Darek_Zgredek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Witajcie! Jak można się domyśleć po moim Nicku jestem Zgredkiem Kany ;) Na prośbę forumowiczów zarejestrowałem się na forum by donosić jak mija czas u naszych mord ;) Drogi moderatorze bardzo proszę ( hmm.. ) o nie banowanie mnie i nie podejrzewanie o to, że mogę podszywać się pod Kanę! A więc dzisiaj dźamnik pojechał do domu do Warszawy, więc Nuna ma tylko za koleżankę Trinity ( Amstaffkę ). Wczoraj zdjęliśmy jej ubranie a szwy ładnie się goją. Parówka bardzo przyzwyczaiła się do Kany i jak ja z nią wychodzę to mnie się nie chce sluchać tylko Kany hehe. Na bieżąco będę informować co u malej Maji. Poproszę Kane o nowe zdjęcia to przy malej pomocy postaram się je zamieścić. No dzisiaj to na tyle! Trzymajcie się! Quote
tripti Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 dziękujemy za informacje i witamy!!!! Nuna to pojechała do domku, u Was została Majeczka i Trinity;) bardzo się cieszę, że u Waszej wesołej gromadki wszystko w porządku!!! pozdowienia dla Was:) Quote
Atomowka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Fajnie Zgredek, że jesteś z Nami :lol: Będziemy mieli wieści o Majeczce o foty. A te na pewno się przydadzą bo z ogłoszenia trzeba startować. Quote
Abrakadabra Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ja też się cieszę, że przynajmniej wirtualnie poznam Zgreda - tylko dlaczego Panie Zgredzie nazywasz Majeczkę "parówką"? :mad: A poza tym - fajnie, że się zalogowałeś :loveu: Quote
tripti Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 jak się wszystkie cioteczki na wieczór zleciały:) fajnie, że jest bezpośredni kontakt z Majeczką;) szkoda, że nie z pierwszej ręki, ale już nie będę wybrzydzać:) Quote
obraczus87 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Majeczka jak zwykle śliczna i przytulaśna :) Quote
Darek_Zgredek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jak to nie z pierwszej ręki ?? W końcu Parówka ze mną też śpi :) A parówka.. no jak parówka wygląda, długa okrąglutka :D Quote
Odi Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Witaj Darek_Zgredek na dogo. Cieszę się, że zdecydowałeś dołączyć do grona tzw. pozytywnie zakręconych na punkcie psów, a radość tym większa, że będziemy mieli na bieżąco podawane informacje z życia Majeczki. Nunie życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Całej Waszej czwórce kolorowych snów:sleep2::) Quote
dagmara86 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 No PIĘKNIE i nam Zgredka ZBANOWALI!!! chyba to już lekka przesada, za co??? za podawanie informacji?? Pewnie myślą, że to Kana! :shake: już przegięcie to jest... wszyscy czekają na informacje o Majeczce a tu d.....:angryy: Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 o masz ci los.... ja przywitam się z Wami i prześlę pozdrowienia dla Majeczki i Jej Opiekunki:) Quote
Atomowka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Matko o co chodzi tym modom? Bo nie rozumiem, za co niby Zgredek dostał bana? Ma ktoś maila do Kany, bo chyba tylko w ten sposób możemy mieć info o Majeczce. Trzeba pisać na maila i dopiero tu wklejać info. Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ja mam maila, zaraz wyślę, nieciekawa sytuacja :( Quote
tripti Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 narazie Kana ma komórkę wyłączoną lub poza zasięgiem:( więc będę próbowała jeszcze później... Pozdrowienia dla Waszej wesołej brygady:) Quote
Abrakadabra Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kana od jakiegoś czasu jest chora i nie może przezwyciężyć infekcji, która ją dopadła. Prawdopodobnie jest o powód, dla jakiego nie odbiera telefonów. Majeczka drepcze za nią "krok w krok". Do wczoraj bez smyczy, kórej pojawienie się powoduje u suni opisywane wcześniej objawy. Od dzisiaj Kana konsekwentnie wdraża w życie program nauki chodzenia w szeleczkach. Nie ma TO-TAMTO :) Niedługo ruszamy z ogłoszeniami :) Quote
tripti Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kana oddzwoniła, akurat była na spacerku z Majką, a nie mogłam za długo rozmawiać, a później było już za późno jak sobie przypomniałam:( ale generealnie to dziewczyny sobie radzą:) Quote
Atomowka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No i rewelacja. Ściskam psie towarzystwo i Kanę żeby szybko wyzdrowiała Quote
ania z poznania Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Dziewczyny, mam wielką prośbę, możecie mi podać adres mailowy Kany? Quote
Abrakadabra Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 To chyba będzie najdłuższe sześć miesięcy, jakie do tej pory przeżyłam.... Quote
tripti Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 aaa nie pamiętam komu mówiłam, a komu nie. Kana powiedziała, że w przyszłym tygodniu można powolutku startować z ogłoszeniami:) Quote
AnsaNat Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Moja ukochana Kana ma bana na rok :( Prosiła przekazać ,że maile nie doszły, adres Kany : [email protected] W razie jakby były jakieś komplikacje i nie dochodziły maile do Kany to jest mail jej TZ : [email protected] Kanie przedłużono bana za to ,że jej TZ załozył tu sobie konto.... Jak to śpiewał Pan Niemen "dziwny jest ten świat"... Quote
Recommended Posts