Jump to content
Dogomania

Podkarpacie.. psy i koty toną zapomniane przez wszystkich. BŁAGAMY O POMOC

Recommended Posts

Posted

mam kilka ciuszków, jesli sie komuś moga przydac chetnie podesle, mam tez na zbyciu legowisko do kota (prawie nowe), drapak, miseczki, jakies zabawki i na bazarek pare drobiazgów.

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaśka82']mam kilka ciuszków, jesli sie komuś moga przydac chetnie podesle, mam tez na zbyciu legowisko do kota (prawie nowe), drapak, miseczki, jakies zabawki i na bazarek pare drobiazgów.[/QUOTE]
rzeczy dla zwierzaczków możesz wysłac do mnie, czy inne ubranka - bazarku niestety nie robię - jeśli masz coś na bazarek to divia-gg robi fajne bazareczki - napisz do niej

Posted

[quote name='Basia1968'][B][COLOR=Red]OSOBY, KTÓRE WYSŁAŁY JAKIEKOLWIEK DARY TJ. KARMĘ CZY INN E PRODUKTY DO GABINETU "KORALGOL" PROSZĘ O PRZESŁANIE PW DO LUIZY DANYCH O ILOŚCI PRZESŁANYCH DARÓW
Z UWAGI NA TO, IŻ LECZNICA PRAWDOPODOBNIE NIE BĘDZIE CZYNNA PROSZE O NIE WYSYŁANIE RZECZY NA JEJ ADRES!!!
Basiu, a co z rzeczami które już poszły na ten adres?Ode mnie już poszedł kurier z karmą-będzie jutro na miejscu, w jaki sposób zostanie ona odebrana? Niestety tel.do kontaktu też podałam do "KORALGOLA".

Posted

Grzenka a nie można zmienić - na przykład kurierowi powiedzieć, że na ulicę Sienkiewicza do przychodni lessi. Jesli byłaby taka mozliwośc, to bardzo by to ułatwiło.

Posted

[quote name='Basia1968']OSOBY, KTÓRE WYSŁAŁY JAKIEKOLWIEK DARY TJ. KARMĘ CZY INN E PRODUKTY DO GABINETU "KORALGOL" PROSZĘ O PRZESŁANIE PW DO LUIZY DANYCH O ILOŚCI PRZESŁANYCH DARÓW
Z UWAGI NA TO, IŻ LECZNICA PRAWDOPODOBNIE NIE BĘDZIE CZYNNA PROSZE O NIE WYSYŁANIE RZECZY NA JEJ ADRES!!!

NADTO POJAWIŁO SIĘ PEWNE UDOGODNIENIE, A MIANOWICIE WŁAŚCICIEL LECZNICY "LESSI" DYSPONUJE DUŻYM SAMOCHODEM DO TRANSPORTU I BĘDZIE DOWOZIŁ ZA DARMO KARME

ZA NIEDOGODNOŚCI LUIZA PRZEPRASZA

wpisuje powyższą informacje na prośbę Luizy.

nick jaki? czy luiza to zalozycielka wątku czy jak?

Posted

Słuchajcie nikt nie pomyślał o okolicach Świniar.
Tam nie ma żadnych dogomaniaków.
Podkarpacie, Sandomierz, Toruń wszyscy działają na swoich terenach, mają wiele pracy, przecież taka sama sytuacja musi być teraz na Mazowszu. Trzeba coś myśleć.

Posted

[quote name='AgaiTheta']Słuchajcie nikt nie pomyślał o okolicach Świniar.
Tam nie ma żadnych dogomaniaków.
Podkarpacie, Sandomierz, Toruń wszyscy działają na swoich terenach, mają wiele pracy, przecież taka sama sytuacja musi być teraz na Mazowszu. Trzeba coś myśleć.[/QUOTE]

szukałam informacji o tym co się dzieje na mazowszu, ale jak do tej pory nie udało mi się niczego dowiedzieć...

Posted

Ja już wiem, jestem w kontakcie ze sztabem kryzysowym z Gąbina. Tam jest dramat, nikt nie zajął się zwierzętami. Nie mają czasu ani ludzi. Na razie muszę wszystko się dowiedzieć i będziemy jechać.

Posted

oglądałam na tvn24 reportaż ludzie zbierali zwierzęta ale nie wszędzie tak ładnie jak pokazywali,
Na końcu pokazywali akcje pakowania owczarka o imieniu AXEL czy nie było wątku o takim imieniu wiem, że to głupie bo takich piesków i o takim imieniu jest dużo ale wiecie jak to jest ....

Posted

sluchajcie, jestesmy daleko ale jesli trzeba bedzie , pojedziejy w najdalszy kąt kraju, zeny ratowac zwierzeta. nasze są narazie bezpieczne wiec... jesli wiecie o jakiejs akcji, ze gdzies mozna realnie cos zrobic... dawajcie znac

Posted

[quote name='magenka1']oglądałam na tvn24 reportaż ludzie zbierali zwierzęta ale nie wszędzie tak ładnie jak pokazywali,
Na końcu pokazywali akcje pakowania owczarka o imieniu AXEL czy nie było wątku o takim imieniu wiem, że to głupie bo takich piesków i o takim imieniu jest dużo ale wiecie jak to jest ....

nawet krecika wyłowili http://www.tvn24.pl/-1,1657694,0,1,ratuja-nie-tylko-ludzi-psy--krowy-i-krety-tez,wiadomosc.html