniały, ja też myślałam, że to takie waleczne kociątko!!! Quote
Atomowka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Krecik mnie rozłożył na łopatki i póki co to jedyna wiadomość która mnie rozbawiła. Do góry bo pilne bardzo Quote
aneta.w Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 :placz:Boże dzięki że chociaż te uratowali niestety muszę to napisać ale ludzie za długo czekali mogli zabezpieczyć zwierzęta choć te mniejsze albo chociaż dać im szanse uwalniając je z uwięzi. Ale trzymam kciuki za wszystkie biedaki które właśnie w tym momęcie walczą o życie. WYLAŁAM JUZ MORZE ŁEZ:placz::placz::placz: ZA TE BIEDACTWA I NADEL PLACZE JAK SOBIE WSPOMNE ILE ZWIERZĄT STRACIŁO SWE ŻYCIE, A ZWIERZETA TO NAJSZLACHETNIEJSZE ISTOTY TEJ ZIEMII IH CIERPIENIE JESTI MILOŚĆ JSĄ BEZGRANICZNE:placz: P.s dziś z Warszawy wysłałąm razem z siostrzenicą 24 puszki karmy dla psów ok 10 dla kotów i 13 Kg suchej karmy dla kotów na przesyłce jest błędny adres Sienkiewicza 59 ale dzwonilam do przychodni i taki mi podano. nic mam nadzieję że trafi do przychodni bo był zapis "przychodnia dla zwierząt REX-1 TARNOBRZEG" mam nadzieję i bardzo proszę o jakieś info w tej sprawie ,w paczce jest krótki liścik pisałyśmy jako milośniczki zwierząt. ide spac cała we łzach:placz::placz::placz::placz: Trzymajcie się dobrzy ludzie dobrze że jest takich trochę na świecie:multi: oby jak najwięcej nas Quote
AgaiTheta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Myślmy proszę razem jak im pomóc http://www.dogomania.pl/threads/1863...G%C4%85bin-itd Quote
kaja555 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='AgaiTheta']Myślmy proszę razem jak im pomóc http://www.dogomania.pl/threads/1863...G%C4%85bin-itd link się nie wyświetla Quote
magenka1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wczoraj o 23 była powtórka tego prgramu tylko trochę rozwineta pokazali jak piesek , którego uratowali pomagał nosić worek (taki mały urywek) , pokazywali dalmatyńczyki i oczywiście krecika, a na koniec jak piesio ujadał nad przerwanym wałem po prostu płakał :( http://www.tvn24.pl/-1,1657694,0,1,ratuja-nie-tylko-ludzi-psy--krowy-i-krety-tez,wiadomosc.html Quote
AgaiTheta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/186334-POW%C3%93D%C5%B9-%C5%9Awiniary-G%C4%85bin-itd Quote
Sylwka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='aneta.w']...P.s dziś z Warszawy wysłałąm razem z siostrzenicą 24 puszki karmy dla psów ok 10 dla kotów i 13 Kg suchej karmy dla kotów na przesyłce jest błędny adres Sienkiewicza 59 ale dzwonilam do przychodni i taki mi podano. nic mam nadzieję że trafi do przychodni bo był zapis "przychodnia dla zwierząt REX-1 TARNOBRZEG" mam nadzieję i bardzo proszę o jakieś info w tej sprawie ,w paczce jest krótki liścik pisałyśmy jako milośniczki zwierząt. ide spac cała we łzach:placz::placz::placz::placz: To jest dobry adres. Rex (nieparzyste numery domów) jest po drugiej stronie ulicy Sienkiewicza niż Lessi (parzyste numery domów). Trzeba poprawić adres na pierwszej stronie, bo paczki mogą nie dochodzić. Edit: Dawniej ta lecznica była w bloku o numerze 63 ale została przeniesiona do 59. Nie wiem skąd pojawił się adres 66. Próbowałam się dodzwonić do Luizy ale nie odbiera. Pasowałoby sprawdzić co jest pod numerem 66 i poprosić aby w razie czego przekierowywali kuriera do lecznicy. Quote
Sylwka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Rozmawiałam z Luizą. Zadzwoni do Basi i adres powinien być niebawem poprawiony. Kurierzy powinni sobie poradzić bo są numery telefonów. Wreszcie mogą realnie pomagać zwierzakom, bo pływają po zalanym terenie. Wczoraj ściągnęli dwa nieduże przerażone psiaki, które siedziały na dachu budy (na szczęście nie na łańcuchach). Quote
