tripti Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 jak to nie dzwonił???? rozmawiałam z nią w sobotę przez telefon!!! Atomowka udało Ci się wysłać maila??? Quote
AnsaNat Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Sory moja pomyłka , dzwonili . Już się poprawiłam w poście wyżej :) Quote
Atomowka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Tak maila udało mi się wysłać ale te tego maila z op a nie wp. Quote
Abrakadabra Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='AnsaNat']Moja ukochana Kana ma bana na rok :( Prosiła przekazać ,że maile nie doszły, adres Kany : [email protected] W razie jakby były jakieś komplikacje i nie dochodziły maile do Kany to jest mail jej TZ : [email protected] Kanie przedłużono bana za to ,że jej TZ załozył tu sobie konto.... Jak to śpiewał Pan Niemen "dziwny jest ten świat"... A w regulaminie jest jakiś paragraf, który dotyczy takiej sytuacji :crazyeye: Quote
ania z poznania Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188286-Kieszonkowy-1-7kg-PIMPEK-pilnie-szuka-DS-DT!?p=14951511#post14951511 Ciotki, zajrzycie tutaj? BARDZO PILNIE potrzebna pomoc! Quote
tripti Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 witaj Majeczko! która z cioteczek biegła w ogłoszonkach? Quote
Atomowka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ja może nie biegła ale jak będą foty to zrobię parę. W sumie mam kilka obcykanych portali, no chyba żeby jej wykupić pakiet ogłoszeń na którymś bazarku?! Quote
tripti Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Atomowka']ja może nie biegła ale jak będą foty to zrobię parę. W sumie mam kilka obcykanych portali, no chyba żeby jej wykupić pakiet ogłoszeń na którymś bazarku?![/QUOTE] można i tak, chyba jest jakiś teraz za 15 zł, zamówić można, zawsze chwilę czeka się na realizacje, ale Majeczce chyba się nie śpieszy aż tak bardzo, nie wiem jak Kanie;) szkoda Majeczki będzie wydać w obce ręce po tym jak przyzwyczaiła się do Kany.. Quote
obraczus87 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188148-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY!-70-stron-jedyne-10zł-na-Fundację-AST Quote
tripti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='obraczus87']http://www.dogomania.pl/threads/188148-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY!-70-stron-jedyne-10zł-na-Fundację-AST o jest i dobra cena, ładnie Zuzka robi te ogłoszenia, ale w przypadku mojej Soni nie miałam ani jednego odzewu z tych stronek. Może na początek zastanowimy się na gumtree, allegro, cafeanimal, gratka? tak sobie teraz pomyślałam...? Quote
tripti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kana napisała, żeby nie kupować żadnych ogłoszeń, Kana sama zrobi i napisze tekst:) Quote
obraczus87 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='tripti']Kana napisała, żeby nie kupować żadnych ogłoszeń, Kana sama zrobi i napisze tekst:)[/QUOTE] Super, to jest opcja Full wypas :p Quote
Abrakadabra Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='obraczus87']Super, to jest opcja Full wypas :p[/QUOTE] Ja Kanie wierzę... Jak tak napisała - tak musi być! Quote
Atomowka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No i gitara! Kana napisała, że Maja na szeleczkach już ładnie chodzi i lada dzień prześle ładne nowe foty Majeczki Quote
Abrakadabra Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 To może któraś z was ma pomysł na taki temat: http://www.dogomania.pl/threads/188362-YORK-6-tygodni-przeznaczony-do-uśpienia-wada-genetyczna-łapki-i-zły-stan-zdrowia-( Ps. Kana i Majeczka na pewno mi wybaczą za Quote
Atomowka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kobiety pomóżcie jak wstawić nowy banerek? Nie wiem jakaś chora umysłowo jestem, za każdym razem mam z tym problem i nie pamietam jak wstawiałam poprzednie Quote
tripti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Abrakadabra']To może któraś z was ma pomysł na taki temat: http://www.dogomania.pl/threads/188362-YORK-6-tygodni-przeznaczony-do-uśpienia-wada-genetyczna-łapki-i-zły-stan-zdrowia-( Ps. Kana i Majeczka na pewno mi wybaczą za biedna maleńka psina... Quote
ania z poznania Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dziewczyny, zajrzycie do suni?: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187102-Mala-Niunia-za-dlugo-czeka[/url] Quote
Abrakadabra Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Hej! Czy ktoś ma kontakt z Kaną? Co sie dzieje u Majeczki? Quote
tripti Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 smutny taki wątek bez opiekuna:( z Kaną to teraz tylko telefonicznie, mailowo lub na gadu... jeszcze kwestia tej faktury za sterylkę:( cały czas nie ma jeszcze informacji czy doszła, czy opłacona:( Quote
dagmara86 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Wieści od Kany: Majeczka świetnie, bardzo ładnie chodzi na smyczy praktycznie za i przy nodze. Dzisiaj byliśmy nad jeziorem Majeczka cieszyła się i skakała. Wchodziła także za mną do wody i się opalała A samochodem też się nauczyła jeździć i jeździ na 5 Jutro przyjdzie Iza i zaszczepi cala hołotę. Quote
tripti Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 co do sterylki, to faktura do fundacji doszła i na wątku jest taka informacja: "5) Przychodnia Wet Zwierzyniec w Gdyni, sterylka Majki, kwota 150, dolaczona kartka na zwrot dla Aleksandry Z. (to Kany pewnie, pójdzie przelew)" Mam nadzieję, że przelew w końcu pójdzie:) Quote
Abrakadabra Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Uwaga! Uwaga! Nie uwierzycie! Majeczka znalazła wspaniały, najwspanialszy Domek pod słońcem! Przyjaciółka Kany (były kiedyś wolontariuszkami w tym samym schronisku) odezwała się po długim okresie milczenia ... Przyjechała do Kany na pogaduchy przy kawie, weszła, spojrzała na Majkę i zakochała się od pierwszego wejrzenia :loveu: Od jakiegoś czasu szukała w schroniskach jakiejś małej biedulinki i tak, będąc na etapie poszukiwań zjawiła się u Kany, gdzie znalazła... Majeczkę ! Na razie wszystkie dziewczyny są na etapie zapoznawania. W piątek nowa Pani przyjedzie do Kany z jedną ze swoich starszych suczek, aby powoli je do siebie przyzwyczajać. Kana obiecała, że przygotuje fotoreportaż, który wyśle na maila do kórejś z kumatych interneowo ciotek! Mozemy świętować :) Quote
ania z poznania Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 To trzymamy kciuki za pierwsze spotkanie! Quote
Recommended Posts