Jump to content
Dogomania

Podkarpacie.. psy i koty toną zapomniane przez wszystkich. BŁAGAMY O POMOC

Recommended Posts

Posted

Trzeba zainteresowac TVP Rzeszow tematem zwierzat-powodzian. Koniecznie trzeba pokazac zainteresowanie społeczenstwa tym tematem.
Przydalyby sie mejle do nich z prośba o zamieszczenie apelu o pomoc dla zwierzat, podaniem adresu gdzie dostarczac karmę.
e-mail [email protected]

Basiu - trzeba równiez zadzwonic tel. 17 861-33-00 i wysłac fax z pismem oficjalnym od stowarzyszenia, które powinno zawierać najważniejsze informacje!

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Nie mogę wyrazić jakie to wszystko straszne :( :( :(

Zadzwonię do kogoś,być może będzie jechał jutro,ale do Stalowej Woli.

Posted

[quote name='ewkar']Nie umiem się tutaj poruszać.Ktoś pytał o transport z Warszawy.Dowiem się.

Ja pytalam. Jesli ktos pojedzie, dajcie znac chociaz dzien wczesniej to przyszykuje to co najpilniejsze...

Posted

a z krakowa jeździ ktos? bo ja w przyszłym tyg, ale jeszcze nie wiem, czy w czwartek czy w pt mogłabym do Krakowa przywiezc całe auto rzeczy- ubran, srodki czystosci, karme. Bede jechac do domu do Zakopanego i tam szykowac, bo tutaj to nic nie mam...

Posted

kasiatatry napisał(a):
a z krakowa jeździ ktos? bo ja w przyszłym tyg, ale jeszcze nie wiem, czy w czwartek czy w pt mogłabym do Krakowa przywiezc całe auto rzeczy- ubran, srodki czystosci, karme. Bede jechac do domu do Zakopanego i tam szykowac, bo tutaj to nic nie mam...

Kasiu jeśli udałoby się załatwić takie połączenie czy mogłabym dorzucić Tobie na terenie Warszawy kilka rzeczy, jakieś koce, miski, jedzenie mam też kilka smyczy i jakieś obroże.Chociaż tak chciałabym pomóc.

Posted

tzn jesli bedzie polaczenie z Warszawy, to oczywiscie a jesli chodzi o polączenie z Zakopanego, to nie mam możliwosci zabrania, bo jade pociagiem :( Bo z Zakopanego to ja pojade autem, bo tam w domu jest auto, a w Warszawie mam tylko nogi :)

W sumie drobne rzeczy jak smycze czy miski to zabrac moge...

Posted

yoko100 napisał(a):
tez mam troche rzeczy moze jakby kaskadaffik jechala to bym jej dala

Jadę jutro, rano musze pojeździć pozbierać rzeczy od znajomych , pewnie będę po 12 wyjeżdżać, możesz mi Sylwia rzeczy dostarczyć, to zabiorę.
Basia dla dziewczynek rzeczy mam, ale nie wiem c zy to razem zdac gdzieś tam na miejscu czy Ty byś je ode mnie odebrała.
Kupiłam trochę bielizny, skarpetek, chusteczki nawilżane, karmy dla psów, tyle ile mogłam.... noi mam mnóstwo ciuchów, mam jutro dzwonić jak już będe na miejscu pod numer z 1 postu.

Posted

kasiatatry napisał(a):
tzn jesli bedzie polaczenie z Warszawy, to oczywiscie a jesli chodzi o polączenie z Zakopanego, to nie mam możliwosci zabrania, bo jade pociagiem :( Bo z Zakopanego to ja pojade autem, bo tam w domu jest auto, a w Warszawie mam tylko nogi :)

W sumie drobne rzeczy jak smycze czy miski to zabrac moge...

Ok, źle zrozumiałam poprzedniego posta, myślałam, że z warszawy będziesz samochodem do Krakowa jechać :) Nie będę Ci męczyć kilkoma miskami i obrożami. We wtorek może uda mi się coś innego wymodzić, jednak z tym pomysłem muszę poczekać do powrotu do pracy. Jeśli się nie udam dam znać we wtorek wieczorem.

Posted

[quote name='Basia1968']dzwoniłam do Karinki/ Soema/ ona działa w fundacji SOS bokserom - jest teraz w Sandomierzu nie odbiera, ale jak ją znam, to ona juz tam działa. Cudowna dziewczyna.
Dzięki Basiu :)
zapraszam.. tu też pomoc potrzebna :(
http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w!?p=14728707#post14728707

[quote name='Isadora7']na Podkarpaciu?
Chyba mazowieckie?