Basia1968 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 już wyjaśniam: taki adres jest na Tarnobrzeg info - więc taki podałam. Ale nie ma tragedii, bo ul. Sienkiewicza nie jest olbrzymia a nr 66 jest zaledwie 150 metrów od 59. Przychodnia Rex najpierw mieściła się pod nr 63 - to są wieżowce. Na pewno jak kurier zapyta o Rexa to dotrze bezbłędnie. Quote
aneta.w Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 to cudnie że już jakieś interwencje mogły być. Czy ktoś wie co z pieskiem którego co 10 minunt pokazujją na urywkach na polsat news??? zrobili z niego sensacje a przepływali na prawdę blisko niego czy nie można byló podpłynąć i podjąć jakieś działania np dać jeść czy próbować sciągnąć???:placz: żyje mydaje mi się że to właśnie było w okolicach Wilkowa czy to gdzieś niedaleko Was?? Quote
agusiazet Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Też się nad tym zastanawiałam, napisałam po info do Polsatu News, ale nikt nie odpowiedział:( Ja zamówiłam karmę na lecznicę Koralgol, miała być w sobotę lub najpóźniej w poniedziałek! Ktoś coś wie? Żeby tylko nie wrociła do firmy:(! Quote
grzenka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dzisiaj dostałam info od sklepu intern.w którym zamawiałam karmę, że poszła na adres Lessi czyli na ul. Sienkiewicza 34, 39-400 Tarnobrzeg ale pod nazwę 'Colargol" a nie Lesii:shake:, kurczę mam nadzieję, że dojdzie bez problemu:shake:.Czy ktoś będzie w stanie poinformować czy i jakie przesyłki docierają? Quote
divia_gg Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Poszlo 50 zł z bazarku na kielce, wiec od kieleckich dogomaniaczek. Na konto w poscie 38...Nie znalazlam w pierwszym czy w ogole na pierwszej stronie. Jak nie ma to przeklejcie prosze, bedzie latwiej. A jak jest to przepraszam za gapowatosc;) Quote
Basia1968 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kochani ja niestety nie mogę nic powiedziec w kwestii odbioru przesyłek i potwierdzenia czy dana przesyłka dotarła - to tylko i wyłącznie stowarzyszenie ma o tym informacje. Podany jest numer telefonu chyba na pierwszej stronie / założycielki wątku i członka tspz/ Quote
aneta.w Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 czy ktoś coś wie z tym pieskiem na dachu co go pokazują na polsat news???? Quote
aneta.w Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='agusiazet']Też się nad tym zastanawiałam, napisałam po info do Polsatu News, ale nikt nie odpowiedział:(/[QUOTE] a na jaki adres mailowy piasałś?? może i ja bym napisałą zawsze to coś więcej, może wogólę mgł by każdy napisać wywrzemy jakas presje i może podadzą komuś wiadomość o tym piesku, który czeka na pomoc. Quote
agusiazet Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Trzeba się zalogować i wtedy można do nich napisać! Quote
gosia7 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Błagam, jeśli tylko ktoś może, poproście reporterów Polsat,żeby dali znać służbom pomocowym,że tego psiaka trzeba pilnie ściągnąć, a nie tylko filmować!!!! Ile on jeszcze wytrzyma na tym dachu? Ludzie , błagam o pomoc dla niego!!!!!! Ja mogę wpłacić pieniądze na karmę dla niego, ale nie dojadę tam:( !!!(podajcie proszę ,jeśli to możliwe, gdzie go zabiorą, jakie schronisko, gdzie wpłacać). Quote
kaja555 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 a macie link do filmiku? bo ja nie mam Polsatu no i piszcie do nich, niech dziady coś zrobią... Quote
Recommended Posts