tripti Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 to nad morze jedziesz :)) to miłego spotkania i szczęśliwej drogi! to pozdrów Kanę, Majeczkę i belguska Kany :) Quote
Abrakadabra Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Majka to nie ta sama sunia, którą miałam okazję poznać kilka miesięcy temu :) Ma figurę jak modelka, śmiga na smyczy, chodzi na czterech łapkach (a n ie szoruje brzuchem po ziemi). Czyściutka, pachnąca, wyczesana :) Myślałam, że dziewczyny podmieniły sunię, ale kolorków łapek, pysia i "krawatki" nie da się podrobić. Majeczka nie mogła trafić lepiej! Quote
tripti Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 to Cię zaskoczyła :) a poznała Cię? pozdrowienia przekazane? a jak ta nowa sunia Kany? nie chciała zjeść szczylka? Quote
Atomowka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 No i same cudne wieści. Masz jakieś fotki odmienionej Majki? Quote
Abrakadabra Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Fotek z wczoraj nie mam, bo w całym ferworze spotkania po prostu nam to umknęło.... Na watku, którego link podałam wcześniej jest juz fotorelacja ze spotkania sunieczki, którą Kana przygarnęła na DT z pozostałymi psimi domownikami. Serdecznie zapraszam :) Quote
Odi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dzięki Abra za nowiny od Majeczki, ale szkoda, że nie zrobiłaś zdjęć, może następny, razem:razz: Quote
tripti Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 jak piękna mała dama!!! portrecik piękny:) Majka też ;) Quote
Odi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Kana, Abra - wielkie dzięki za Majeczkę:loveu: Quote
Abrakadabra Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Odi - Kana zdziałała cuda, jeśli chodzi o psychikę Majeczki. Na smyczy chodzi tak, jakby się w niej urodziła :evil_lol:. Oczywiście Maja, nie Kana :lol: Quote
tripti Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 to co? już z czystym spokojem możemy przenieść Majeczkę do działu "już w nowym domu"? zwrotów nie będzie ;) tak, Kana to ma dobrą rękę to tych czworonogów... Takie małe coś z ulicy, sikające, przestraszone, podkulone, a teraz... piękności :) Quote
Kundel_Bury Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 No bo jak powiedziecie, że jak się kurna nie będzie sluchać to się przerobi go na smalec to wszystkie się będą sluchać :evil_lol: Majeczka już dawno powinna do tego działu trafić :diabloti: Quote
obraczus87 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Kana - dzięki za Majeczkę. Ja już sobie wyobrażam jakie Ty cuda z Nią zrobiłaś :) Quote
Odi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Abrakadabra, bardzo się cieszę z takiej niesamowitej przemiany Majeczki w domu Kany, a Twoje świadectwo jest tu najbardziej miarodajne, gdyż Ty zabierałaś Maję do lepszego świata. Propozycja Kany - DT dla Majeczki była dla Tej Suni wybawieniem, bo pamiętam doskonale tamten czas beznadziejny - zalękniona ciężarna Sunia, a tam, gdzie Ona była - ani be, ani me, ani kukuryku:shake: Wszystko dobre, co się dobrze kończy:lol: Quote
tripti Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 dobre dobre :) fartnęło się malutkiej :) dziękujemy!!! Quote
Kundel_Bury Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dziękujemy dziękujemy! Ale jestem zbulwersowana że nikt nie skomentowal nowych szeleczek Majeczki które osobiscie jej kupilam noo!!! Czyż nie wygląda cudnie! Quote
Odi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ależ oczywiście, że Majeczce wyjątkowo do twarzy w szeleczkach koloru błękit kobaltu. Podziwiam trafny wybór zarówno kolorystyki szeleczek podkreślającej oryginalną urodę modelki, jak i fasonu idealnie dobranego do smukłej sylwetki:cool2: Majeczka wygląda bezapelacyjnie cudnie:loveu: Quote
Kundel_Bury Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Odi dziękuje za profesjonalną odpowiedz :D Quote
Atomowka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Kurde właśnie miałam napisac o szeleczkach a tu Odi mnie uprzedziła:eviltong: Majeczka cudnie wygląda, Kana odwaliła kawał dobrej roboty. Quote
tripti Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 błękit kobaltu - dzięki Wam teraz wiem jaki to kolor ;) szeleczki twarzowe to fakt :) Quote
Kundel_Bury Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Cholera tripti ja nawet nie wiedzialam że jest taki kolor ;) Quote
tripti Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Kundel_Bury napisał(a):Cholera tripti ja nawet nie wiedzialam że jest taki kolor ;) no widzisz kupiłaś twarzowe szeleczki to i nowy kolor poznałyśmy :) a tak swoją drogą to przenieś panienkę do działu Mają dom, to już najwyższy czas :) kolejna szczęśliwie zakończona adopcja, a takich ostatnio ciągle zbyt mało :( Quote
Abrakadabra Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 tripti napisał(a):no widzisz kupiłaś twarzowe szeleczki to i nowy kolor poznałyśmy :) a tak swoją drogą to przenieś panienkę do działu Mają dom, to już najwyższy czas :) kolejna szczęśliwie zakończona adopcja, a takich ostatnio ciągle zbyt mało :( Tripti.. Kana ma bana.. i nie może przenieść. Quote
tripti Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Abrakadabra napisał(a):Tripti.. Kana ma bana.. i nie może przenieść. przecież wiem :) ale do moda może napisać np nowa Pani Majeczki :) a ja to na Ciebie gniewam się, o!!! :) Quote
Kundel_Bury Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Nie piszcie do moda :) Jak Kana wróci to przeniesie ;) Dzisiaj Majeczka byla u mnie w odwiedzinach. Mam nadzieje że Kasia podzieli się zdjęciami :D Quote
Recommended Posts