Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majka to nie ta sama sunia, którą miałam okazję poznać kilka miesięcy temu :)

Ma figurę jak modelka, śmiga na smyczy, chodzi na czterech łapkach (a n ie szoruje brzuchem po ziemi). Czyściutka, pachnąca, wyczesana :)

Myślałam, że dziewczyny podmieniły sunię, ale kolorków łapek, pysia i "krawatki" nie da się podrobić.
Majeczka nie mogła trafić lepiej!

Posted

Fotek z wczoraj nie mam, bo w całym ferworze spotkania po prostu nam to umknęło....

Na watku, którego link podałam wcześniej jest juz fotorelacja ze spotkania sunieczki, którą Kana przygarnęła na DT z pozostałymi psimi domownikami. Serdecznie zapraszam :)

Posted

to co? już z czystym spokojem możemy przenieść Majeczkę do działu "już w nowym domu"? zwrotów nie będzie ;)

tak, Kana to ma dobrą rękę to tych czworonogów... Takie małe coś z ulicy, sikające, przestraszone, podkulone, a teraz... piękności :)

Posted

Abrakadabra, bardzo się cieszę z takiej niesamowitej przemiany Majeczki w domu Kany, a Twoje świadectwo jest tu najbardziej miarodajne, gdyż Ty zabierałaś Maję do lepszego świata.

Propozycja Kany - DT dla Majeczki była dla Tej Suni wybawieniem, bo pamiętam doskonale tamten czas beznadziejny - zalękniona ciężarna Sunia, a tam, gdzie Ona była - ani be, ani me, ani kukuryku:shake:

Wszystko dobre, co się dobrze kończy:lol:

Posted

Ależ oczywiście, że Majeczce wyjątkowo do twarzy w szeleczkach koloru błękit kobaltu.
Podziwiam trafny wybór zarówno kolorystyki szeleczek podkreślającej oryginalną urodę modelki, jak i fasonu idealnie dobranego do smukłej sylwetki:cool2:

Majeczka wygląda bezapelacyjnie cudnie:loveu:

Posted

Kundel_Bury napisał(a):
Cholera tripti ja nawet nie wiedzialam że jest taki kolor ;)

no widzisz kupiłaś twarzowe szeleczki to i nowy kolor poznałyśmy :) a tak swoją drogą to przenieś panienkę do działu Mają dom, to już najwyższy czas :) kolejna szczęśliwie zakończona adopcja, a takich ostatnio ciągle zbyt mało :(

Posted

tripti napisał(a):
no widzisz kupiłaś twarzowe szeleczki to i nowy kolor poznałyśmy :) a tak swoją drogą to przenieś panienkę do działu Mają dom, to już najwyższy czas :) kolejna szczęśliwie zakończona adopcja, a takich ostatnio ciągle zbyt mało :(

Tripti.. Kana ma bana.. i nie może przenieść.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Tripti.. Kana ma bana.. i nie może przenieść.

przecież wiem :) ale do moda może napisać np nowa Pani Majeczki :) a ja to na Ciebie gniewam się, o!!! :)