Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnsaNat']Moja ukochana Kana ma bana na rok :( Prosiła przekazać ,że maile nie doszły, adres Kany : [email protected] W razie jakby były jakieś komplikacje i nie dochodziły maile do Kany to jest mail jej TZ : [email protected]

Kanie przedłużono bana za to ,że jej TZ załozył tu sobie konto.... Jak to śpiewał Pan Niemen "dziwny jest ten świat"...

A w regulaminie jest jakiś paragraf, który dotyczy takiej sytuacji :crazyeye:

Posted

ja może nie biegła ale jak będą foty to zrobię parę. W sumie mam kilka obcykanych portali, no chyba żeby jej wykupić pakiet ogłoszeń na którymś bazarku?!

Posted

[quote name='Atomowka']ja może nie biegła ale jak będą foty to zrobię parę. W sumie mam kilka obcykanych portali, no chyba żeby jej wykupić pakiet ogłoszeń na którymś bazarku?![/QUOTE]

można i tak, chyba jest jakiś teraz za 15 zł, zamówić można, zawsze chwilę czeka się na realizacje, ale Majeczce chyba się nie śpieszy aż tak bardzo, nie wiem jak Kanie;) szkoda Majeczki będzie wydać w obce ręce po tym jak przyzwyczaiła się do Kany..

Posted

Kobiety pomóżcie jak wstawić nowy banerek? Nie wiem jakaś chora umysłowo jestem, za każdym razem mam z tym problem i nie pamietam jak wstawiałam poprzednie

Posted

smutny taki wątek bez opiekuna:( z Kaną to teraz tylko telefonicznie, mailowo lub na gadu... jeszcze kwestia tej faktury za sterylkę:( cały czas nie ma jeszcze informacji czy doszła, czy opłacona:(

Posted

Wieści od Kany:

Majeczka świetnie, bardzo ładnie chodzi na smyczy praktycznie za i przy nodze.
Dzisiaj byliśmy nad jeziorem Majeczka cieszyła się i skakała.
Wchodziła także za mną do wody i się opalała
A samochodem też się nauczyła jeździć i jeździ na 5
Jutro przyjdzie Iza i zaszczepi cala hołotę.

Posted

co do sterylki, to faktura do fundacji doszła i na wątku jest taka informacja:

"5) Przychodnia Wet Zwierzyniec w Gdyni, sterylka Majki, kwota 150, dolaczona kartka na zwrot dla Aleksandry Z.
(to Kany pewnie, pójdzie przelew)"

Mam nadzieję, że przelew w końcu pójdzie:)

Posted

Uwaga! Uwaga!

Nie uwierzycie! Majeczka znalazła wspaniały, najwspanialszy Domek pod słońcem!

Przyjaciółka Kany (były kiedyś wolontariuszkami w tym samym schronisku) odezwała się po długim okresie milczenia ...
Przyjechała do Kany na pogaduchy przy kawie, weszła, spojrzała na Majkę i zakochała się od pierwszego wejrzenia :loveu:

Od jakiegoś czasu szukała w schroniskach jakiejś małej biedulinki i tak, będąc na etapie poszukiwań zjawiła się u Kany, gdzie znalazła... Majeczkę !
Na razie wszystkie dziewczyny są na etapie zapoznawania.
W piątek nowa Pani przyjedzie do Kany z jedną ze swoich starszych suczek, aby powoli je do siebie przyzwyczajać. Kana obiecała, że przygotuje fotoreportaż, który wyśle na maila do kórejś z kumatych interneowo ciotek!

Mozemy świętować :)